Scandinavii stiu DC... (82)

Scandinavii stiu DC... (82) | Autor: arboria

Link direct la acest mesaj

scandinavi din toate partile, uniti-va, dom'le!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978" target="_blank">Regatul danez (2)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia... noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus... in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73);

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">Scandinavii stiu DC... ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57854" target="_blank">(76); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58485" target="_blank">(77); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59033" target="_blank">(78); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59506" target="_blank">(79); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59701" target="_blank">(80); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60212" target="_blank">(81); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60625" target="_blank">(82);

Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man

...si www.geezer.com/images/item/27994_img.jpg" target="_blank"> mascota!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

a aparut Adelanoojnoo in poianaaa
ce faci, adeluci, e liber compu'? baietul a plecat la discoteaca si a lasat-o pe mami sa se converseze cu betivanii astia de scandinavi?

vezi ce liniste suparatoare e cand nu dai pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Buna seara in poiana ,dupa cum se vede am ramas singura pe aici toti la chefuri sintetzi sau aveti motivatie asa ceva.
Rayu acu tu sti ca arati bine dar cu freza asta parca esti Demi Moore serios,tie si cheala ti-ar sta bine si ai arata sexi .
Lena de trei ori pentru fetitza ta sa creasca mare si sa va aduca multe bucuri.
Pentru restul de la scandinavi un mare de la noi ca maine plec la Romania,sa fiti cuminti asa cu va stiu sa va petreceti bine si aveti grija cum va mascati sa nu speriatzi copii,eu revin pe 7 inapoi sper sa mai prin capitolul 82 deschis .
Absentza motivata din Austria .
Misiune indeplinita cu drag acum avetzi voi legatura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
aaah, ai dreptate Rayu', tare bine e in poienitza...
Insa cum scriu mai rar acu' (da'va citesc des!) nici nu stiu cu ce sa incep. iete ca incep cu super-coafura Rayuelei, iti sta tare bine! de curiozitate, cum i-ai zis iraniencei ca vrei sa te tunda? ca si io de cand ma chinui sa le ecsplic la astia de aci ca vreau ceva de genul asta si nu am reusit decat rareori sa ma fac inteleasa. Cateodata o nimeresc dar de cele mai multe ori ma ciutesc fiecare cum le vine la indemana. vaz ca Lilanda zisa ceva de "Bob", asa se numeste peste tot sau doar la voi in scandinavia acolo? Ca sa nu cheme astia psihiatria daca ma duc la coafor si zic "vreau si io un Bob lung va rog"

Freya cea frumoasa, La Multi Ani, sa fii fericita si iubita si sa-i bucuri pe parintii tai!

Sabina, pupici Sofiei istete, citii si io perlele ei, e tare haioasa!

Anamaria si Alba da' la voi cat tine Haloweenu' asta bre? ca vaz ca incepe cu o saptamana inainte, sper ca nu se termina taman de Craciun?!

vikinga distractie placuta, ah, ce as mai veni si io la chef ca n-am mai fost de o vesnicie!

Adela ! si io sunt mai mult cititoare acu' da' tot mai misc inca, vino si tu mai des p'aicea ca iti simtim lipsa!

mai facui un tur prin poiana, mare plictiseala fratilor, nimica interesant, nici o poseta in cap, nimic nimic (sau nu vazui io bine?!)
E, si pen'ca stiu ca sunteti multi lingvisti p'acilea, iete un www.ziua.ro/display.php?id=187437&data=2005-10-28" target="_blank">articol interesant. Alta treaba nu mai avusera si astia decat sa dea iar totu' peste cap...

mai vin io
la toti, toti

PS Am si io o intrebare pentru cele cu cupchii nascuti pe meleaguri 'straine': voi le facurati si certificat de nastere romanesc? cum, cat, unde si care-s avantajele? are dreptu' automat la cetatenie romana cu un astfel de certificat sau nu?

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

doruletzu,
ce articol!!!
dar mai mult am apreciat comentariile. is dementiale

si am aflat ce inseamna PAFARIST

rayu, lena (si cine mai are studii de specialitate), chiar se scrie nicio, niciun in unele cazuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Doruletz, io le-am facut la amindoi shi certificat shi pas, da dupa ce m-am dus sa le inregistrez nashterea, ca sa devina cetatzeni romani

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

doruletz, dadui o cautare pentru "bob" si am gasit alte 1001 stiluri...mai degraba ar fi layered look....insa asta nu se prea preteaza la parul ondulat (io am incercat si nu tine "aranjamentul" de la frizer decit o zi...sau poate doua, asta daca nu dormi ...). Da' io zic sa cauti, cel mai bine, un stil pe net, printezi si mergi cu poza la frizer...e mai sigur!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

LA MULTI ANI Freia

Nici nu stiu ce sa scriu, ca pe la mine nu se intampla nimic interesantVad ca voi va distrati care mai de care, chefuri, carnavale,calatorii .Azi am fost prin centru, la cumparaturi cu al meu si mi-a cumparat un inel fain cu 21 diamante-nu-i mare dar e finut si apoi am fost sa mancam la un restaurant tailandez gen impinge tava.Alaltaieri am fost de mi-am cumparat niste bluze de iarna si cizme noi, ca am cam ramas in urma la capitolul asta.In rest tot prin casa, ma mai uit la tv la digitv dar de vreo cateva zile ma enerveaza ca nu se mai vad toate programele din cauza vantului.Oricum e bine decat deloc, sunt asa de bucuroasa ca pot sa vad romanii

Va pup si va doresc tuturor un weekend cat mai placut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bonjur/bonsoar, dupa cum va e fusul...

sa incep cu urarile, ca dupa aia uit: asadar, La Multi Ani micutei si dragalasei Freyozaura, si la mai cat mai multe nazbatii (pune-o pe lena in miscare, nu o ierta! )

dragilor, eu m-am intors azi noapte din mirificul stat New York, unde acuma ca a trecut cu bine pot sa va marturisesc ca am fost la un proces in calitate de martora. Acuzatul? Consortul, care cand veniram din Pittsburgh de la var'miu mai asta vara, merse cu viteza nespus de mare si il prinsera nenii politisti americani din comuna Sheridan, statul NY (adica unde si-a intarcat dracul odraslele).

Asa ca trebui sa ma duc sa-l insotesc in calitate de martor (mincinos, de altfel), ca altminteri nu era numai amenda care ar fi fost uriasa, dar si punctele de pedeapsa, care afecteaza rata de asigurare, samd, samd...Belea mare, ce sa mai!

Consortul de cam 3 saptamani incoace isi tot pregeste apararea, hotarat fiind sa se dea nevinovat si sa se apere singur (ca avocati americani chiar nu ne permite bugetul la ora asta). A studiat asadar indelung si cu atentie tot ce s-a putut in materie, si desi mersese cu viteza, in urma studiului a ajuns la concluzia ca ofiterul nu avea cum sa stie sigur ca era el (l-a prins cu radar cu laser de la 1500 feet distanta = cam juma' de kilometru), pentru ca era si seara, ofiterul se uita si inspre vest, catre soarele care apunea, iar onstromentul de masurat e asa imprecis (zic cei care il fabrica) de la 1000 feets in sus, in cat nu te poti baza pe ce arata el. Am facut si repetitii de proces acasa, ca pe o mica piesa de teatru, in care inculpatul s-a jucat pe sine insusi, cat si apararea, copila a fost judecatorul iar eu acuzarea (politistul). Dupa ce mi-a prezentat tot felul de calcule balistice (cum ca eu ca politist, tinand radarul in mana si uitandu-ma printr-o gaurica cat o minge de golf, de la distanta aia nu puteam sa-l tintesc pe el decat daca aveam nu stiu ce grad superior la tras cu pusca), mi-a explicat cum ca era seara si soarele taman apunea in fatza mea, eu in calitate de politist sa mor daca nu eram de-acuma chiar convinsa ca nu a mers cu viteza, desi stiu ca a mers, ca in calitate de nevasta civila eram in masina cu el cand s-a intamplat, si taman ii faceam capul mare pe tema vitezei! Ca la OJ Simpson, nu alta. "Your Honor" (adica copila judecator) a murit de ras in timpul acestor repetitii. Entertainment factor a fost mare pentru noi, dar inculpatul cam umed la fund, ca era cam groasa treaba.

Anyway, procesul era la ora 7 seara, iar noi am facut planul ca daca ajungem la timp, intram primii si la 8 suntem gata si plecam spre casa, ca precis ca suntem singurii inculpati din seara aia, ca doar in satucul ala de 2500 de locuitori, cine sa mai incalce legea? Ei, dar calculele de acasa nu s-au potrivit deloc cu cele din targ, pentru ca odata ajunsi acolo ne-am pomenit intr-o salitza mica plina pana la refuz cu vreo 50 de oameni!!! Au inceput procedurile de 'pre-trial', adica i-a luat pe toti la rand sa zica daca-s vinovati sau nu, care de ce a facut (noi ne declarasram deja nevinovati prin posta). Aici la noi procesele de trafic se tin separat de celelalte, dar acolo erau la gramada. Asa ca inchipuiti-va pe noi doi imbracati frumos, la costume, fustite si tocuri, printre tot felul de drogati, oameni fara dinti, telefon si adresa, etc, etc. Judecatorul, un bunic bonom, bland, glumet si familial, a trebuit sa citeasca cu voce tare acuzatia fiecaruia. Pe langa alti vitezomani, mai era o tanti care batuse 2 angajate de la guvern si le zisese "fucking bitch, I'm going to kill you" (judecatorul a trebuit sa citeasca exact asa, ca facea parte din acuzare ), unul care condusese un camion neinregistrat, fara numere, iar cand a fost oprit la asaltat si batut pe ofiter, etc, etc...
Vazand ca se intinde treaba pana noaptea tarziu si de asemenea care e atmosfera generala din sala, consortul si-a dat seama ca e cel putin ridicol cu calculele lui de balistica si cu dosarul cu date stiintifice in situatia de fata, asa ca a luat o decizie executiva cum ca daca-i ofera un 'plea bargain' bun (adica o targuiala de genul ca daca admite ca e vinovat, aia ii reduc viteza), sa o accepte ca sa iesim dracului de acolo (neviolati, in viata si cu banii neluati, cum s-a exprimat el), la care eu am respirat usurata ca nu-mi place sa mint sub juramant. Oricum, era ca la emisiunea TV "Cops" atmosfera!
Asa ca a asa a si facut, cand i-a venit randul, s-a targuit cu politistul sa-i reduca de asa natura viteza incat sa nu se lase cu puncte si probleme la asigurare, a platit apoi 125 dolari ameda stabilita de judecator + 55 cheltuieli de judecata, si ne-am luat valea de acolo ! A fost norocos tare ca l-a placut politistul si a fost dispus sa faca concesii masive, ca la ce viteza avusese el, putea sa fie groasa rau. Si judecatorul, vazand de la cat la cat i-a redus-o, i-a zis "you are a lucky man tonight!" Dar din nou, pe langa ce era in sala aia in materie de acuzatii si personaje, noi eram niste mici copii.

Asa ca dupa alte 3 ore de condus inapoi spre casa, pe la miezul noptii am ajuns si noi la domiciliu, obositi dar fericiti!

V-am povestit asta ca sa ma credeti ca am viatza grea si palpitanta zilele astea, cu tot felul de minuni pe cap, asa ca lipsesc motivat

Pupici si sa aveti un week-end, sau sa va inchiriati, eu iar o sa cam lipsesc de nuevo ca am de decorat casa maine (sa pun si eu un bostan, ceva, sa nu zica lumea ca-s evreu sau pocait!), iar maine seara la Halloween party, ca merit si eu un pic de relaxare, dupa confruntarea cu sistemul juridic american ...

Pupici la tulemond

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

PS Rayou, esti foarte frumoasa cu noua frizura (eu mereu uit sa zic cate ceva! ), si semeni leit cu tatal tau! Foarte frumoasa poza cu cele 3 generatii, sa traiti si sa fiti sanatosi si fericiti!

Toria, drum bun, saluta glia stramoseasca din partea mea

Mergi la inceput

bunazioa,

lilu', cautai si io orezul ala cu bob lung si nu gasii decat stilul www.bobpage.de/contrib.html" target="_blank">asta.
mai degraba e layered look, cum ai zis tu.

dar te pui cu iranianca? oricum ar numi ea stilul ala, i se potriveste rayului

itsme, esti o figura, ca de obicei
auzi tu ce psihodrama a pus ea in scena!
Bine ca am aflat de laserul politistului, sa stiu sa nu mai calc pedala aia.
Dar, daca stau sa ma gandesc mai bine, nu se pune. Pe voi v-a vazut de la distanta pentru ca era terenul plat, p'aici nu gasesti decat dealuri, n-are cum sa te vada de la o mila.

Mergi la inceput