cum scoatem mucii din gat?

cum scoatem mucii din gat? | Autor: nastasie

Link direct la acest mesaj

am un baietel care face un an si nu mai stiu cu ce sa-i mai dau ca sa scoatem mucisorii din gat.i-am pus ser fiziologic dar ii inmoaie si mai mult si nu ies cu pompita, apoi am mai pus colargol 1% si am tamponat narile cu pinosol ca stiu ca e foarte puternic si nu e voie picaturi.tot nu au iesit.nu poate respira si nici nu poate dormi.suntem la a 4 noapte nedormita.ajutati-ma cu ceva eficient, ceva care sa-l fac sa stranute si scoata mucisorii, orice.multumesc anticipat.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Noi nu am folosit pana acum decat: ser fiziologic in care am pus cateva picaturi de lamaie sau spray Marimer.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Cel mai eficient lucru pe care-l poti face e sa duci copilul la un ORL-ist pediatru si sa-i aspire acei muci din nazo-faringe cu un aparat special. E destul de neplacut pt. copil dar o sa scapati urgent de secretii (in 1, max.2 sedinte de aspiratie). La noi numai asta a functionat.

Mire-mama de fetita frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana9703 spune:

Cu ser fiziologic pus pe nas - in cazul in care e foarte racit,introduc cu seringa (fara ac!), cate o seringa in fiecare nara.

mamica Anei si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Karvol pe batistuta linga el in patut noaptea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Of, aceeasi problema si la noi.

Si eu tot cu ser fiziologic o tin, insa i-am luat o pompita de nas, cu un furtunel prin care aspir eu; ca cea para nu mai facea fata! Suna scarbos, insa are un filtru si nu risc sa-i pap mucisorii.

Noi avem programare azi la pediatru si va spun maine ce mi-a recomandat...

Sanatate multa!

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu i-am dat mult ceai. Si reusea sa regurgiteze mucozitatile din gat.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi reusim doar cu asta http://community.webshots.com/photo/467394879/468439306kZdrRY
se ataseaza la aspirator, are reductor, deci e safe 100% si rezolvam in 2 minute; noi mucim 10 luni pe an, ba de la alergii, ba de la rinite obisnuite ...

Sanatate va dorim !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lali74 spune:

despre asta am deschis si eu un nou subiect astazi: pompita super-nasuc infundat
e super pompita
si iese tot
apropo si noi suntem din oradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Mama Giuliei,deunde ai cumparat acel aparat?Si noi avem mari probleme cu mucisorii.
Noi am cumparat aparat de aerosoli si dr.de recomanda diverse solutii de aerosoli(adrenalina,fluororinil).Altfel nu putem scapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lali74 spune:

noua ni l-a adus o prietena din ungaria
este vorba de aceasi pompita

Mergi la inceput