cum scoatem mucii din gat?

am un baietel care face un an si nu mai stiu cu ce sa-i mai dau ca sa scoatem mucisorii din gat.i-am pus ser fiziologic dar ii inmoaie si mai mult si nu ies cu pompita, apoi am mai pus colargol 1% si am tamponat narile cu pinosol ca stiu ca e foarte puternic si nu e voie picaturi.tot nu au iesit.nu poate respira si nici nu poate dormi.suntem la a 4 noapte nedormita.ajutati-ma cu ceva eficient, ceva care sa-l fac sa stranute si scoata mucisorii, orice.multumesc anticipat.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
Raspunsuri

ellen spune:
Noi nu am folosit pana acum decat: ser fiziologic in care am pus cateva picaturi de lamaie sau spray Marimer. Elena &
Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mirela72 spune:
Cel mai eficient lucru pe care-l poti face e sa duci copilul la un ORL-ist pediatru si sa-i aspire acei muci din nazo-faringe cu un aparat special. E destul de neplacut pt. copil dar o sa scapati urgent de secretii (in 1, max.2 sedinte de aspiratie). La noi numai asta a functionat.
Mire-mama de fetita frumoasa

Diana9703 spune:
Cu ser fiziologic pus pe nas - in cazul in care e foarte racit,introduc cu seringa (fara ac!), cate o seringa in fiecare nara.
mamica Anei si a Mariei

lorena_andreianu spune:
Of, aceeasi problema si la noi.
Si eu tot cu ser fiziologic o tin, insa i-am luat o pompita de nas, cu un furtunel prin care aspir eu; ca cea para nu mai facea fata! Suna scarbos, insa are un filtru si nu risc sa-i pap mucisorii.
Noi avem programare azi la pediatru si va spun maine ce mi-a recomandat...
Sanatate multa! si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

ana maria spune:
Eu i-am dat mult ceai. Si reusea sa regurgiteze mucozitatile din gat.
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

szivarvany spune:
Noi reusim doar cu asta http://community.webshots.com/photo/467394879/468439306kZdrRY
se ataseaza la aspirator, are reductor, deci e safe 100% si rezolvam in 2 minute; noi mucim 10 luni pe an, ba de la alergii, ba de la rinite obisnuite ...
Sanatate va dorim !
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

lali74 spune:
despre asta am deschis si eu un nou subiect astazi: pompita super-nasuc infundat
e super pompita
si iese tot
apropo si noi suntem din oradea

eli05 spune:
Mama Giuliei,deunde ai cumparat acel aparat?Si noi avem mari probleme cu mucisorii.
Noi am cumparat aparat de aerosoli si dr.de recomanda diverse solutii de aerosoli(adrenalina,fluororinil).Altfel nu putem scapa.