cum scoatem mucii din gat?
Raspunsuri - Pagina 3

Karina spune:
Nazomer si Marimer la greu. De cite 3 ori in fiecare nara, de cel putin 3-4 ori pe zi. Ai grija ca la Marimer sa tina capul pe spate, iar Nazomer sa-i pui cind e culcat pe spate (dar nu in somn )
M-ar interesa si pe mine aspiratorul ala, da' cum se cheama ? Cum intreb de el la farmacie ?
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

nastasie spune:
picaturile nu iau facut deloc bine.ii inmuia si nici nu-i inghitea nici nu-i scotea.in orice caz am fost la dr.si bine am facut.deja avea infectie in gat si mucii se schimbasera la culoare.avem tratament.sa speram ca se rezolva.multumesc oricum pentru sfaturi.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004

spic de grau spune:
SI noi suntem cu muci.. Am o pompita asemanatoare cu aia din poza, dar eu aspir cu gura. Nu are cum sa treaca prin filtru. Si apoi furtunul e mare .
Eu imi iau 3 fiole (care aici sunt din plastic), de ser fiziologic + pompita - si le pun pe pat. Prind copilul care evident fuge cat il tin pantalonii. Il pun pe burtica in pat, capul intr-o parte, si ii bag cu viteza ser fiziologic pe cate o nara, ca din cauza vitezei, iese pe nara ailalalta. (suna macabru, stiu).
Apoi intorc copilul cu spatele la mine, in funduletz, il imobilizez bine si incep sa aspir. Am vreo 3 capete la pompita asa ca le schimb imediat ce se umplu.
Succes cu mucisorii.Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

lali74 spune:
buna la voi
am venit in ajutorul mamicilor
ce tot atatea explicatii?
pt. ca tot nu inteleg , degeaba le explicati
intrati pe www.orrszivoporszivo.hu , este un site maghiar dar sunt steaguri ale unor tari, daca stiti engleza mergeti pe steagul lor si dati clic
veti vedea despre ce este vorba
http://www.orrszivoporszivo.hu/index.php?lang=en
P.S. IN STANGA PAGINII ESTE SI UN FILMULET DEMO DATI CLIC SI VETI VEDEA O DEMONSTRATIE CU ACEASTA POMPITA SUPER
LALI74

paxela spune:
la noi a mers asa: baie fierbinte( daca nu are febra) ser fiziologic, curatat cu pompita, si ambroxol dupa 3 zile de tratament din asata a vomat dupa doza de ambroxol toti mucisorii iar a doua zi a mai avut putini si gata cu ei
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

anya spune:
Picaturi de AMBROXOL in ceai si se flidifica secretiile. Asa "topim" noi mizeria din gat.

Karina spune:
quote:
Originally posted by lali74
buna la voi
am venit in ajutorul mamicilor
ce tot atatea explicatii?
pt. ca tot nu inteleg , degeaba le explicati
intrati pe www.orrszivoporszivo.hu , este un site maghiar dar sunt steaguri ale unor tari, daca stiti engleza mergeti pe steagul lor si dati clic
veti vedea despre ce este vorba
http://www.orrszivoporszivo.hu/index.php?lang=en
P.S. IN STANGA PAGINII ESTE SI UN FILMULET DEMO DATI CLIC SI VETI VEDEA O DEMONSTRATIE CU ACEASTA POMPITA SUPER
LALI74
wow, am vazut filmuletul ! E nemaipomenit ! De ce oare cei de la Grigore Alexandrescu n-au achizitionat un astfel de aparat si traumatizeaza copii cu un aparat tip andrea pe care il baga in nas !
Cred ca aparatul asta e bun si pt. adulti

Bun, l-am vazut, l-am placut, dar de unde sa-l iau si cit costa ? Pe site am vazut ca e 1950 de forinti, adica vreo 28 RON. N-ar fi asa de mult, dar nu cred ca pot sa-l comand din Ungaria.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

carmenici spune:
Mare problema si mucisorii astia...Si noi ne chinuim de vreo 3 saptamini...Piciul are 9 luni..si de aproape o luna e de groaza cu mucisorii...Am incercat de toate..Eurespalul il vomita...Cu ser si pompita rezultate satisfacatoare, dar l-am ranit de citeva ori(nu sta deloc!) cu pompita-para de a curs singe..si-am crezut ca mi se fringe inima!Am pus si Karvol pe batistuta...si e ceva mai bine...dar nu inseamna ca am rezolvat problema...
Din cite spuneti voi mai am de incercat metode!Probabil ca ultima faza va fi sa merg la orl-ist sa-i aspire el!
Crestere frumoasa!

nadina spune:
Karina, ultima oara i-au scos mandarinei mucii, la Gr, Alexandrescu cu un aspirator asemanator cu cel despre care vorbim noi.
Noi l-am cumparat de la farmacia 2Na de la Unirea si se cheama Arianna Orszivo Porszivo, e unguresc si a fost cam 300 mii lei vechi.
Nadina