cum scoatem mucii din gat?
Raspunsuri - Pagina 5

paula2003 spune:
Cu ser fiziologic pt. inia o pauzare si apoi cu pompita, daca sunt mai multi si mai greu de scos la un orelist cu un aparat electric ii scoate pe toti pana in plamani.
Noi am fost de 2 ori pana la 1 an, pe urma nu am mai avut mari probleme.
Paulacu Paul sau David???? 29+
siAlexandra

Ship spune:
Salut tuturor !
Aspiratorul nazal racordat la aspiratorul casnic il folosim si noi cu succes.Vladut (3 ani) chiar il foloseste deja singur.Am rezolvat multe din problemele descrise de voi. Pentru mamicile care trag cu gura , atasati dispozitivul cu incredere la aspirator, copilul plange oricum cand incercati sa-i curatati nasul prin orice alta metoda ,nu va lasati pacalite de plansetele copilului. Succes!
P.S O prietena de a mea l-a cumparat de la o farmacie de la Hala Traian. Pt. cine vrea, o sa ma interesez mai exact.

nadina spune:
Iaca a inceput si la noi sezonu de muci. Aseara i-am scos cu aspiratoru si a stat mandruta. Numa ca peste noapte s-au format iar si nu a mai vrut nici macar cu pompita sa stea sa-i scot. Asa ca ne-am chinuit cu niste pinosol.
Sanatate maxima puiutilor vostri!
Nadina

ereso spune:
Buna tuturor !
Si eu folosesc aspiratorul nazal care se pune la aspiratorul casnic si intr-adevar, nu exista nici un risc in a-l folosi. Dealtfel, acesta este avizat de ministerul sanatatii si nu cred ca ar fi facut acest lucru daca ar fi fost riscant. Asa cum se spunea anterior, puteti proba pe obrazul vostru sa vedeti cum trage. Cel mai important lucru la el este ca trage constant si continuu, pana cand scoateti mucii lungi si grosi din gat. Cu para sau orice altceva rezultatele nici nu se compara !! Eu sunt FOARTE incantata de acest aspirator si deja nu mai avem nici un stress (vorba vine) pentru noptile micutului nostru. Inainte de culcare ii pulverizez in nas Pivalone sau alte picaturi pentru a desfunda caile, dupa care il aspir cu aparatul in cauza, care se pune la aspiratorul de praf. In noptile mai "grele" fac acest lucru inca o data peste noapte. Operatiunea dureaza max. 10 secunde , asa ca nu aveti de ce sa va faceti probleme ca deranjati vecinii !
Cat despre teama copiilor de aspirator va spun cum a evoluat treaba la noi:
- la inceput, cand a vazut ca vin cu aspiratorul la el, a inceput sa planga...fapt ce ne-a ajutat in scoaterea mucilor, pentru ca i-a fluidizat (tot raul spre bine). Taica-sau l-a imobilizat pret de 10-15 secunde cat am facut eu treaba. Nu am insistat mult ca sa nu il terorizez. Azi asa, maine asa, (Niki are 2,8 ani) acum vine la mine sa pun aspiratorul in priza sa isi scoata singur mucii. Deja stie ca se va simti mai bine. Aproape ca nu mai stim ce-i aia sa aibe nasul incarcat cu muci sau respiratie grea, atunci cand este racit.
Va asigur ca racelile vor avea forme mult mai usoare si vor fi mult mai scurte, datorita aspirarii foarte bine a acestor "infectii" care se numesc: MUCI.
Va doresc multa sanatate tuturor !!!

ereso spune:
Am uitat sa va spun ca aparatul se gaseste la 2NA, sau pe site-ul: www.overland.com.ro Cand l-am vazut eu, costa vreo 350.000 lei

alexa si mami spune:
super! m-ati salvat cu pompita minune. in anotimpul rece ne confruntam cu 4-5 reprize de muciosi. era durere. nopti de paza, plinsete si nervi. multumim!
alexa si mami

andora spune:
Mai e super din ce spuneti voi si din ce-am vazut in filmulet! Totul e s-o gasesc si apoi sa-mi stea si mie mandruta la fel ca bebele din film . Si mai intai sa ma lase tati sa pun in functiune masinaria de terorizat maimutica.
Multumesc de informatii!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

daniver31 spune:
Si noi tot pompita de la overland o avem si este ok.Am comandat-o pe site si ne-au adus-o repede ca stam in bucuresti.Costa 399 900lei.
www.overland.com.ro
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

tina_mayer spune:
Buna seara din Germania (BodenSee) !!!
Ma bucur ca ati gasit si in Romania aspiratorul nazal facut de unguri. La noi exista de prin anul 2000, cand l-am folosit prima data la fetita noastra, la recomandarea pediatrului.
Este super aspiratorul, folositi-l cu incredere !!!
Nu exista ceva mai bun si mai simplu !
Va doresc sanatate tuturor !
Tina