cum scoatem mucii din gat?
Raspunsuri - Pagina 4

Lory_k spune:
Buna chestia asta cu pompita!Si noi avem probleme cu mucii mai tot timpul asa ca apelam la pompita.O d-na doctor din Romania mi-a spus ca nu-i exclus( cand copilul meu va implini 3 ani)sa fie nevoie chiar si de operatie de polipi.Ramane de vazut,mai avem un an la dispozitie.O zi buna va doresc! Lory_klui
ALIN CRISTIAN

roxanel spune:
bine v-am regasit!fetita mea a racit si ea ca orice omulet normal,de fapt ii curge nasucul...de fapt e mai mult infundat.mi-au dat de la farmacie niste picaturi dar nu prea isi fac efectu....si altceva nu vrea sa -mi dea fara prescriptie,dar ea e canadianca...nu stiu daca o sa i dea dr meu de familie care il aveam?asa ca ce as putea sa fac ca sa o curat,ca are 10 luni saraca si se chinuie noaptea.......................(in afara de aspiratoare...in canada erau tot felu de alifii mentolate care le puteai pune pe piept sau o batistuta...se gaseste asa ceva aici????????pupici
aveti grija de voi si de ceilalti

szivarvany spune:
Noi mai puneam asa: Karvol pe o batistuta, iar pe piept si pe spate foarte, foarte putin WicVaporub (cam cat un bob de mazare, intins si masat). Asta pe langa Vibrocil, 1 litru de ser fiziologic si Vit.A picaturi.
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar Supercopiii iulie/august 2004

georgiana.david spune:
Damian a avut aceeasi problema de la nastere (anul trecut pe 1 oct.) pana in primavara. De cateva ori am ajuns chiar si la spital pentru aspiratie dar in general rezolvam cu ser fiziologic (cate o seringa de 3 ml in fiecare nara). Dupa ce puneam serul il intorceam cu fata in jos si il bateam usor pe spate si incepeau sa iasa. Cateodata si pompita de la Chicco m-a ajutat dar nu foarte tare.
Aparatul despre care se vorbeste aici e trasnet dar nu cred ca as avea curaj sa-l pun la aspirator
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72

Karina spune:
quote:
Originally posted by nadina
Karina, ultima oara i-au scos mandarinei mucii, la Gr, Alexandrescu cu un aspirator asemanator cu cel despre care vorbim noi.
Noi l-am cumparat de la farmacia 2Na de la Unirea si se cheama Arianna Orszivo Porszivo, e unguresc si a fost cam 300 mii lei vechi.
Nadina
Nadina, ma bucur sa aud asta. Noi am fost acum un an acolo si pur si simplu l-au traumatizat pe Bogdan cu un aparat de i l-au bagat in nas. Chiar i-a curs si un pic de singe (citiva stropi, nu mult), probabil din cauza ca s-a cam smucit. De urlete sa numai vorbim. Plus ca 6 luni am avut probleme cu mersul la dr

Am sa-l caut si eu acolo, desi sotul meu e contra (cind a auzit ca-l atasam la aspirator

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Natasa spune:
Am fost eu la Unirea si nu-l mai au. Daca il gasiti in alta parte, spuneti, va rog, ca ma intereseaza si pe mine.

Natasa spune:
Ati gasit pe undeva aspiratorul nazal? Am sunat azi si tot nu l-au primit. Chiar sa fie singura farmacie din Bucuresti care il are?

Natasa spune:
Daca are cineva unul in plus si il vinde, va rog, dati un mesaj. Nu mai stiu ce sa ma fac cu nasucul baietelului meu. Nu maninca bine si doarme agitat pentru ca nu resuesc sa-l curat bine.

dianaiulie2009 spune:
NOI CAND AVEM PROBLEME FOLOSIM bIOLANE SPRAY NAZAL DE L COSMETICEONLINE , AM MAI FOLOSIT MARPLUS , IAR ACUM NE-A DAT DR. NISTE PICATURI FFF BUNE , RHINXYL 0,05% , CU CARE NUMAI DUPA PRIMA APLICARE SI DEJA A DORMIT MAI BINE .
ANA-ANDREEA 10 MARTIE 2000
PAULA-CEZARA 20 DECEMBRIE 2004

Roxana_G spune:
Eu am incercat de toate si totusi e a3a saptamana in care are muci. Marimer, Sterymar, Pivalone, Vibrocil, Ambroxol, Sinupret, aerosoli, aspiratie - insa numai la cabinet, Karvol. Si degeaba.
Oricum aspiratia la cabinet a fost foarte traumatizanta. Au un furtunel subtire si se introduce pe nas pana pe gat. Prima data a fost ok, a doua oara s-a zbatut si s-a ranit sii ii picura sange din nas. Eu una oricum nu cred ca m-as descurca cu pompita.
Aerosolii au fost ok, insa daca nu ii faci acasa nu e prea bine sa scoti copilul afara dupa aceea. I-a facut cu o combinatie cu ser fiziologic, adrenalina, dexamatazona si fluimicil.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
]