Mamici aspirante din nou (7)
Raspunsuri - Pagina 6
ingeras26a spune:
Cornelia Laura, felicitari!!!
Sa-ti traiasca amandoi bb-lusii si sa fie sanatosi.
Tu iti mai facusesi vreun test care a iesit neg, primele cum au fost si in ce zile? Intreb pt ca sunt in z36, teste neg in z 32 si 34 si ovulatie dupa z20...
Pupicei, Ingeras
roandre spune:
Doamne Cornelia ma faci sa plang de bucurie....SIGUR esti GRAVIDUTZA iar Eduard va avea peste 9 luni un fratior sau o surioara! Felicitari iubita...si sa ai o sarcina usoara caci sigur este BB!
De abia astept sa ne spui care a fost reactia sotului. Al meu desi isi doreste cred ca tot va fi un soc pt el cand va afla de bb2.
Uite asa mi se face mie ziua mai frumoasa...caci incepuse tare prost cand am vazut ca temp iar a fost mica...deci in nici un caz nu am avut ovulatie in ziua 16 asa cum a aratat graficul acum cateva zile...deci eu in ziua 20 si astept sa-mi vina si poate luna viitoare voi avea mai mult noroc caci luna asta nu mai sper nimic .
Pako, o sa viorbeasca si Andreea, nu-ti face griji. Si la cat mai multe lunisoare ca azi a mai implinit inca una!
andreeacc, prin cate ati trecut si voi! Ma rog sa fiti sanatosi si bb sa scape de bubite!
Pupici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
geliza spune:
....Cornelia...FELICITARI...sa ai o sarcin usoara si un bebe sanatos si mancacios....ma bucur enorm pentru tine
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
biscu spune:
Felicitari Cornelia Laura!!! Super veste! Sarcina usoara si sanatate multa!!!
andreeacc, multa sanatate si voua! acum trebuie sa vina si vremuri bune dupa ce ai patit.
pupici la toata lumea!
asi spune:
CORNELIA FELICITARI!
Ai vazut ca am avut dreptate?Ma bucur enorm pentru tine!
Andreeacc sanatate multa!
Fetelor stiti ca ieri va povesteam ca ma dor ovarele?Inspre seara s-a localizat durerea in dreapta.Era o durere destul de mare ,ca atunci cand faci stimulare si pregnyl.Nu i-am dat mare importanta.Am avut o seara frumoasa si pe la 3 m-a trezit durerea .A fost groaznic avem impresia ca se rupe ceva in mine.Ma durea si spatele si piciorul.Eram gata sa plec la urgenta.Intr-un final am luat un nurofen forte si durerea m-a lasat.Pe la 6 am adormit si eu putin.
Asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata.
Relya spune:
Cornelia , felicitari !!!
sanatate multa si sarcina usoara !
un bebe sanatos, voios si cuminte !!!!
Relya
cornelia_laura spune:
Multumesc mult dragele mele! I-am spus doar mamei deocamdata, mi-e teama parca sa spun. Oricum maine dimineata mai fac un test, eu sunt "toma necredinciosu'" pana nu ma conving singura. Ma tot uit la alea 2 teste si liniutele sunt acolo, parca s-au mai accentuat.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
Cornelia_laura, ma bucur din inima, felicitari multe multe !!! sa ai o sarcina usoara si sa vina pe lume o surioara sanatoasa si voioasa pentru Eduard al tau !!!
fetelor, va pup pe toate si bafta !
Iulia P. spune:
Cornelia, FELICITARI!!!! Ma bucur asa de mult pentru tine! Vezi, pana la urma, ai prins din urma subiectul cu mamici de iulie-august 2006. Felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos!
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)