cum scoatem mucii din gat?
Raspunsuri - Pagina 6
abu spune:
poate cineva sa ma ajute?Am citit pe forum despre ceva aspirator nazal foarte preformant si nu stiu de unde sa-l cumparBy the way sunt din Cluj-Napoca.
Va multu
Ship spune:
Draga Abu,
in Bucuresti se gasesc in cateva farmacii, vezi :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59765 raspunsul postat de Natasa, dar in Cluj Napoca nu stiu din ce farmacie ai putea sa-l cumperi. Daca te uiti mai sus(la celealte raspunsuri postate) vei vedea o adresa de site prin care se poate comanda.
svety spune:
m-ati dat gata cu pompita-aspirator!!! trebuie sa o cumpar si eu, si cred ca tot de pe net. sotul meu spune ca sunt "sisi" sa fug dupa copil cu aspiratorul.
nastasie ai luat pompita? cum se simte pustiu'
sanatate ca-i mai buna decat toate
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album
carmenmstan spune:
noua ne-a recomandat medicul apa de mare(nazomer)! nu e f eficienta! si noi avem aceeasi problema! am fost si la aspirat........dar se pare ca problema persista!
nastasie spune:
svety, acum nu mai avem probleme.am reusit cu tratament.ii caut si eu pompita pentru orice eventualitate.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
Natasa spune:
Ship, am, gasit pompita, am luat-o acum vreo luna de la farmacia 2NA. Se poate comanda si online si e 400.000 cu tot cu taxe postale. La noi a functionat de nota 10, altfel nu stiu cum mai scapam de muci. De cind i-a trecut raceala nu am mai folosit-o, pt curatat nasucul folosesc pompita aia mica de la Chicco.
abu spune:
Pt. Heny
Multumesc pt. mail, l-am citit dar sa stii ca eu caut acel dispozitiv care se ataseaza la aspirator deoarece vreau sa-l dau cadou prietenei mele care il cauta de ceva timp.
mimi_dumy spune:
hello mamicilor,
am si eu o fetita de 5 sapt si de 3 zile era jale mare pe noi : nu puteam sa mancam si sa dormim din cauza mucisorilor.
am incercat sa-i scot cu spray marimer si cu pompita de la chicco dar nu reuseam sa scoatem decat un pic.
ieri dupa-amiaza am fost si la spital sa o aspire, rezultatul: nici o imbunatatire, fornaia in continuare.nu mai vb ca a fost un chin pentru ea saracuta.
aseara am intrat pe net si am citit ca si voi aveti aceeasi problema si ca unele dintre voi recomandati "pompita-aspirator".
seara pe la 22.00 am facut comanda pe site www.overland.com.ro la pompa.
azi la 11.00 am primit un tel din partea firmei si la ora 16.00 aveam pompa in mana, a costat 400.000 lei.
sotul a zis ca nu sunt intreaga la minte , sa aspir copilul in nas cu aspiratorul.
nu l-am bagat in seama si am incercat pompa , mai intai pe mine si apoi pe fetita.
rezultatul : mucisori au inceput sa iasa, iar fetita mea nu a scos nici un sunet (la pompita chicco se lasa cu plansete), a mancat apoi fara sa mai faca pauze si a dormit dusa.
nu pot sa va descriu cat de multumita sunt de pompa.
eu una va sfatuiesc sa o cumparati, nu o sa regretati.
va pup.
papu spune:
da super aparatul ala care se conecteaza la aspirator. si eu il folosesc si nu plange deloc bebelina mea de 4 luni. se numeste "batista bebelusului". eu l-am luat tot de la 2na acum vreo luna.