Scandinavii stiu DC... (82)
Raspunsuri - Pagina 8
vikinga spune:
vrem dovleagul vrem dovleagul!Mara nici eu nu-i fac vaccin antigripal, daca dr n-a zis nik, merg pe mina ei ca am baza in ea.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Sabina spune:
sorma mea tocmai ce-a facut vaccinul antigripal acu o saptamana.Acu are febra mare si ii curge nasu si durei de cap etc.
eu una nu-i fac Sofiei.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
vreau numa sa va zic:beti cu masura!
ceea ce eu nu o sa fac ,pentru ca ma duc la un vecin care vrea sa ude o masina cumparata azi!pai pot sa refuz omu?Nu pot!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
neatza!Io sting lumina ,io o aprind,bravos natiune!
Ma laudam aseara ca merg la chef,chefu a fost o bere ,si aia slaba,dupa care m-a apucat somnu si am venit acasa!
Asa!Nu va pup,nu vorbesc cu voi azi,sint fiarta ca o gaina shucarita!
Lenesilor!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
itsme spune:
deschid lumina si o-nchid,
pe tine te iubesc, Partid!
Rayou, si nu fi suparata pe noi, pliz
nea Caisa, hai si tu la pup@, ca daca tu nu ma inghiti, eu te inghit!
Sabina spune:
lenesilor, macar eu am un motiv sa nu mai scriu...sunt prea socata...bre...am ginerica deja, ia cititi la perle de sofia, pe ultima pagina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=7" target="_blank"> aici mai exact
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mara03 spune:
va tzuc din mers si va spun ca am trei pozutze cu dovleac...
edit ca sa zic ccc ca numai peste juma' de ora veti putea vedea pozele. acum vedeti doar incercarile esuate de aseara de a pune poze pe wbsts.
unu
doi
trei
mihaela_s spune:
intrat scurt ca sa va zic 'sara buna' si o noapte si mai buna!
deh, lipsa de inspiratiune...asa ca inspirati...respirati...!
mara, io nu vazui nici un bostanete, doar albume goale .
veioza ramane aprinsa, da? sau macar lumina de veghe!
edit ca sa va spui ca la noi azi a fost iluminatia...trist si frumos in acelasi timp.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!