Mamici aspirante din nou (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Dragele mele,

Aici sunt insa fara vesti bune. Am facut acum cateva zile (joi, cred) un test si a iesit negativ, iar de ieri au inceput petele maronii, deci uratii sunt pe aproape.

Gata, am decis, nu mai cred niciodata in simptome de... sarcina sau de ce or mai fi ele!!! Pana ce nu vad testul pozitiv, nu cred nimic.

In rest, am avut parte de o noapte cumplita (Tommy nu a dormit aproape deloc si nu stiu bine pe ce lume ma aflu in acet moment). As cu capul pe birou.

In alta ordine de idei, daca vreti sa vedeti, avem poze noi pe link:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Pupici tuturor (mamici si puiuti)!

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

Stancutza, si eu zic ca durerea poate fi de la ovare...

Iulia, am vazut poze cu Thomas.....m-am cam ratacit eu prin album dar am vazut niste poze foarte frmoase...cele de la 1 anisor cu calutzul sunt superbe.Sa-ti traiasca puisorul!

Cornelia, tu luna trecuta ai avut CM o data cu mine....si uite-ma ca sunt in ziua 4CM...poate cine stie, a prins.Tinem pumnii!

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

M-am gindit sa va salut si eu,ca n-am mai trecut demult pe aici!De asta vara,de cind am pierdut sarcina..Ma gindeam sa-mi iau test de ovulatie,poate e mai sigur!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Salut si de la noi!
Intamplarea s-a intamplat aseara,am reusit sa-l adorm cu succes pe zgubiliticul meu fecior .Aproape ma adormise el pe mine,dar norocul a fost ca a sunat telefonul si asa am ramas pe pozitii...Ramane de vazut daca s-a prins sau nu,dar sunt totusi optimista ,mai ales ca prima data am ramas insarcinata tot dupa o singura incercare.Cine stie poate am noroc.
Cornelia,numele fiului tau imi trezeste amintiri...Asa ar fi trebuit sa ma cheme pe mine ,tatal meu nu voia fata sub nici o forma.Cand m-a vazut prima data a fost foarte dezamagit(a si spus ca sunt mica,neagra,urata si fata pe deasupra),asa ca desi numele meu era altul ,pana pe la vreo 6 ani toata lumea ma striga Eduard.Si am si fost din toate punctele de vedere un baietoi.

Da,era de asteptat...Fug fetelor,mi s-a trezit urlici...
Pupici la toata lumea si mult noroc!

Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Gravidutele noastre ce mai fac: Mami Irinel, Flory, Irinuca, Andira?

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Sunt aici insa pana acum nu am scris nimic pentru ca asteptam sa vad daca e bine samburelul. Ei bine ieri am fost la eco si ......E BINE!!!!

I-am ascultat inimioara, i-am facut poza si crestem. Si mai nou tati ii spune samburica..:))

Va pup si va astept cu vesti bune,

Flory 8+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata!
flory, incep cu tine ca tare m-a bucurat mesajul tau. Sa dea Dumnezeu sa fie BINE pana la capat asa cum a fost pana acum!
mia, ma bucur ca ne-ai scris si ma bucur ca ti-ai revenit dupa sarcina pierduta. In ceea ce priveste testele de ovulatie am facut si eu 2 luni la rand, erau ffff pozitive, am prestat dar...ideea e ca ele pot fi pozitive(adica nivel crescut de LH) si totusi foliculul sa nu elibereze ovulul. Eu iti tin pumnii sa fie cat mai repede.
shian, si eu trebuia sa fiu Vlad, tata si-a dorit enorm baiat dar apoi cat a trait eu am fost lumina ochilor lui si la o luna de la moartea lui am ramas gravida cu Eduard. Bafta, sa se fi prins!
eliza, un pupic mare de la Eduard.
pako, tu mai ai putin si vii in tara, nu?
acd2you, eu stiu ca la apendicita sunt dureri mai mari decat ceva intepaturi. Poate fi si o raceala. Ai grija de tine!
iulia, imi pare rau ca esti dezamagita dar gandeste pozitiv ca si mine, vin totusi sarbatorile si cine stie ce ne aduce Mosul(Nicolae sau Craciun)....
roandre, stiu cum e ca eu cu Eduard am ramas dupa musafiri veniti la 60 de zile si a fost o ovulatie tarzie ca primul test+ a iesit la 6 sapt si am nascut la 42 saptamani si atunci nastere indusa cu perfuzii. Deci se poate ramane si la un ciclu asa lung...
asi, ai dreptate, am sa incep si cu mladitele de zmeur in paralel cu BU. Ce face Razvanel?
sim, ce-i cu tine? Sper ca nu-i nimic rau si astept un semn de viata de la tine!
Pup si restul fetelor fara exceptie!
Eu tot cum stiti, ziua 36 CM si cam atat.....

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

florypop, mi-ai facut ziua mai frumoasa cand am citit ca bb e bine si ii bate inimioara! Cu siguranta va fi bine pana la sfarsit! Asa ma bucur cand mai aud/vad o gravidutza...ce perioada frumoasa...

Eu in ziua 19 astazi si se pare ca pana la urma am avut ovulatia in ziua 16...temp sunt cam mici dupa ovulatie dar fertilityfriend.com spune ca totusi a fost! Doamne ajuta sa fie cu noroc ca la cat am prestat...hihihi. Sotul meu chiar imi spunea ca el isi "da demisia" dc nu apare nimic nici acum...lol

Cornelia, da, stiu ca poate sa apara bb si cu Cm asa de lung...doar ca e mai greu de depistat momentul potrivit pt bb.
Eu tot ma gandesc ca mai sunt sanse sa fie bb la tine. Alte semne mai ai?

Shian, ar fi super sa va iasa si de data asta mai ales ca a mai fost o data asa! Noi tinem pumnii!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mai fetelor, da unde ati fugit toate?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Cornelia eu pe aici...deci nu am fugit.
Pe mine ma scoate din minti Alexia mea ca e in greva foamei de 3 zile...mai, dar e greva-greva...

Si ca mi-am adus aminte...lol, ce am mai ras de tati...el vrea neaparat baiat asa ca s-a pus pe citit sa vada ce "pozitii" sunt mai indicate..lol
A tot prestat baiatul asa cum trebuia pana in ziua ovulatiei (pe care bineinteles ca nu avea cum s-o stie cand va fi) cand a prestat (singura data) in "pozitia" pt fetita. Azi cand mi s-a confirmat pe grafic ca a fost ovulatia acum 3 zile...sa moara de ciuda ca tocmai atunci n-a fost pe faza si poate a pierdut sansa de baietel...hihihi
Eu zic macar sa fie bb, nu conteaza dc fata sau baiat...
Acum asteptam, numaram zilele...si poate avem o surpriza placuta pana la urma!

Voi, celelalte aspirante cum stati?

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dragele mele sunt tare supata pe tati.Cand am eu chef de ori e plecat ori doarme in fotoliu.Ieri i-am facut morala si aseara a incecat si el ceva.Ghinion ca eu eram rupta.Deci poate azi.
Eu sunt in ziua 9(acum am numarat)si mai am pana la ovulatie.
Eu cred ca se vor anunta ceva cat de curand.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput