Mamici aspirante din nou (7)
1 2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57110" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58814" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59930" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60835" target="_blank">6
Mamicile aspirante
Andra10
Asi (Razvan 7 martie 2004)
Mercedes
Ruxi
Geliza (Mara 24 ianuarie 2002)
Ruxandra sb (Matei 3ani)
Andreea Banica (Alexia Elena 12 august2004)
Kitti (Raul 6 ani)
Mav (Sebi 4 februarie 2004)
Mcrmiki(Bogdan 24 decembrie 2000 Vlad 17 noiembrie 2003)
herra (Vlad 23 septembrie 2004)
Ana Maria (Victor Stefan 15 decembrie 2004)
Sim (Ruxi 3 ani)
Rosa sinesis (Cosmin 3 iulie 1997)
Michial
Mia
Adi95 (baiat 10ani)
Vasce (David 18luni)
Pashosha (Luca si Maya)
Loredana (Diana 6 ani)
Iulia P (Thomas Anthony 16 iunie 2004)
Pako (Andreea)
Tomasa (Tudor 9 ianuarie 2005)
An-k (Bianca 14 martie 2005)
Andreea (Sebastian 7 octombrie 2003)
Acd2you (baiat 3 ani)
Shian(Shion 21 mai 2004)
LauraB(Diana 11 martie 2003)
Lauricipani(Cristian 2 mai 1986,Kiriakos 3 august 1988,Mario 30 mai 1991)
Roandre(Alexia Maria 26 august 2004)
Irinel (Daniel28 mai 2004)
Andira (Irina 14 aprilie 2005)
Florypop (Andrei 27 noiembrie 2004)
Irinuca(Radu 2 ani si 2 luni)
Cornelia Laura (Eduard 21 iunie 2004)
Lya (Rut 14 iunie 2003)
Mamaluidavid (David Tetsuhisa 24 decembrie 2004)
Raspunsuri
asi spune:
Cornelia imi pare rau de testul ala negativ dar daca nu au venit uratii mai poti spera.Sper sa-ti revii si sa fi mai bine.Seara romantica se poate recupera ca oricand e binevenita.
Sim Razvan nu a fost bolana.Asta e prima data cand e asa rau de am ajuns la antibiotice.a mai fost racit de 2 ori dar doar muci si asta 2 zile.Azi dimineta la 1/2 ora dupe ce i-am dat antibioticul a si dupa vre-o 2 ore iar ia crescut febra.Ma termina nu alta.
Iulia sper sa nu degeba.In cateva zile o sa vii cu testul +.
Eliza asa e cu forumul asta da dependenta .Ar trebui sa-i spuna cocaina nu forum.
MmaluiDavid cel putin o luna pe an ovarele iau o pauza.Nu e anormal.Daca ai mai mult de 3 luni fara ovulatie atunci e rau.
acd2you spune:
dragele mele, dupa cum banuiti, testul a fost negativ.
eu am fost cam ocupata pe la servici, pe acasa, maine vine mamaie a mea tocmai de la moldova, suntem in pregatiri. ca sa nu mai zic de junior, ca si al meu lua medicamentele seara, si le vomita noaptea. ce mai, o bucurie pentru sufletul omului, cand esti de somn, sa te trezesti cu ala micu peste tine:. dar nimic nu umbreste bucuria de a fi mamica, doar pentru asta ne luptam noi acuma, nu-i asa?
asa ca, puneti-va pe treaba, nu mai asteptati, ca nu se stie de unde sare iepurele
mamaluidavid spune:
Neatza dragele mele!
In primul rand le urez tuturor puiutilor bolnaviori insanatosire grabnica!
Mi-e frica si mie sa nu raceasca David in Romania,am inteles ca de marti(exact ziua cand ajungem noi) o sa se raceasca afara.
Asi multumesc ca intotdeauna pentru raspunsurile informate
Noi luni dimineata o sa plecam,nu stiu sigur daca maine o sa mai pot intra asa ca imi iau ramas bun de acum,din Romania nu stiu cat de mult o sa pot posta,stam doar 2 saptamani si va dati seama ca toata lumea o sa traga de noi
Sper ca peste 2 saptamani sa am parte de multe suprize si lista sa se fi micsorat
Sa ne auzim cu bine!
Va de mii de ori pe toate si aveti grija de voi!
Stefania si David 24.12.2004
Poze
asi spune:
Stefania va doresc o calatorie usoara si frumoasa!
Acd2you sanatate puiutului.La fel am patit si eu ieri cu frumuselul meu.Ieri daca ma intrebai daca mai vreau un bebe sigur raspundeam nu.Azi e mai bine si perca incep sa ma razgandesc
Fetelor va pupacesc si va doresc un we minunat.
cornelia_laura spune:
Bine v-am gasit la un nou capitol!
Eu tot cum stiti, ziua 33 CM, fara urati dar si fara semne de gravideala asa ca astept...mi-am revenit complet si dupa episodul de marti si am reprogramat seara pentru maine. Eduard si-a facut azi un cucui mare la cap. Am fost la strabunica lui care sta la curte si atat s-a zbenguit pana a facut-o....
Dar cu voi ce este? Prea multa liniste pe aici...
Urez si eu tuturor puiutilor bolnaviori insanatosire grabnica!
Stefania, inca o data DRUM BUN si sa auzim numai de bine!
iulia, tinem pumnii si te asteptam cu testul pozitiv!
sim, pe unde esti?
asi, sa dea Dumnezeu sa se lase cu cat mai multe capitolul asta!
Va pup pe toate fara exceptie si va doresc o seara minunata alaturi de ce dragi!
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
roandre spune:
Salut!
Eu fara noutati...ziua 16 si pana acum n-am avut ovulatie...tot mai sper sa am ovulatie luna asta, asa ca "muncim" cu drag si spor .
Mamaluidavid, drum bun si poate la intoarcere ne dai vesti mari!
Pupici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
roandre spune:
Hehehe ce liniste pe aici...se vede ca e weekend si "lasata secului".
Pupici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
cornelia_laura spune:
Am intrat si eu sa va salut. Azi am fost mai mult pe drumuri, dimineata la mama si apoi la socru' si iar la mama. Acum incercam sa culcam "capcaunul".
Eu ziua 34 CM tot cum stiti dar a inceput sa ma enerveze asteptarea asta mai ales ca am tot sperat ca tinctura o sa-mi mai scurteze nitel CM-ul.
Va pup pe toate si "ne auzim" maine dimineata.
PS: totusi e prea liniste pe aici...unde ati fugit toate?????
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
pako spune:
saluti!
Simona, Eliza, multumesc pentru informatii.Noi peste 2 saptamani o sa venim in tara asa ca pot sa-mi procur singurica BU....m-a cam speriat chestia cu Cm...io nu mai vreau durerile din adolescenta cand nu puteam nici sa merg...
Iulia cum esti??
Eu sunt in ziua 3CM....asta inseamna ca trebuie sa prestam in tara....va fi cam greu cu sacra in aceiasi casa
pupilici!
Felicia si Andreea
shian spune:
Va salut si eu,am revenit cu forte noi...
Ne-am hotarat si noi sa incepem prestatiile intr-un mod serios.Acum suntem singuri,tatal meu s-a intors in tara,asa ca putem sa ne facem de cap fara sa fim auziti(Pako,te inteleg perfect).Am asteptat sfarsitul de saptamana,imi ziceam eu ca va iesi ceva ,mai ales ca eram la ovulatie,dar din pacate sambata m-a adormit Shion ,iar ieri l-a adormit pe al meu sot si asa s-a dus planul meu...Mai am o sansa astazi,sper sa il adorm eu pe Shion si nu invers.
Multa sanatate copilutilor bolnaviori,mult noroc fetelor in prestatii si la buna reauzire.
Anca & Shion