Scandinavii stiu DC... (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by annie_xtreme

extrema nu a murit, este in fatza lu la porte etroite. revine ea...later. multumesc de grija.

Cine pleaca ultimu' sa stinga lumina
Scandinavii stiu de ce

pup extrema, las ca o sa fie bine

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Extrema,stiu foarte bine cum este cu "la porte etroite",am fost si eu acolo acum vreo luna.Am incredere ca o sa depasesti cu curaj impasul,si te asteptam cuu drag in poienitza,fata frumoasa!
Lilutzule,si noi avem aceeasi problema cu digitvul,eu stau de o luna cu boxul in casa,dar nu ma lasa astia sa-mi pun parabola,e circu de pe lume!
Mariuca,sarimina de poze si DADADADA,vreau poze cu Provence,daca ai cu boulangeries,epiceries,cu casute cu floricele,ma faci un om fericit!
narancea ciocu mic,obraznicatura!mai bine ai inchiria ceva ,mai lasa naibii sticla aia!

Pupaturi masive la tulmomd
P.S.-lirisu pe unde o fi?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Helau si iar helau!

Intru repejor la semnat de condica si la multumiri inzecite fetelor cu sugestii de costumatie, am incercat vineri sa va raspund dar serverul nu a vrut deloc sa se execute, ba pina si PC-ul si-a dat spre dupa-amiaza duhul, pe semne ca dorea sa inceapa weekend-ul. Party-ul a fost aseara si a fost super, azi e mersul cu Trick or Treat si plec mai devreme (incerc).

Doruletz, nu trebuie sa-ti faci probleme, copilul e automat cetatzean roman daca unul din parinti e inca cetatean roman, certificatul de nastere romanesc se elibereaza gratuit pana la un an de ambasada/consulat, apoi costa ceva. Intr-adevar pasaportul trebuie sa fie valabil (cel putin teoretic) dar si la noi erau expirate, oricum am dus toate actele copilului care le aveam de-aici si nu s-a mai legat nimeni de faptul ca pasapoartele erau necorespunzatoare. Acu' trebuie sa recunosc ccc cei de la consulatul roman din Toronto sint toti niste tipi super, draguti si serviabili tot timpul. Daca ii faci bebelinei certificat romanesc ai grija sa fie trecut pe el -Codul Numeric Personal - la mine nu l-au trecut ptr. ca nu primisera din Romania - daca nu e trecut nu mai poate fi completat decat in tara (multa umblatura si timp). Oricum, s-a remediat si asta in vara cand Lorelei a fost in sejur in Transilvania.

Dragi poienari, va tzuc sanatos si va scriu maine, ca in 10 min. intru in sedinte apoi vreau sa plec spre casa la

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ce faceti poienari dragi, mi-a fost dor de voiEu abia azi ce am mai reusit sa-mi revin dupa asa un we plin, gata nu-mi mai trebuie o luna iesit cu scandinavii mei de aici. Nu mai tin pasulPetrecerea a fost super, am invitat 28 de pers si au venit 33, toata lumea in buna dispozite si mai ales cu un maaaare chef de Daaaa..:))) Cum exact we asta s-a terminat oficial sezonul si cum cam toti lucreaza in domeniul asta legat de turisti adik hotelier sau gastronomie, de ziua mea asa se intimpla, vin mai multi decit invit si toti se distreaza ca nebunii:))) O sa pun si poze. Va spun sincer ca party de nemtzi dar stilul deloc dar deloc nemtzesc asa linistit la vorbe cum obisnuiesc ei. Noooo s-a lasat cu un chef urias:)))In alta ordine de idei eu astept iarna, gata m-am suparat pe vara asta prelungita cu soarele asta bonlavicios, eu vreau iarna cu zapada si cu frig! Serios vremea asta ma da peste cap, ma simt tare lesinata si cu dureri de cap, ok poate durerile de cap sunt de la ... dar eu dau vina pe vreme:)) Ma gindesc serios sa schimb planurile de vacanta din ianuarie la soare prin dominicana sau bahamas pt o frumoasa iarna cu zapada in austria la sky. Oricum in 2 sapt mergem in spania, e treaba hotarita, asa ca iar caldura din asta bonlavicioasa O sa trecem si prin disneyland in paris de ziua lui Aldo.De miine incep scoala de germana, tare curioasa sunt cum o fi, e doar un curs pe sapt insa mai bine decit deloc. Sper sa-l corup pe prof sau profa pt 2 sedinte pe sapt de germana in privat, ca asa bafta am avut la gasit profi...nu va puteti imagina Nu am resuit in 2 ani sa dau de unul si doar onorariul luat de ei nu e deloc mic! Cine stie, cred ca stiu si ei ce limba imposibila e si se gindesc ca doar si asa nu are nici un rost, cu meditatii sau nu ausslanderii astia tot o germana de balta o sa vorbeasca toata viata asa ca sa se amuze ei de noi:))va pupwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

happy halloween dragutzilor!
trick or treat???? hmmmm?

multam de raspunsurile legate de vaccin. inca sunt in dubiu, asa ca dupa umblatura si interventii (ca acum se dau vaccinurile ca pita calda la farmacii) si ceva banuti dati pe ele, io tin vaccinurile in frigider ca nimeni din familie nu mai vrea sa se vaccineze.

in alta ordine de idei, printre multe nebunii facute ieri, am cioplit si primul meu dovleac. revin cu poze sa-mi dati nota, da?

pupici!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

neata!

extrem_ana, fii barbata!

mara, hai cu poza dovleacului
uite aici niste idei de ciopleala:

www.petebevin.com/archives/puking-pumpkin.gif" target="_blank">dovleacul caruia i s-a facut rau

dovleacul canibal

dovleacul bagat in priza

asta e cioplit extrem, incercati ceva mai soft

mai vin io, acum ma duc la scoala, pentru parada de halloween
o sa am si poze

pup yu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

como se dici an italiana ? il dovleaco ? il bostano ? dovleaco canibalo !

vaffa a napoli !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Fetelor io mi-am schimbat planurile...nu ma mai duc la balu' sora-mii, la sugeatia ei, ca cica:"mey, vreau sa vin la bucuresti, da' daca vii tu acuma la bal, tati n-o sa ma ami lase, ca zice ca te-am vazut deja" Asa ca ascult cupila si stau acasa.
Da' cand o veni la Bucuresti vrea s-o duc prin Mall si la.....stilist....fetelor, vai de buzunarul meu. rugati-va pt. el

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

mey cupii, nu pot sa pun poze pe webshots. nu'sh ce are...asa ca nu-m vedeti dovleacu' azi.

petrecere frumoasa tuturor.

x 1.000.000.000

unu
doi
trei

Mergi la inceput