Mamici aspirante din nou (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

OOOOpppsss...sunt 5 mamici gravidutze, nu 4, scuze de eroare!!!!!

Florina, Elise (9 iulie 2004), si tati Mihai

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Baby-boom sa dea Domnul sa fie cum spui adica bebe!
Inca te asteptam sa prinzi curaj sa vii pe listuta.

Mamicilor ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by asi

Niciodata nu se stie.
Poate ca maine creste temperatura.Daca nu eu zic sa nu o mai iei ca numai te stresezi.

Asi, am zis sa-mi fac graficul sa vad si eu cum mai "functionez" dar se pare ca sunt defecta rau...hihihi hai ca-mi arde si de glume

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Las' ca n-o fi asa de rau.
Poate ar trebui sa faci totusi un control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fetelor, am trecut o fuga sa va citesc si sa va spun ca la ploiesti ninge ca-n povesti...deja s-a asternut...sper sa nu tina mult

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ce frumos ninge afara...mie imi place tare mult iarna poate pt si din cauza ca sunt nascuta in decembrie...hehehe, eu ma gandeam ca in dimineata asta o sa am zapada pt un omulet...hihihi

In rest, temp e 36.1 in ziua 23 asa ca asi de acum chiar s-au dus toate sperantele de luna asta. Acum ma rog tot sa-mi vina mai repede s-o iau iar de la cap...si sper sa nu-mi vina peste 2-3 luni cum se intampla cam de obicei.
Cat despre controale, doctori...of ce mi s-a luat si de astea. Ultima data mi s-a spus sa iau anticonceptionale pt reglarea ciclului...pai eu nici nu vreau sa aud de asa ceva.
Probabil voi incepe si eu tratamentul ala cu BU ca vad ca la Cornelia a reusit...poate face minuni si in cazul meu. Am sa ma documentez sa vad despre ce e vorba.

Cornelia, ce ai gatit bun de papa? I-ai dat vestea sotului, nu-i asa?

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

La noi nici nu ninge nici nu a nins.Vreau si eu zapada!
Roandre nu ar fi rau sa incepi un tratament naturist.Eu as zice sa incepi cu extractul de mladite de zmeur si dupa ce te reglezi putin sa iei si bu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by asi

Stancutza bine ai venit la noi si sedere scurta!Esti tiza mea ca pe mine ma chema Stanca.E prea devreme sa ai dureri de la o extrauterina.Durerile pot fi de la ovulatie.
Spune-ne mai multe despre tine!

Intre timp, s-a facut data de 19...din pacate, nu am mai intrat pe DC, fiind foarte absorbita de ce mi s-a mai intamplat de la postarea anterioara. Adica, aproape in fiecare zi micile intepaturi in burta (acum localizate doar in partea dreapta) au continuat, fara sa ma alarmeze insa foarte mult. DAR, am inceput sa am ameteli, cam la 3 zile dupa ! si, din cauza ametelilor, am si senzatii de greata si slabiciune-aproape lesin (asta mi s-a intamplat deja de 2 ori)!

Nu va spun cate sperante imi da asta...As vrea sa stiu insa si parerea voastra. Pana saptamana urmatoare (ziua 28 a CM) nu pot folosi Clear Blue-ul pe care mi l-am cumparat deja!

Si, nu va suparati pe mine, dar de fapt eu ar trebui sa postez doar la "aspirante" , nu la "mamici aspirante"...nu o sa va deranjez prea mult timp pe-aici, dar voi fiind deja mamici cred dati si sfaturi competente ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salut si eu toate fetele mele dragi.
Sunt un pic speriata deoarece de aseara imi apare pe hartie cand merg la toaleta ceva maro deschis ca la sfarsit de ciclu, nu mult dar totusi la prima sarcina nu am patit asta. Nu am crampe sau alte manifestari. Ce parere aveti? Pana marti cand merg la doctor mi se pare prea mult. Sa merg mai repede?

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cornelia, la mamicile de mai-iunie sunt o multime care au avut pete maronii si altele care au avut chiar sange curat si totusi au fost bine si ele si bebelul. Eu stiam ca daca e maron si fara dureri nu sunt probleme. Daca apar dureri, e bine sa te asiguri ca nu e nimic rau)caci nu e neaparat sa fie ceva in neregula. Daca se transforma in sange curat, de urgenta la medic. Acum, cum te stiu eu pe tine, si cum as fi si eu in locul tau, probabil ca n-as sta linistita si m-as duce cat mai grabnic la medic oricu, sa ma asigur ca totul e bine. Incearca sa il ridici cat mai putin pe Eduard in brate si sa stai cat mai cumintica pana te duci la doctor. usor de zis, mai greu de facut, stiu din proprie experienta...
PUpici, eu sincer cred ca e totul ok, ca e putin cantitativ, fara dureri, si maroniu nu rosu...

Doamne ajuta!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 17+ saptamani

Mergi la inceput