Mamici aspirante din nou (7)
Raspunsuri - Pagina 10
geliza spune:
Cornelia, felicitari. Iti tin pumnii sa ai o sarcina fara probleme, iar Eduard sa fie un frate mai mare intelegator si sa nu vrea prea mult in brate. ma bucur si pentru sotul tau.
Pup si celelalte fete
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
asi spune:
Cornelia va fi bine!Tocmai citeam la prima pagina acapitolului ca urai ca in acst capitol sa fie cat mai multe
.Deja avem 2 si mai asteptam inca.
Eu nici macar nu mai stiu in ce zi sunt dar nici nu am chef sa numar.Stiu doar ca vine in 8 dec.Pana atunci stau linistita.
Laurici pe unde esti?
Eliza,Roandre,Shian,Mamaluidavid,Iulia_p,Pako si pe toate celelalte
si o saptaman minunata
Familia mea
Razvan
margarita spune:
salut grup vesel de aspirante! sunt noua pe aici, cam picata in freza cand vine vorba de maternitate, foarte speriata (am toxoplasmoza si toti medicii ma tot avertizeaza cu privire la riscurile pe care le maternitatea in relatie cu aceasta boala...) si vreau si eu sa fac parte din gasca voastra de optimiste. ma primiti?
asi spune:
Margarita bine ai venit si sederea cat mai scurta!
Intr-adevar toxoplasmoza e periculoasa in sarcina provocand avort.Daca faci tratament pentru toxoplasma ai sanse sa faci un bebe.
Succes!
andreeacc spune:
Cornelia, felicitari, sa ai un bebe sanatos si ai grija de tine!
Margarita bine ai venit si sedere scurta!
Eu am urmat un tratament cu Duphaston 10 zile din ziua 17 pana in ziua 26 a CM.Aveti idee la cate zile de la intreruperea tratamentului imi va veni menstruatia?
Eu sunt acum in 32z a CM , de obicei aveam un ciclu de 28-30 zile.Am facut un test de sarcina azi si e negativ.
Nu stiu ce sa mai cred, poate e stressul de vina, ca luna asta a fost tare grea.
Andreea si
Sebastian - 07.10.2003
Am implinit 2 ani
www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi
asi spune:
Andreea ar fi trebuit sa vina cam la 2-3 zile de cand nu ai mai luat.Maia steapta cateva zile si daca nu vine repeta testul sau intreba medicul.
Familia mea
Razvan
prettysunshine spune:
Fetelor,va multumesc ca nu m-ati scos de pe lista,chiar daca n-am mai scris de mult pe aici.Felicitari mamicilor in devenire,n-am avut timp sa citesc tot,asa ca stiu numai de cornelia_laura,dar cred ca sunt mai multe.
Eu n-am reusit sa-mi conving sotul,iar acum a dat alta belea peste mine, de vreo 4 luni am inceput sa am probleme cu tenul ca in adolescenta,cand de fapt eu n-am prea avut,ca urmare endocrinologul mi-a recomandat anticonceptionale,asa ca vreo cateva luni adio bebe!Cum nu mi s-au facut analize inainte de a mi se prescrie,ma astept si la kg in plus,asa ca psihicul meu e la pamant.Atat ca mi-a zis ca dupa ce n-o sa le mai iau s-ar putea sa reusesc sa raman insarcinata.Nu stiu cum vine asta, dar n-ar fi rau.
Va pup pe toate.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
cornelia_laura spune:
rosa, asa am tot auzit si eu ca dupa intreruperea Ac ramai imediat insarcinata. De fapt asa a fost si in cazul meu(la prima sarcina), dar eu am zis ca e pura intamplare. Bafta multa in continuare si nu uita ca la noi la noi toate speranta moare ultima.
Restul fetelor? Pe unde sunteti?
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
roandre spune:
Eu sunt pe aici dar fara nici o noutate asa ca doar v-am citit astazi.
Cornelia sa stai cat mai cumintica si sa iei tot ce ti-a zis doctora.
Utrogestan, no-spa, scobutil, acid folic am luat cu "pumnul" la prima sarcina dar a fost totul bine pana la urma.
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.