Mamici aspirante din nou (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor va dosresc o saptamama minunata!
Cornelia la tine cred ca ceva e cu okisori.In mod normal ciclul ar fi trebuit sa se regleze.

Iubitul meu fiu e mult mai bine.Ieri am iesit afara fara carut si a alergat atat, ca am fost in Gradina Botanica, de am crezut ca o sa lesine .A fost atat de fericit!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata dragelor si o saptamana cat mai buna!
Eu una incep sa obosesc nervos cu ciclul asta. Azi e ziua 35 CM, fara semne de urati dar si fara semne de gravideala plus 2 teste negative. Sincer asteptarea asta e groaznica. Daca as avea si eu un CM regulat macar as putea sti cand sa incep sa sper, cand ar fi ovulatia etc. De cand am nascut CM variaza intre 28-36 zile asa ca va dati seama ca fata de un CM normal eu mai astept inca vreo saptamana....
asi, eu una am sperat sincer intr-o reglare miraculoasa dar ma gandesc ca totusi trebuie sa treaca cele 3 luni. Ma bucur ca puiul tau e bine!
shian, bafta la adormit copilul, te inteleg perfect! Noi am stat cu mama pana in Ianuarie asa ca stiu cum e...
pako, DRUM BUN la venire si lasa soacra, ca mai doarme si ea....
Restul fetelor???? Chiar nu mai dati nici un semn de viata?
Sim, Iulia, acd2you, lauricipani, roandre, unde sunteti?
Gravidutele noastre ce mai fac: Mami Irinel, Flory, Irinuca, Andira?

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Dragele mele,

sunt noua pe-aici, o mamica aspiranta ... in toata puterea cuvantului..adica abia am inceput munca la "Proiect BB"...

am si eu o intrebare: dupa un week-end (presupus fertil) cu incercari, simt niste intepaturi in partea de jos a abdomenului (zona ovarelor, s-ar parea). nu mi-e teama decat de o sarcina extrauterina. credeti ca ar putea fi asta, sau...poate de la prea multa harnicie?

Mergi la inceput

Stancutza bine ai venit la noi si sedere scurta!Esti tiza mea ca pe mine ma chema Stanca.E prea devreme sa ai dureri de la o extrauterina.Durerile pot fi de la ovulatie.
Spune-ne mai multe despre tine!

Cornelia poate ar trebui sa combini bu cu extractul de mladite de zmeur.Mai asteapta o zi doua si daca nu vine(Doamne da sa nu vina!)fa un test de sange.

Iulia ne dai o veste buna?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor, am trecut sa va salut...v-am citit, dar slaba miscarea...
stefania, calatorie placuta si sedere cat mai placuta "acasa"
Cornelia, hai ca poate s-a prins ceva luna asta
Salutari tuturor

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Asa e Eliza foarte slaba miscarea.Nimeni nu mai face nimic si nu mai zice nimic.
Daca voi avea vreodata o fata o va chema Eliza.Se potriveste cu Razvan.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

dragele mele, si eu ma confrunt de vreo saptamana cu intepaturi in partea de dreapta a abdomenului, numai ca eu nu ma gandesc la o extrauterina, ci ma gandesc sa nu fie vreo pacoste de apendicita. cunosc prea bine durerile de ovare, si nu e de la ele. mai astept, deocamdata doar ma jeneaza asa, din cand in cand, poate or sa treaca. nu stiu de la ce or fi. alte simptome nu am.
in rest, si juniorul meu e mai bine, si nazdravanul de el facea mofturi azi dimineata cand l-am dus la camin, ca doar a stat o saptamana acasa si s-a invatat comod.
draga cornelia, stiu si eu cum e. eu mereu am avut ciclul mai lung, s-a reglat putin la mine dupa prima sarcina, ca inainte era total aiurea, uneori chiar la 2 luni, haos total. acum e relativ bine, doar de 2 luni incoace cam intarzie. parca imi face in ciuda. acuma, chair ca imi da peste cap socotelile pe care le stiam eu cu ovulatia.
plus ca si noi suferim de probleme asta cu ~ne adoarme copilul pe noi~. ce sa facem, eu mai beau cate o cafea, dar al meu sot nu serveste decat dimineata, plus ca munceste foarte mult saracul, si nu am ce sa ii mai cer. intr-o seara chiar mi-a spus ca napoleon: draga, nu in seara asta.
poate ajung pe la medicul de familie, ca intepaturile astea ma scot din sarite. va scriu daca am scapat de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

draga iulia, cornelia, vrem vesti!!!!!
bune, speram.
draga asi, cred ca inca nu miscam pentru ca cele mai multe fete inca suntem la inceputul perioadei CM, deci o perioada moarta. sa vezi peste vreo saptamana, cum incep sa miste toate:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

asi, ma bucur...numai ca mie mi-ar fi placut sa fie cu s, Elisa...parca e mai interesant...si sa stii ca si razvan e frumos, asa il cheama pe nepotelul meu care e mai mic decat fie-mea cu 7 luni (trebuia cu 9, dar s-a nascut la 7 luni)
auzi, ma gandesc si eu la elixirul ala de fructe de soc...eu am mai luat odata, dar mari efecte n-a avut, ce-i drept, nici nu m-am abtinut de la carne...pentru cele care nu stiu, asi, era interesata pe la alte subiecte de acest tip de detoxifiere a organismului...

Acd2you, ce sa zic, totusi bucura-te ca a inceputul caminul, ca uite noi ne mai rugam de dr sa-mi dea concediu medical ca la noi inca mai e greva

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eu fara nici un semn nou...ziua 18 si temp e 36.3. Sotul tot mai spera sa fie ceva luna asta dar eu sincer mi-am luat gandul.

Cornelia, te inteleg atat de bine cu dereglarea CM...eu si inainte dar si dupa nastere l-am avut tare aiurea. Daca tie ti se pare greu la 36 zile maxim...eu ce sa mai zic si la 65-90 zile ( o data la 2-3 luni). Inainte sa raman insarcinata am tot fost pe la doctori, am luat tratamente si intr-un final mi s-a spus ca dupa ce voi naste se va regla de la sine. Uite ca am nascut si e la fel...si asta e problema cea mai mare (cum spui si tu) ca nici nu stii cand ai ovulatia sau cand iti vine...otutl e "la noroc" la mine.
Eu m-am obisnuit oarecum cu problema asta...dar uite ca vreau inca un bb si mi-e greu "sa prind momentul".

acd2you, sper sa-ti treaca intepaturile si sa nu fie nevoie de doctor!

Pupici!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput