Scandinavii stiu DC... (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

heeei, ce-i linistea asta, a luat sfarsit terapia de grup? v-ati facut bine cu totii?

mara, ti-am vazut bostanul

rayu, mai scoate ala din cand in cand, ca vaz ca e nevoie

sa aveti o noapte cu luna plina

PeSeu: nu va arat poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Nici nu sting ,nici nu aprind,trec numa incruntata prin poiana

Iarina,n-am reusit mai sa il deschid dar maine cer ajutorul unui prieten ,sa speram ca o sa reusesc de data asta.

itsmiule ,nu ma supar cu conditia sa recitzi minim doo versuri dintr-o poiezie invatata cind iereai shoim al patriei!Am zis!

Asa arborico,carevasazicanicipozenuvedembineeeee!!

Gata ,trebuie sa plec pina nu va iau la bataie pe toti

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir
Pe mine, ma scuzati- va rog- de lipsa, invoc si io pasarica de la etaj Am intrat in perioada de proiecte si desenez de mama focului fuste si scaune, fermoare si scheleti de inox si ce-cui ii mai vine prin cap de prin consiliul de profesori . Dureaza trei saptamini toata tevatura si sper ca numai incalzirea (saptamina asta) sa fie grea!!!
mara, felicitari pentru casapirea bostanului...ti-a iesit .
Va pupez pe toti, fara discriminare de virsta, sex sau locatie si va urez o noapte fericita

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

am uitat sa va zic: am intrat azi la Sephora (cine m-o fi pus!?) si am mirosit noul Calvin Klein numit Euphoria. Acum is euforica tare. Oare sa astept pana la Craciun, ca sa mi-l fak kadou?

si mai uitasem ceva:
rayu, ce facem cu alea multe capitole lipsa (vreo 20)? le stergem din mesajul initial de la fiecare capitol sau vorbim cu adminu' sa le refaca?

binemabinebine uite3poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

haideti noroc!

arborico, ai cea mai frumoasa vrajitoare posibila!
mihaela, si tu ai cei mai frumosi si 'pishcabili" obrajori - la Silvia la purtator, si cu asta am incheiat capitolui "declaratii de amor" pentru seara asta

Rayou, hai ma nu te supara ca un spermatoziod pe mine si tu acuma, ca si eu sunt cu pasarica pe cap! Si nu ma pune sa recit din repertorul soimilor patriei ca nu am servit asa ceva !!! (prea batranica pentru asemenea activitati). Eu am mers la scoala si m-am inscris drept la pionieri, de indata ce a fost voie (clasa a 3-a parca). Am fost apoi promovata in functia de comandant de unitate si dotata cu snur albastru, pozitie in care m-au tinut aia pana in clasa a 8-a (desi clasa a 7-a era ultima de pionieri, dupa aia te bagau la f-utecisti). M-au tinut cu fortza pe pozitia de comandanta de unitate inca un trimestru din clasa a 8-a ca cica nu gaseau inlocuitor! (nu se inventase nechezolul la vremea aia). Mama nu mi-a mai cumparat uniforma noua de pionier dupa clasa a 6-a ca a tot sperat ca se termina si cu etapa asta din viatza mea, asa ca la inceputul clasei a 8-a imi ramasese asa scurta fustitza plisata de pionier incat crescusera inrolarile si participarea tinerilor baietei pionieri cand ma scoteau pe mine in fatza careului! Tin minte ca ma tot trageam de fustitza in jos, ca abia mai facea saraca fatza sa acopere rusinile si cum dadea o pala de vant, cum se auzeau gemete din multime. In sfarsit, s-a terminat si cu asta pana la urma, dar cand m-au primit si pe mine in sfarsit la utecisti, deja toata lumea fusese primita si noutatea se dusese dracului, asa la mine a fost asa de nesemnificativ si intarziat evenimentul de parca nici nu m-ar fi primit deloc. Daca vrei cantece de prizonieri, iti cant cu mare drag ca din alea stiu, dar de soimi n-are mama ca ti-ar da

fetelor, la noi au fost aseara copiii dupa bombonici, iar eu anul asta le-am luat bare (bari?) de ciocolata din alea mari si barosane, nu mizilicuri ca de obicei, asa ca am auzit o gramada de "Wow!!! You're the BEST!" Copiii astia se bucura din orice de zici ca n-au vazut dulce in viatza lor Tare dragalasi si costumati au fost, dar mi-a fost jena sa-i pozez ca e vorba de 'privacy' issues si mi-a fost frica ca se supara parintii, care ii asteptau in strada...

Am facut si eu poze la dovleac, dar nu-mi mai gasesc firul. Dar seamana cu al marei, asta daca erati curiosi

Successe la scolari (liloiu) si mamicile lauze (dorulets, sofica (?)) si pupici speciali lui extremika (hang in there, o sa fie mai bine si ai grija de tine!

restul de lume nepomenita, pupici si voua

PS. Am venit inapoi ca am uitat sa dau sfat in legatura cu parfumu'. arborico, ce sa mai astepti pana la Craciun? Ia-ti-l acum, de ziua veteranilor de rasboi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Aaaaaaaaaaaaa!

Dormi, daa?Acum am zis, nu maine!!!

Mai fetele, de ce nu mi-a spus nimeni mai, ca-i asa greu sa fii mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

gata ,nu va mai bat!
Pai cum sa bat o arboritza asa draguta,care ne pune poze cu o dulceatza de vrajitoare roza?sau pe itsme,care dupa ce ca e marcata psihic pentru ca nu a avut parte de palariutza albastra de shoim,ne face istoricu shnurului albastru si al fustitzei plisate,penrtu as coate camesha cumva onorabil?sau lilutza cu scaunelele ei cu fermoare,ca sa nu mai zic de bostanii Marutzei?si ultima de pe lista ,cu voia dumneavoastra,The Mamy Katarina,careia trebe sa-i zic:nici mie nu mi-a zis nimeni bre,ca e greu!Am luat-o in freza ulteriorPupaturi la baiatu cel rau,si pune si tu o poza,plizzz
Asa,si ultima veste ,special delivery pentru lilutza si narancea:
Azi ,1 noiembrie 2005,in urma unei beri ingurgitate cu vecinu,stiti voi care,s-au stabilit urmatoarele:
1.trebe sa scapam de copii,un week end
2.trebuie sa fugim de acasa,pentru a indeplini punctu 1
3.trebuie fugit organizat,adica cu un rucsac,durata evadarii fiind estimata la doo zile
4.trebe sa fugim undeva totusi aproape,ca sa nu ne coste o palarie de bani
5.avem o pretena in Danezia care trage de noi de vreo 3 ani sa o vizitam in Copenhaga
6.cu acest ocazion,sper sa ne intilnim bre,veniti la o bere?
7.nu io-s capu rautatilor,ci brasoveanu in cardashie cu vecinu
cu asta basta!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Neata !

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza
trec si io in viteza sa semnez de prezenta ca mare lucru n-am de zis.
aaa, ba am, ca cica nascu Sofia azi dimineata, pe bebelusa Irina. Bine ai venit Irina! felicitari Sofia, sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea!

Lilanda bafta la proiecte, sa ne arati si noua din creatiile tale!
Rayu tare as veni si io la Copenhaga.. Ai fro idee cum scapi de cupchil?
Katarina bine revenisi, ai dreptate, nici mie nu-mi spuse nimenea nimic, toti vorbira despre cat e de minunat da' au ascuns restul. Probabil din gelozie, hehe. Mai vino p'aci sa suferim impreuna si pune si tu neshte poze cu piticul.

Bre, p'acilea astia il terminara pe Halloween, la cativa ani de la lansarea cu surle si trambite a noii inventii anglo-saxone, acu' doar cativa copilasi isi mai amintesc sa ceara bomboane, gata, se fâsâi si sarbatoarea asta.
Totusi o imbracaram si noi pe urlatoare in bébé-citrouille (Dracula) da' nu primi saraca nici o bombonica.

restu' lumii deocamdata, mai vin io

PS iete si pe bebe obez si bebe transportat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

'Neata la poienita...revin dupa orgia de zahar in care ma aflu de vineri...am halit nenumarate mini candy bars, candy corn, caramele, bomboane si ciocolate...nu mai imi trebuie inca vreo saptamina...Bineinteles pe shest (cu miinile pina la cot in galetusha copiilor) ca altfel suna trupele trompeta si ma dau de gol.

Uite si pozele noastre de Halloween (stiu ca sint multe dar tot poporul vrea sa le vaza, inclusiv cei de la variatele petreceri - asa ca iertare pentru abundenta). Avem poze de la party-ul de vineri, la cel de duminica si de la Trick-or-Treat.

Doruletz bebelina este superba...si mamica la fel. Inca nu-mi revin ca Alexandra este practic nou nascuta...are niste obrajori numai buni de pupacit.

Lilanda si io ma inscriu pe lista doritorilor de privit desenele tale...de unde stii ca nu vei fii urmatoarea Madmoiselle? Ma pot da si eu mare...."Heh, o cunosc de pe vremea cind desena scaune..."

Rayu petrecere frumoasa la Copenhaga...si noi sintem cu un picior de plecare. Azi am pregatit terentul cu trupele cum ca nu vom fii acasa in weekend si sint in grjia la mamaie si tataie...Deocamdata nu sint intrebari mari, dar cred ca nu au fost atenti..

Arboria Sephoara este foarte periculoasa pentru sanatatea portofelului. Cind intru nu ma mai opresc...dar nu cu parfumuri (sint tare incapatinata si tin la anumite mirosuri...nu experimentez suficient) ci cu farduri si creme. Chiar mi-ai dat o idee azi la prinz

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput