Mamici aspirante din nou (7)
Raspunsuri - Pagina 7
roandre spune:
Cornelia pai ar fi bine sa crezi pt ca oricate teste ai mai face tot 2 liniute o sa apara....vai ce bine imi pare pt tine!
Asi, de la ce sa fie durerea aia asa mare? Offf, sper sa-ti treaca si sa nu mai apara niciodata.
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
Irinel spune:
Cornelia ce veste minunata!!! Si parca am avut o presimtire ca am venit acasa si in loc sa ma apuc de treaba am zis hai sa ma uit fuga ce mai fac fetele mele. Si ma gandeam exact la tine, ca poate aflu vestea cea mare. Hai crede, stiu ca si eu tot cam greu am crezut da uite ca deja creste burtica...Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si mancacios!
Mai ce rau imi pare ca nu suntem la acelasi capitol de mamici, da important e ca a venit bebe!!! Poate ca mai vin si alte fete de aici cu tine, ca si Irinuca e acolo doar...
Fetelor sa nu credeti ca v-am uitat, va urmaresc (cand pot) cu mult drag, da n-apuc decat rar sa va scriu din pacate.
Asi ,sa nu fie apendicele...
Pupici dulci la toate si la bebelicii vostri scumpi.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 17+ saptamani
geliza spune:
Cornelia, ai aparut deja in lista de pe prima pagina...Bebe este acolo si ai grija de el cum trebuie ca se anunta vreme rea...aaa, si sa ne tii si noua loc la mamici de iulie-august2006
Eu z10 si nimic nou
Va urez un we placut, calduros si fructuos
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cornelia_laura spune:
Buna dimineata dragele mele!
Va multumesc la toate pentru gandurile bune si imi intind amandoua mainile catre voi ca sa va iau cat mai repede dupa mine.
Am mai facut dimineata 2 teste(v-am zis ca asa sunt eu) si au iesit + amandoua cu liniutele mai pronuntate decat ieri asa ca incep sa ma conving ca port in mine o minune. Inca nu i-am spus sotului si imi tot fac avant sa o fac dar...astept azi sa vina de la munca si poate pregatesc si ceva mai bun de papa....prima data l-am anuntat pur si simplu dar acum parca vreau inca sa savurez singura bucuria asta...
Marti merg la doctor(ca atunci e de garda) ca sa vad si daca sarcina e in uter sa nu am vreo surpriza neplacuta(ca mama saraca a avut si 2 extrauterine).
Va pup pe toate!
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
roandre spune:
Eu in ziua 22 si temp e 36.1, asa ca nici nu stiu ce sa mai cred. Acum astept ca altceva n-am de facut.
Cornelia, chiar ca esti Toma necredinciosu la cate teste ai facut dar lasa ca nu-i bai atata timp cat ies pozitive.
Cat despre faptul ca vrei sa savurezi singura bucuria...te inteleg perfect. Si cata bucurie poate fi!
oricum, fa ceva papa bun, ia si ceva bun de baut (mai mult pt tati ca tu nu mai ai voie) si da-i vestea cea mare.
asi spune:
Cornelia inca odata felicitari!
Fetelor durerea a trecut.Ieri nu m-a mai durut deloc deci inclin sa cred ca o fi fost ovulatie desi era ziua 11.Vom vedea.
Irinel ma bucur ca reci pe la noi.Multumesc pentru sfat dar apendicele l-am scos de mult.
asi spune:
Dragi mamici ati disparut toate?
Roandre temperatura ta a scazut s-au mi se pare mie?Daca maine creste inseamna ca azi e ovulatia.
Familia mea
Razvan
roandre spune:
Asi, poate a fost de la ovulatie dar sper totusi sa nu te mai doara asa rau pe viitor dar sa ai ovulatie.
Cat despre temperatura mea...e o aiureala totala. Desi imi aratase ca in ziua 16 ar fi fost ovulatia desi temp crescuse nu f mult 3 zile, din a 4-a zi a inceput sa scada iar acum in ziua 22 e 36.1. Temp mea oscileaza intre 36.0-36.5 maxim.
Uite www.fertilityfriend.com/home/f7a89" target="_blank">aici cum arata graficul meu luna asta...deci eu parca n-as mai astepta ovulatie dupa ziua 22....dar niciodata nu sti..
asi spune:
Niciodata nu se stie.
Poate ca maine creste temperatura.Daca nu eu zic sa nu o mai iei ca numai te stresezi.
baby-boom spune:
Cornelia Laura, felicitari!!!!!
.....sarcina usoara si bebe super sanatos!!!!!! M-am emotionat rau ce tot, ce mai, deja sunt 4 mamici gravidute, wow wow wow!!!!!!
Toate, dar absolut toate mesajele voastre le-am citit...poate prind si io curaj si ma inscriu pe lista....
Stanca, Doamne da sa fie semne de bebe si la tine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg