Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

... Si, ca sa nu ne iesim chiar de tot din ritm, ieri am mai tras o tura la munte De fapt a fost o plimbare lejera, dar sunt incantata ca inca mai pot sa urc . E superba perioada asta, cu padurea colorata, cer senin... Ne-am relaxat tare bine.

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Mandy, felicitari!!Sa-ti traiasca bebe-le, sa fie sanatos, mancacios si tu sa te refaci repede!!

Super! Deja au inceput sa apara bebelusii...Eu sunt atat de zapacita, incerc sa ma concentrez, sa ma organizez, sa-mi dau seama ce mai trebuie facut, ce mai lipseste...Mai am si eu intre2 si 3 sapt....Dar pana atunci cred ca o sa se mai nasca multi bebelusi!

Maria, nu te speria asa tare...de la un paracetamol sinus nu e chiar bai, mai ales acum ca bebe e mai mare...dar sigur, orice pastila ce contine vaso-constrictoare sau antiinflamatoare trebuie evitata! (pe astea suntem tentate sa le luam acum, cand racim...)

Fetele, am o groaza de intrebari,daca stiti...acum imi vine in cap doar una: la spital trebuie sa luam biberoane cu noi, just in case? Sau oricum, dupa ce am sterilizat un biberon, cum il transport? sorry pt ignoranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Mandy ce veste superrr,sa-ti traiasca puiul sa fie papacios si cumintel!!!!Abia am deschis DC-ul si hop surprezica,deja Mandy a dat stratul asa ca restul fetelor care sunteti pe lista la termen va asteptam cu vesti bune!
Weekendul meu a fost unul destul de linistit,nu m-am stresat foarte tare cu nimic,am fost si la o mica plimbarica si cam atat.
Treaba nasoala e ca m-a lovit si pe mine raceala,deocamdata cu dureri usoare de gat,fara tuse,o tratez naturist sa vad daca reusesc sa scap de ea.Mai rau e ca am nasul infundat si ma deranjeaza la respiratie,dar eu sunt optimista si sper sa treaca repede.
Pupici.

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

MANDY sa-ti traiasca baietelul!!!! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!!!!

Pai, de-acum cam incep be-ii si din listuta noastra. Ce fain!!!!

O saptamana super!!

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MIRABILIS, eu eram cu paracetamolul...si l-am luat cam in luna a 3-a...si am luat nu unul ci trei. Stiu de antiinflamatoare ca nu sunt permise, pt ca eu am bagat f multe in mine din cauza reumatismului si pe toate (sau aproape toate) scria ca sunt interzise in sarcina...Eu ma masam cu dicofenac gel cam 15 zile/luna pe coloana si la muschii care imi rameneau contractati in pozitii...in care nu puteam sta dreapta..
Dar de nenorocitul asta de paracetamol nu am stiut!!!!!
Numai sunt buna de nimic...imi vine sa plang acu' de parca as mai putea da timpul inapoi...

joy + bocanila34+
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Daca vreti sa vedeti o burtica de 7 luni si jumatate...la 23.10.2005 si 8.10.2005
Va pupic si sarcina usoara.

Paulacu Paul sau David???? 28+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Yu-huuuuuu!
Bravo Mandy, ai spart gheata.
Nu-mi vine sa cred!!! Primul bebelus!!! \

Mai, sa stiti ca aici nu e lucru de joaca. CHIAR O SA AVEM BEBELUSI IN CURIND.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mandy felicitari! Sa-ti traiasca bebeul si sa fie un mancacios si un frumos!

Nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul si ne-a venit sorocul!

Felicia 33+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mai fetelor, eu am stocat ca frariera nu stiu cite costumase de fleece, ca de obicei de Halloween da primul frig al naibii (ma rog, cit de frig poate fi aici, adica poat fi chiar 3-4 C seara), iar acum ma uit pe prognoza pentru urmatoarele 2 saptamini, numa' 20C ziua si 7-9 seara. Mai ales ce fac cu costumasul de fleese de Halloween??? (in fine, daca nu nasc pina atunci oricum e inutil.)

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

PAULA..am vazut pozele cu Alexandra la baita....da ce grasuta era si frumusica foc.
Si tu nu esti deloc "plinuta" esti chiar supla.

joy + bocanila34+
eu

Mergi la inceput