Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 9

tania-z spune:
tania-z spune:
 Cu ce emotie am intrat pe DC dupa ce am vazut mail-ul de la Ripley!
felicitari MANDY!

Sa fie cu noroc si, cum spunea Ina, bb-ul tau sanatos e un semn bun pentru toate!
Si eu am fost plecata in weekend, tot la munte - extraordinar s-a vazut toamna prin peisaj! Iar la cabana la care am stat, au fost 5 copii (intre 0 si 5 ani). Cea mai mica era fetitza prieteni mele (care sa-a aniversat ziua de nastere) in vasta de 10 sapamani! I-a placut micutei la soare, ceva de speriat!
 Cea mai mica era fetitza prieteni mele (care sa-a aniversat ziua de nastere) in vasta de 10 sapamani! I-a placut micutei la soare, ceva de speriat!
Maria-Alexia, am o oferta interesanta pt tine. Da-mi un mail!
Tania  & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 32+
 & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 32+
Varsta BB Stefan
Poze

Morgano spune:
Morgano spune:
 Salut mamici,
Iar am dormit fte prost, cred ca legate vreo 2,5 ore. Ploua in draci la Cluj, iar eu sunt obosita si cu fundul in sus. Mi s-a stricat de tot si mobilul, cumparat la sf. lui iunie si mi-e groaza sa merg la Orange sa ma cert cu aia, si asa sunt pe invers azi. 
Ce la ciuda este ca am luat tel. mamei, da' nu apucasem sa salvez nr. de cartela al lui Mandy, ca cel de job nu si l-a luat cu ea la spital, asa ca astept sa dea ea un semn de viata ca altfel nu pot lua legatura cu ea pt noutati. Motiv in plus de draci. Pe langa ca Marius trebe sa plece iar la Timisoara joi, evident vrea cu masina, cand v-am mai spus povestea cu trenul... m-a scos si el din sarite de cu zori. 
Referitor la cat platesc la medic: 400 pe masa, 300 eco (sau invers), 100 monitorizarea cardiaca bebe. Dar nu le-am facut toate 3 decat in ultimele 2-3 dati, in rest scapam cu un 5-6 sute. Dar dra mea are cabinet privat, nu mai lucreaza la clinica de 2 ani, asa ca nu mi se pare mult, mai ales ca s-a ocupat super de mine pana acum si sunt sigura ca va fi ok si la nastere. care asa cum am mai spus: 10 mil clinica privata, 5 mil ea + ceva cadou de vreo 2 mil. Ciubuc in rest nu pe la personal, ca nu se da la clinica asta - la pretul asta intra toate in el. 
M-as pune in pat, dar suna telefonul tot timpul, deja am hashait clienti la greu azi, femeia mi-e la curatenie... asa ca de unde relaxare? 
Lasa joy ca si al meu sot tot timpul are baiuri, cand il intreaba cineva cand nasc zice ca mai incolo de parca nu ar vrea sa vada copilul cat mai repede sau nu ar sti ce mi-a spus dra, ca se poate intampla oricand zilele astea. Reactioneaza si ei cum pot la emotia de tatic, dar sunt sigura ca de-abia asteapta sa-si vada odoarele si sa se laude cu ele. Doar ca cel putin lui marius acum i-e tare greu, si cu firma, si cu diverse lucruri marunte care i-au ramas de facut prin casa, si cu mine.... inca nu am reintrat in normal dupa santier si nervii sunt intinsi la maximum. 
Ripley, 37+
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

felicia74 spune:
felicia74 spune:
 joyin primul rand, acum am vazut ca tu mai ai o fetita scumpa foc - asa mi-as dori si eu sa fie Ilincutza si, daca se poate, cu ochi albastri... Pai la 30 de ani cu toatea acestea, esti un om implinit.
in al doilea rand, sa nu-ti faci griji asa sunt toti. Eu m-am certat ingrozitor cu al meu sot, ca zicea ca dau prea mult la doctor, sa dau 3,5 mil ptr nastere naturala, "ce, nu e datoria lor?". L-am pus sa se intereseze si mi-a dat dreptate.
Atunci am zis ca "Femeile sunt de pe Venus, Barbatii de pe Marte, numai al meu dintr-o galaxie f.f. indepartata". Bine ca nasc femeile ca astia uita si unde e maternitatea!
Felicia  33+ si bebe strumfitza
 33+ si bebe strumfitza

maria_alexia spune:
maria_alexia spune:
 Nimic mai adevarat decat faza cu "femeile sunt de pe Venus, barbatii de pe Marte"  .
. 
Joy, dar voi sunteti la al doilea copil, deci ar trebui sa fie si sotul tau mult mai in tema totusi, nu? Iar ceva timp de pregatiri mai e  

Eu una sunt foarte incantata ori de cate ori se preocupa si sotul de bb: ma intreaba ce mai face, daca s-a trezit si pe unde isi mai intinde piciorutele, mergem la cumparaturi si analizam cu atentie totul... Mi-a cerut si cartile educative prin care ma mai uit si a inceput sa le studieze, de m-am apucat si eu serios de "tocit", ca sa nu raman chiar in urma 
Tania, sunt pe faza, ti-am trimis si mail 
Maria  & bebik din burtik
 & bebik din burtik 

dienutagraviduta spune:
dienutagraviduta spune:
 ce veste minunata !!!!
felicitari MANDY,  sa fie sanatos si frumos si sa va bucurati de el !!
ce bucurie  -  primul bebelus ... deci a venit la 38 de saptamani... asa sper si eu, ca la 38 o sa ne programeze si pe noi, ca nu mai am nici un fel de rabdare - si eu vreau sa nasc mai repede ...
noki pe unde o fii ?!?
mai fetelor, iar o lasarati balta cu intalneala ?!?
acum, cand avem despre ce vorbi ?!?
amr 42

dordia2000 spune:
dordia2000 spune:
 Nu pot sa cred!!!! Nu am mai intrat aseara pt ca m-am uitat la TV si azi abia acu am ajuns acasa si nu imi revin dupa vestea primita!!!
MANDYYYYYYYYY felicitari si....nici nu stiu ce sa-ti urez.....sanatate si mult lapte!!!!

Mi se face rau cand ma gandesc ca mai am un pic si eu plec peste vreo2 ore la bv ca ma mananca in... dar nu am stare si daca mai stau acasa fara sa fac nimic, in moloz, praf si iar moloz si praf intru la balamuc!
Cat despre raceala s-a mai ameliorat dar nu am luat nimic decat ceai cu lamaie si mi-am dat cu un Vaporgel mentolat pe piept ca ma ardea de la tuse!! Ms pt sfaturi si daca ma ia tusea mai rau ma duc la farm sa-mi iau sirop!
Hai ca va pup si mai vb peste vreo 2-3 zile!!! De intalneala daca se hotaraste ceva sa ma sunati si pe mine plssssssss!!!!
Va pup 36+5
Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

lavi02 spune:
lavi02 spune:
 Iu-huuuuu!!!!! Felicitari Mandy!!!! 

Primul nostru bebeluuuuuuuuuuuuus!!!!!!
Pai Mandy, ziceai ca nu vrei sa fii prima pe lista!
Ne bucuram ca ai un bebe sanatos si speram sa te refaci cat mai repede dupa operatie si sa ai mult, mult laptic!
Sa fiti sanatosi toti trei, sa faceti impreuna o familie fericita!
Lavi02 37+

ilenutza spune:
ilenutza spune:
 Joy, astept cu nerabdare "tarifele".A nascut de mult prietena ta?
Si eu tot 500 dau la o consultatie iar dr. meu nu are cabinet particular si ma vede numai la spital.Nu ma streseaza faza cu plicul deloc.Acum mi-a spus sa ma duc la 2-3 saptamani si chiar ma intrebam daca trebuie de fiecare data sa dau 500, dar din discutiile cu voi inteleg ca cam da.Mi-a dat sa fac si o analiza in spital si sper sa mi le dea si pe urmatoarele acolo sa nu mai alerg in  alta parte.Eco am facut una 4d si acum la inceputul lui nov. mergem sa facem una 2d la medlife la dr. Chitescu.Eu am vrut sa mergem la intr-un loc mai ieftin dar nici dr. nici doamna de la curs nu au fost prea incantati de sugestia mea.Oricum o sa fie ultima din sarcina si mai facem un efort , ne-am zis noi!Bine ca nu mai am chiar asa mult pana nasc ca altfel, 500, 500, ne cam aduceau la sapa de lemn.
Am fost si noi la "Babele" in Busteni Duminica si era plin, plin de bebei care mai de care mai mici, mai mari.Nu stiu daca mi se pare mie dar si in vara pe litoral la fel, toata lumea cu copii!
Ilenutza, 32

alexandrina spune:
alexandrina spune:
 Joy e la primul bebe din cate stiu eu. V-a pacalit cu pozele de fetita frumoasa. Hi hi. 
Joy i-ati carucior acuma, si pe mine ma aburesc unii ca sa nu scot copilul cateva luni din casa, trebuia sa-i intreb de ce sa nu-l tin inchis cu anii... 
Despre castigul in greutate daca stai acasa si eu eram convinsa de asta dar iata ca nu se confirma, sunt intr-o faza chiar fara apetit si cam stagnez.
Si eu am fost ieri la plimbare si m-au incantat peisajele de paduri colorate, am cules ciuperci, le-am gatit cu maioneza si am asteptat sa treaca 12 ore dupa ce-au mancat ai mei din ele ca sa pot manca si eu de dimineata. Sper ca v-am facut pofta. 
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
 Alexandrina.
Alexandrina.

lavi02 spune:
lavi02 spune:
 Joy n-o lua tu acum asa in tragic. 1. ca nu mai poti face nimic, decat sa nu mai iei de acum incolo. 2. Ca foarte probabil ca bebe n-a patit nimic pt ca de atunci ai mai facut nu stiu cate ecografii si bebe era in regula. Asa ca e invatatura de minte, pentru sarcina urmatoare! Intai citesti prospectul, nu te bazezi pe farmaciste care uneori sunt vanzatoare farmaciste (adica nu cu faculta de farmacie) si deci nu prea au habar.
Mirabilis, ia biberon cu tine in maternitate numai daca nu ai nici cea mai mica intentie sa alaptezi! Daca vrei sa alaptezi dar in primele zile n-ai destul lapte, completarea se da cu lingurita; daca ii dai biberon de la inceput ADIO MARE san, trage mult mai usor din biberon decat din san, asa ca se leneveste ulotra-rapid si nu mai vrea sa suga de la tine.
Joy BES-TI-AL sotul tau!!!  Mai bine mai tarziu decat niciodata! cat despre plata la
 Mai bine mai tarziu decat niciodata! cat despre plata la  si eu tot la cabinet part. am fost (ultima oara merg poimaine si dupa aceea la spital, , ca nu mai am cand sa ma programez la cabinet + ca asa cheama el, in luna a IX-a la spital) La dr meu era 500.000 consultatia + eco pana nu de mult, mai nou s-a upgradat la 700, iar in spital nu vrea sa ia nici un ban. Plus ca mai sunt consultatiile 'oficiale' la spital, unde e tot 150.000, ca la Felicia74, dar la fel, nu ia nimic peste.
 si eu tot la cabinet part. am fost (ultima oara merg poimaine si dupa aceea la spital, , ca nu mai am cand sa ma programez la cabinet + ca asa cheama el, in luna a IX-a la spital) La dr meu era 500.000 consultatia + eco pana nu de mult, mai nou s-a upgradat la 700, iar in spital nu vrea sa ia nici un ban. Plus ca mai sunt consultatiile 'oficiale' la spital, unde e tot 150.000, ca la Felicia74, dar la fel, nu ia nimic peste.
Maria-Alexia si Tania unde ati fost la munte? Pe aproape de voi? Mi-e asa un dor de munte... dar deja fac planuri pt la primavara, ca eu una in septembrie si octombrie am avut interdictie de parasire a localitatii. Tania, daca ai vreo oferta de cabana sau pensiune da-o si incoa'.
Felicia si Joy aveti dreptate ca asa-s toti! Intr-un grad mai mic sau mai mare. Sunt capabili in meseria lor, sau daca au ceva precis de facut, dar nu vad mai departe de lungul nasului in viata de zi cu zi! Si nu-s in stare sa cuprinda tot ce inseamna casa, gospodarie, venituri-cheltuieli, copii, ce trebuie cumparat.... uneori sunt asa visatori! Am o prietena care e de 10 ani cu respectivul dar nu vrea sa se marite exact din motivul asta, ca e prea visator. Dar el e super-bun la locul lui de munca, e un tip plin de calitati, serios, simpatic, bun la suflet. Degeaba o tot convingem, prietenele ei maritate, ca asa sunt (aproape) toti.... si ca ii mai modelezi pe parcurs, se mai responsabilizeaza ei si cand devin tati... dar 100% tot nu-i putem modela noi!
Paula tu esti o graviduta - manechin in continuare, iar Alexandra e o dulcica! 
--------------------------
Hai sa facem intalnirea aia!
Propun joi sau vineri, ora 17.30, undeva intr-un loc fara fum, unde se poate sta vreo 2 ore. 
faceti propuneri de loc!
----------------------------
Eu sunt super-suparata din motiv de hainuta groasa de iarna pt bb. Am cautat asa: Unirea, Cocor, Bucur Obor, Victoria. Peste tot - plin de chinezarii, difera doar pretul, nu si aspectul! I-am luat provizoriu un sac de dormit sau cum sa-i zic, ca si Dienuta, cred, din Cora. Merge ca hainuta de toamna tarzie si de mers de colo-colo cu masina (mai ales ca are si gaura sa o prinzi la scaunel) dar nu pentru iarna. Eu am de gand sa o scot si iarna din casa daca nu e chiar ger.
Toate sunt in jur de 500.000. Eu sunt dispusa sa dau pana la 1.200.000, dar vreau sa-mi placa. La Z au ceva dar e fara botosi, la Orchestra, paradoxal, m-as incadra la pret dar saracie mare de modele, si parca nu aveau cu botosel si manusi. Nici la scumpul Loris n-am gasit! Si ma enerveaza ca dupa ce nasc n-o sa mai am timp de cutreierat magazine.
Aveti vrei sugestie? Unde gasesc ceva ne-chinezesc sau macar sa nu aiba aspect chinezesc?!
Haaaai, ca eu v-am tot dat sugestii cand am stiut si am putut!
In rest, bagajul de travaliu e gata, celalalt aproape gata, dar am totul cumparat.  Sper insa sa mai stea vreo 2 saptamani, sa mai creasca. 
Va pup, Lavi02 37 +