Mamici aspirante din nou (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Cornelia felicitari pentru bebe .
Eu zic totusi sa mergi la doctor mai bine un drum degeaba decat sa risti.Dac mergi la urgentza iti fac un echo macar sti ceva.Bafta

Roandre la Inisa UM a fost pe 9 sept si ovulatia undeva pe 30 deci era destul de tarziu.Si mai era o mamica care facuse utza utza in ziua 29 si a ramas cu bebe (baiat).Deci voi continuati ca nu se stie

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

In seara asta am zis sa intru si pe la mamici de iulie august 2006,ca sunt mai apropiata de ele,si ce-mi vad ochii.....CORNELIA e insarcinata
.
FELICITARI Cornelia,ma bucur tare mult pt tine si sper sa te urmeze cat de multe mamici ca mai este loc destul pe listuta.

Si pt incurajare,sunt 6 mamici fetelor,ca eu nu apar pe listuta.

Eu ma lupt cu greturile si mananc cam aiurea ca nu pot sa sufar mancarea gatita,nici macar mirosul,dar e un semn ca totul merge bine.

Va las si va astept pe cat mai multe la mamici.

Lya8+&Rut(14.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

cornelia, FELICITARI SINCERE, si mult curaj. ai grija de tine si totul o sa fie bine. ce veste buna am primit de la tine!
eu am intrat decat pe fuga acuma, si sper sa va scriu mai tarziu, dupa ce adoarme juniorul.
dar am apucat sa citesc ce ati scris, si deja ma simt mai bine, ca mi-era dor de voi. pe mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lya felicitari!Esti si tu pe lista noastra acum.
Cornelia daca devine mai roshu dute mai repede la doctor .Incearca sa nu mai fcai efort deloc.
Stancutza e prea devreme pentru simptome de .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut dragele mele!

Eu ma simt tare rau...de vreo 3 zile ma doare capul de simt ca-mi plezneste in urmatoarea secunda, mi-e rau, greata, nu am putere de nimic, mai si tusesc de o luna (am incercat fel si fel de siropuri de tuse, chestii babesti si ...nimic), am nasul infundat...saptamana asta merg la doctor caci ma duc si cu Alexia la controlul de 1 an si 3 luni si vad ce-mi zice si ea. As trece peste toate dar durerea de cap si senzatiile de lesin ma termina. Si in situtatia asta tot am sperand sa apara ovulatia si sa nu ratez momentul.

Asi, multumesc de sfat. Probabil voi incerca si ceva tratamente naturiste.

Lya, felicitari pt bb-samburel si or sa treaca si starile astea de rau si apoi o sa incepi sa te bucuri de burtica asa cum trebuie.

Laureta, multumesc de incurajari...noi mai facem utza-utza tot sperand...pana nu vin uratii nu ne dam batuti desi dimineata cand imi iau temp si vad ca tot nu a inceput sa creasca imi vine sa mor de nervi.

Cornelia, daca nu e sange curat nu trebuie sa te nelinisteti. Totusi daca ai posibilitatea sa mergi mai repede la medic atunci fa-o! Oricum ma rog sa fie bine bb si sa stea cumintel acolo in burtica!

Va pup!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna fetelor!
Ce dor mi-a fost de voi!!!!!!!
Cornelia felicitari! Cat ma bucur pentru tine! Iti doresc sarcina usoara.
Noi suntem bine,drumul a fost luuuuuuuuuuuuuuuuuuung dar usor,David a fost un cumintel.E bine acasa dar ma cam plictisesc,de 3 zile ninge si nu prea putem iesi din casa.
La mine inca nimic nou,astept uratii care trebuie sa apara pe marti,cred ca m-am contagiat cu simptomele de sarcina ale surorii mele,de 2 zile am greturi usoare si ma deranjeaza unele mirosuri.
Sora-mea ma bate la cap sa fac test dar mi-am invatat lectia de data trecuta,nu mai fac teste decat daca am intarziere.
Dar oricum eu nu cred ca sunt insarcinata,am usoare dureri de burtica,ca cele de dinainte de invazie asa ca nu imi fac sperante.
Va veni si randul meu,nu mai disper
O sa mai intru daca mai pot sa va salut,va pe absolut toate si va doresc sanatate!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata dragelor!
Azi sunt un pic mai optimista ca vad ca scurgerile maronii nu au mai aparut de ieri.
stefania, lasa ca poate tocmai acum cand nu-ti mai vine sa crezi apare minunea. Si pe mine m-a durut saptamana trecuta burtica si asteptam invazia.
Va multumesc la toate de incurajari, tare bine imi fac gandurile voastre bune.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Cornelia, ne rugam sa nu mai apara acele sangerari/pete maronii pana la sfarsitul sarcinii. I-ai spus sotului despre bb2?

mamaluidavid, poate luna asta ne dai vestea cea mare si tu! Eu iti tin pumnii oricum!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Salutari si de la noi!
Cornelia felicitari!Si noi iti dorim o sarcina usoara si un bb sanatos!
Si eu am sangerat dupa ce am ramas insarcinata,dar totul a fost ok,doar ca ne-a fost interzisa .Pentru linistea ta sufleteasca totusi ,ar fi bine sa mergi la un control si asa scapi de ganduri.Iti dorim multa sanatate si inca odata felicitari!

La noi nu s-a achimbat nimic,suntem in asteptare :vin sau nu vin uratii?Cat despre prestatii...nici aici nimic nou,adica de luni(saptamana trecuta),n-am mai facut nici un hata-hata.Am avut ce-i drept si un program tare incarcat,sotul meu la fel,iar seara cand ne mai strangem si noi pe-acasa nu se stie care pe care adoarme...
Sambata asta mergem la nunta,in sfarsit cumnata mea s-a decis,asa ca ma pregatesc pentru eveniment...Cam greu cu frizura ,nu stiu cum sa-mi aranjez parul ...asa-mi trebuie daca m-am tuns scurt!

Va invidiez pentru zapada,vreau si eu...

Pupici la toata lumea,mult noroc prestantelor si sa ne auzim cu bine!

Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor!
Am fost aseara la spital la camera de garda si la control doctorita a zis ca e sarcina incipienta, uter moale, col inchis. Se pare ca a fost o ovulatie foarte tarzie asa ca la eco abdominal nu s-a vazut decat endometru ingrosat. Dr a zis sa fac saptamana asta eco transvaginala si dozare Beta Hcg. Fara, bai fierbinti, fara ridicat greutati plus utrogestan, no-spa, scobutil, acid folic. Asa ca incerc sa stau cumintica desi e cam greu cu Eduard langa mine tot timpul.
A aflat si sotul abia ieri si s-a bucurat foarte mult, nici nu ma asteptam sa aiba asa o reactie pozitiva.
Va pup pe toate si va rog sa-mi tineti pumnii in continuare.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput