Mamici aspirante din nou (7)
Raspunsuri - Pagina 4
geliza spune:
sper si eu sa apara ceva gravidute...aaa, nici nu v-am salutat...noi suntem tot in "greva", dar gata, demaine ma duc la serviciu...cu mara vad eu ce fac...poate o fac economista si o iau cu mine
Flory, felicitari si bb sa stea bine mersi cuibarit acolo la caldurica...sarcina usoara
Roandre, lasa ca poate iese totusi baiat...ca de prins, s-a prins o sa vezi tu
Cornelia, intrevad ca si la tine s-a prins ceva...nu stiu ce am azi, dar asa "vad" eu lucrurile
eu si Asi "lucram" luna asta, din 2 in 2 zile, sau 3 in 3 cum recomanda tutunaru si o sa apara si la noi rezultatul de mos nicolae...la mine ziua 7
Pup si restul fetelor
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
roandre spune:
Asi, se mai intampla si la noi uneori asa...ufff si mai si stim ca stresul, supararea, oboseala, toate astea nu-i plac lu bb si nu vine...
Apropo, daca prestezi zilnic (in perioada fertila, pana la ovulatie) ce ciupercute riscam sa apara? Am vazut ca ai scris la un alt subiect... hai ca deja m-am speriat...si eu care credeam ca e un lucru bun
Geliza, de ai avea gura aurita (cum s-ar spune)...eu tot sper desi n-am mari sperante. As fi prea norocoasa sa vina bb acum!
Eu am o durere de cap de nu mai pot iar Alexia mea are un chef de joaca nebun si tipa si chiuie...vai de creierii mei
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
asi spune:
De la prea mult poate aparea o modificare a pH-ului vaginal si in consecinta poate favoriza aparitia candidei.Cred ca asta o pateste oricine (eu am patit-o cand eram in focul pasiunii cu al meu sot in tineretile noastre.)
Familia mea
Razvan
cornelia_laura spune:
Mai fetelor, da' ce vorbarete ati devenit(macar unele...).
Eu am intrat doar sa va urez NOAPTE BUNA si SOMN USOR si sa ne "auzim" cu bine maine dimineata.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
geliza spune:
Noapte buna si din partea mea......al meu sot doarme deja.....noi farain seara asta...
cornelia_laura spune:
Aaaaa, si al meu doarme deja de o ora...net-ul sa traiasca...
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
geliza spune:
aaa, super Cornelia...pai cu asa barbati...rare sanse de
roandre spune:
Somn usor si de la noi!
Noi astazi facem pauza...n-am crezut sa ajung sa spun ca vreau asta...lol.
Asi, saru'mana de raspuns...acum pt o cauza nobila trecem noi si peste asta (daca apare)
geliza spune:
aaa, mi-am amintit...Asi...de-aia aveam eu candida prin tinerete?.......si am ceva vreme de cand n-am mai avut....candida...
roandre spune:
Buna dimineata!
Eu sunt cam suparici pt ca astazi mi-a sczut mult temp care si asa era destul de mica pt perioada asta. De la 36,5 la 36,2...ufff
Celelalte mamici aspirante ce mai fac?
Cornelia, ai mai facut un test sau au venit uratii?
Pupici!