Mamici aspirante din nou (7)
Raspunsuri - Pagina 5
cornelia_laura spune:
Bine v-am gasit dragelor! Cu vremea asta de afara nu prea am chef de nimic si din pacate am inteles ca de maine seara incepe sa ninga asa ca de acum incolo stam mai mult prin casa......
Eu una de cateva zile dorm tare prost noaptea, ma foiesc intruna si ma trezesc in jur de 2-3 noaptea si cu greu mai adorm la loc.
Ziua 37 CM, fara semne(nici nu prea le caut) dar am inceput sa-mi pierd rabdarea...
eliza, din pacate pt bb2, noi nu prestam dupa program, nu tinem neaparat o socoteala a zilelor asa ca in cazul nostru hazardul e pe primul loc.
roandre, cum stati cu "greva foamei"? A avut si Eduard asa o perioada si sa sti ca atunci cand a facut amigdalita pultacee nu a mancat 3 zile inainte, il durea deja gatul...nu vreau sa te alarmez inutil, poate fi doar o toana dar poate sa o si supere ceva
asi, iarta-l pe tati ca pana la urma suntem oameni nu masinute de facut copii...si la noi apar mereu nepotriviri de genul asta mai ales de cand il avem pe Eduard dar eu una nu le mai pun la suflet
Restul fetelor?
Iulia, cum mai esti?
mami Irinel, tu nu ne mai spui nimic de samburelul tau?
Va pup pe toate si imi doresc sa fiti ceva mai "vorbarete"
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
roandre spune:
Cornelia, multumesc de intrebare...Alexia a mancat parca ceva mai bine azi dimineata...sa vedem si urmatoarea masa cum va fi. Face greva foamei din cauza maselutelor si a unui canin ca la noi ies toate in acelasi timp. Incerc sa nu ma stresez si s-o las in pace...daca ii e foame, mananca ea.
Si chiar a zis ca incepe sa ninga? Asa devreme...brrrr.
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
asi spune:
L-am iertat, dar nu era vorba de copii ci de placere.
Fetelor eu sunt in ziua 10 si de ieri au incepot sa ma doar ovarele,mai ales dreptu de stau cocosata.O fi de la lipsa de sau acum se arata efectele bu?
Azi vreau sa incep sa-i fac un fularel la Razvan.Sper sa reusesc ca cu durerea asta....
cornelia_laura spune:
Iar s-a facut cam liniste pe aici...
asi, ce bine ar fi sa fie de la ovulatie, ar insemna ca se mai scurteaza CM. Ce bine ca sti sa tricotezi, eu spre rusinea mea nu am mai pus mana pe andrele de cand faceam la scoala la "lucru manual"....
Astept sa vina seara, poate se mai animeaza atmosfera pe aici...
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
asi spune:
Cornelia bine ar fi sa se mai scurteze macar cu 2-3 zile.
De tricotat nici eu nu sunt prea sigura dar incerc.
Tu nu faci un test de sange?
pako spune:
buna ziua
Cornelia, da...pe 29 noiembrie suntem in tara.Avem atatea de rezolvat si timpul e asa de scurt pentru noi....
Roandre, hai ca m-ai facut sa rad cu sotul tau.Noi vem fetitza si ne dorim tot fetitza.Acum daca bb2 o sa fie baiat bucuria o sa fie la fel de mare....sanatos sa fie.
Andreea mea maine face 1 an si 4 luni si ea nici macar MAMA nu zice...nu zice nimic omeneste...ne intelegem numai prin semne.La pisica zice un "ffssss"....doar atat.
Felicia si Andreea
cornelia_laura spune:
pako, sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea. Lasa ca o sa vorbeasca ea, nu-ti face griji. Eduard are 1 an si 5 luni si zice mama, tata, papa, baba si cam atat. In rest ii da tare pe chineza.
asi, crede-ma ca nu am nici timp(stau departe de clinicile unde se face fara trimitere) nici bani(cred ca in jur de 50 RON) in momentul asta pt un test de sange dar maine dimineata mai fac un test de urina.
_
andreeacc spune:
Dragele mele, de mult nu am mai scris pe aici...cred ca n-am apucat sa va povestesc...Sebastian a facut laringita, am stat in spital o saptamana cu el, am luta-o si eu...ajungem acasa, in scurt timp mie imi apar niste bubite cu lichid, nu multe merg la dr, nu stie sa imi spune ce e, fac analize de sange se dovedeste a fi varsat de vant luat din spitalul de copii...fi-miu in timpul asta imi face si o bronsita ca urmare a laringitei(chin cu aerosoli si inhalatii) si acum, la 2 saptamani dupa mine face varsat de vant, e plin de bube si saracu face si febra, suntem varza...eu am si ceva dereglari hormonale plos ovar polichistic ,inca imi fac analize...dr mi-a dat duphaston din ziu 17 pana in ziua 26, le-am terminat si acum ca niciodata in ultimul timp chiar ma rog sa imi vina ciclul...
iar in toate aceste 4 sapamani pline de evenimente , moare si bunicul din partea tatalui, din nefericire nu am putut fi si eu langa ai mei ...cat despre sot a fost plecat jumatate din timp in delegatii, asa ca va dati seama ca sunt intr-o mare depresie cu toate astea pe cap.
Scuze , stiu ca toate aveti probleme mai mari sau mai mici, dar am simtit si eu nevoia sa imi spun oful.
Concluzia, n-am trecut la mamici sunt tot alaturi de voi.Le doresc sanatate multa puiutilor care au fost bolnaviori !
Andreea si Sebastian - 07.10.2003
Am implinit 2 ani
www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi
cornelia_laura spune:
Fetelor tocmai am facut un nou test(Femina caseta) si nu-mi vine sa cred....2 liniute...adevarat ca a 2 a e mai palida ca aia de control da este acolo, roz si groasa ca cealalta. Am o stare tare ciudata, parca mi-e frica sa ma bucur dar tremur toata, mai ales ca azi e 17. Pe 17 martie l-am cunoscut pe sotul meu(acum 9 ani), pe 17 august 2003 a murit tatal meu, pe 17 octombrie 2003 aflam ca sunt insarcinata cu Eduard....stranie coincidenta...
De fapt am mai facut un test azi noapte pe la 3.00(Barza), tot asa 2 liniute, una mai deschisa la culoare. Dimineata la prima ora, dupa ce a plecat Robert, iau cupilu' si fug la farmacie, il arat tipei de acolo care-mi spune ca e sigur +. Si am mai luat unul care l-am facut acum si e la fel. Nu aveau Clear Blue ca luam din acela.
Nu-mi vine sa cred ca Dumnezeu e asa bun cu bine.......si mi-e frica sa nu fie un vis si sa ma trezesc....am nevoie de voi ca nu am spus nimanui pana acum...
_