cum scoatem mucii din gat?
Raspunsuri - Pagina 2
mariussimiuc spune:
Si noi ne-am chinuit cu o rinofaringita,de ajunsesem la capatul rabdarii din cauza mucilor.Am scapat pana la urma cu tratamentul prescris de medicul orelist,ca am ajuns si la el pana la urma: Eurespal,Vibrocil si Zyrtec,iar seara ii puneam pe perna Karvol.Si un pic mai cald in casa,in jur de 24-25 de grade.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
miha_tori spune:
La noi are efect in toate cazurile, chiar si cele mai 'negre' Marplus spray care se pulveriuzeaza innasuc cand bb sta in sezut. SI pliculete de Fluimucil care fluidifica secretiile si ajuta la eliminarea lor. Bb a mea il bea de la 3 luni de fiecare data cand apare 'problema' plus ca are si un placut gust de portocale.
Multa sanatate.
anemona spune:
Mucisorii stau in gat pentru ca sunt aderenti, grosi, vascosi sau cum vreti voi. Trebuie fluidificate secretiile astea astfel incat sa nu mai fie aderente si copilul sa le poata inghiti.
Putin Ambroxol (cate 5 picaturi de doua-trei ori pe zi) ajuta la fluidificarea secretiilor. Asta se da oral, deci nu picaturi nazale. Pe langa asta e bun si un spray nazal cu apa de mare (noi am folosit Humex de ex). Si hidratare cat mai buna, ajuta la scaderea vascozitatii secretiilor. Am mai folosit Baby Balsam de la Vick, un unguent cu care am dat-o pe piept si a ajutat-o sa respire mai bine cand a fost racita. Am folosit toate astea si a scapat de mucisori in 5-6 zile. Fara antibiotic sau alte medicamente.
Sanatate maxima !
Andrada spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Noi reusim doar cu asta http://community.webshots.com/photo/467394879/468439306kZdrRY
se ataseaza la aspirator, are reductor, deci e safe 100% si rezolvam in 2 minute; noi mucim 10 luni pe an, ba de la alergii, ba de la rinite obisnuite ...
la care aspirator???
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
nadina spune:
Si noi tot cu aparat ca al din poza scpoatem mucii, da n-am avut curaj sa-l atasez la aspirator, ilatasez la gura lu mami :)) si trag de-mi crapa plamanii da ies mucii.
Noi l-am cumparat de la farmacia 2Na din Bucuresti
Nadina
szivarvany spune:
Incercati pompa aia cum tre`, la aspirator si puneti apoi pe deget sa vedeti cata potenta are de fapt![]()
![]()
![]()
Sanatate muuulta, muuulta !!!
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
gabibarta spune:
incercati cu curaj pompita cre se ataseaza la aspirator. Suna ciudat, dar nu e chiar asa de terorizant:)
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
Babisa spune:
Si noi am avut probleme...dar ne-am descurcat foarte bine cu pompita de la Chicco...este destul de puternica...dar tre' sa imobilizezi bebeul bine,sa nu ti cont de urletele care iti rup sufletul ...tre sa tragi de cateva ori bune pana vin mucisorii,pt ca ei sunt pe canal si abia pompand de cateva ori ei ajung pe nari...si sa te tii ce scoti de acolo.Insista si ve reusi cu siguranta.
Bafta si multa sanatate
nadina spune:
Mey da mandarina o ia la fuga numa cand aude ca vreau sa pun chestia aia la aspirator. Va dati seama cum as arata cu aspiratoru prin casa, fugind dupa ea?
Nadina
gabibarta spune:
Nadina, incearca urmatorii pasi:
1. pregatesti aspiratorul langa locul faptei (ex. masa de infasat, sau pat)
2. prinzi copilu'
3. Il culci pe masa si il tii tare, intre timp cu piciorul dai drumul la aspirator
4. aspiri
Deci daca intr-adevar vrei sa aspiri, poti, ca doar esti mai mar si mai tare, nu????
Adevarul e ca urla ei cat aspiri, dar dupa aia se simt mult mai bine.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta