Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 8

felicia74 spune:
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Bic
Yu-huuuuuu!
Bravo Mandy, ai spart gheata.
Nu-mi vine sa cred!!! Primul bebelus!!!\
Mai, sa stiti ca aici nu e lucru de joaca. CHIAR O SA AVEM BEBELUSI IN CURIND.DPN 31.10.05
Si mie mi se pare ireal, desi am visat de mult timp la momentul acesta. Cum, sa am eu un copil?
 Nu voi fi gradiva forever? Ce ciudat...
 Nu voi fi gradiva forever? Ce ciudat...Felicia
 33+ si bebe strumfitza
 33+ si bebe strumfitza 

maria_alexia spune:
maria_alexia spune:
 Cum spuneam, am inceput turele dupa cumparaturile lui bb...
Si nu ne putem deloc hotara cu caruciorul, m-as bucura mult daca mi-ati da ceva idei. Voi ce ati ales? Care sunt criteriile?
Am vazut si ne-a placut un ABC Design :
http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodList.asp?idCategory=86
dar din pacate la magazin nu mai aveau decat cu maro, ceea ce ma deprima rau. Tot acolo am mai vazut un Chicco superb, parea un Mercedes aterizat intr-o parcare romaneasca, dar era vreo 17 mil  cu toate accesoriile: port-bb si scoica.
 cu toate accesoriile: port-bb si scoica. 
Era foarte asemanator cu ce ai luat tu, Tania, de la Baby-expo, dar cand am vazut diferenta de pret...  
  . Chiar, al tau are si suport pentru ochelari de soare si ceas/termometru ? (Astea erau mofturile care mi-au atras atentia la el...)
. Chiar, al tau are si suport pentru ochelari de soare si ceas/termometru ? (Astea erau mofturile care mi-au atras atentia la el...)
Stiu ca s-a mai atins subiectul, dar atunci eram asa de departe de momentul achizitiei... Merci 
Maria  & bebik din burtik
 & bebik din burtik 

joy04 spune:
joy04 spune:
 BIC "chiar o sa avem bebelusi in curand"....
Tu ar trebui sa fii urmatoarea...sau ma rog printre primele si tu te miri ???? Eu tot urmaresc sa vad nu cumva..apari si tu pe lista cu mamici ???  

joy + bocanila
 + bocanila 34+
34+
eu

ilenutza spune:
ilenutza spune:
 Neata burtici!Vad ca se ingroasa gluma cu nascutul!Mie deocamdata nu mi-e frica, am incredere ca o sa fie bine.Cursul de gravide pe care il urmez imi furnizeaza toate informatiile de care am nevoie si asta ma pregateste pentru ce o sa fie.Vreau sa nasc normal si poate cu epidurala daca este cazul.
Postasem si eu o intrebare ref. la sumele care se platesc doctorilor!Voi stiti cam cat se da pt. o nastere normala?Eu nasc la municipal, cu dr. Constantinescu si sunt curioasa ce sume se vehiculeaza!
Ref. la raceala si eu am reusit sa racesc ieri si ma tratez cu oscilo, ceai , frectie si paracetamol sau eferalgan.Randul trecut asa am scapat de complicatii.
M-a intrebat o gravidutza de masajul pe care il fac si intra in pretul cursului:iti maseaza picioarele, mainile si spatele, e OK mai ales ca e gratis:).

fee spune:
fee spune:
 MANDY ? felicitari pentru puiut  

Acum chiar ca am inceput sa avem bebelusi 
Sa fie sanatos si mancacios !!!!
Revin , ma duc sa citesc din urma 
33+++
monica

joy04 spune:
joy04 spune:
 ILENUTZA, am oprietena care tot cu Constantinescu a nascut ( daca nu ma inseala neuronul) si o voi intreba diseara ce si cum tarife se practica. Diseara cel tarziu maine dim. iti dau un raspuns.
Acu sa mai intreb si eu ceva. pe voi va vede ginecu' la particular sau la spital? Si cat dati la cabinet particular si cat dati daca mergeti in spital sa va vada? la controlul lunar sau bilunar...
joy + bocanila
 + bocanila 34+
34+
eu

felicia74 spune:
felicia74 spune:
 JOyeu am ales sa merg la cabinetul particpular al doctoritei, ca sa nu am stres cu plicu'. Consultatia este 500.000. M-a chemat si la Giulesti, m-am dus o singura data -150.000 consultatia, si voiam sa-i mai las vreo 500.000, dar a fugit la alta consultatie, in cabinetul vecin. In spital asa da tot 500. Mi-e groaza sa ma gandesc -- ca ma va chema in spital si va trebui sa ma descurc eu cu plicu...
Felicia  33+ si bebe strumfitza
 33+ si bebe strumfitza

alexandrina spune:
alexandrina spune:
 Eu merg la particular, pentru ca prefer sa dau triplu decat sa dau plic sau mai stiu eu cum se inmaneaza "taxa" de consultatie de spital.
La cabinet e 35 de lei, iar la spital am auzit o exprimare generica cum ca ar fi 10 lei, dar s-ar putea sa fie subestimata, eu stiu?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
 Alexandrina.
Alexandrina.

felicia74 spune:
felicia74 spune:
 Sa inteleg ca pica intalneala, nu? Vreau sa stiu, ca sa vad ce program imi fac.
Felicia  33+ si bebe strumfitza
 33+ si bebe strumfitza

joy04 spune:
joy04 spune:
 Asa dau si eu, 500.000/consultatie la cabinet. Mult mai usor si corect decat in spital. Ma tot plimb intre bucatarie (mai invart nitel in mancare) si dormitor unde este calculatorul...
Hai sa va spun de pe ce planeta este al meu sot.de fapt nici eu nu stiu poate va dati voi seama. Sambata seara cand am iesit la o inghetata, vorbeam noi -  corectie: mai mult eu - despre ce trebuie sa luam pt bb, de bagajul de spital ca nu l-am facut de cate in luna si in stele si na ca se trezeste si el sa ma intrebe: da tu exact cat mai ai pana vine goanga (bocanila)? Pai adica cum intreb eu picata ca din cer... : fa si tu socoteala sarcina are 40 saptamani, se considera incheiata din saptamana 38-adica poti naste oricand- si eu intru in saptamana 35 ..........
: fa si tu socoteala sarcina are 40 saptamani, se considera incheiata din saptamana 38-adica poti naste oricand- si eu intru in saptamana 35 ..........
VAI FETELOR...parca a luat foc...il luase cu calduri..se dezbraca de geaca pe strada isi ridicase pantalonii ca cica avea calduri la glezne..si repeta continuu: adica se pote ca peste 3 saptamani sa nasti si noi nu avem mai nimic cumparat si pregatit???? si tu ma lasi sa ma joc la calculator???? si sa frec duda??? in loc sa mergem la cumparaturi sa sa ne sfatuim...???????
Tot io-s vinovata ca nu l-am pregatit din timp..ca nul avertizez in fiecare zi, ca ar trebui sa pun parul pe el. 

Numai stiu ce sa zic. Plus ca nici vorba sa stea cu mine cand nasc, nici macar la operatie (daca voi face) nu vrea sa asiste.
Avem un prieten care s-a oferit sa inregistreze nasterea  

gata destul  ma duc sa mai fac cate ceva...adica sa calc mileurile.
PUPICI
joy + bocanila
 + bocanila 34+
34+
eu