fumatul si sarcina
Raspunsuri - Pagina 14
inaioana spune:
Ba mie , Ralucutza, mi se pare mare lucru ca exista acest topic si sunt mamici fumatoare care scriu aici ca la "fumatorii anonimi", se incurajeaza si tot asa. Cand eram eu gravi cu Katja, nu recunostea mai nimeni ca fumeaza, poate doar prin PM-uri, de frica oprobiului public.
Si adevarul este ca sunt multe mamici care nu fumeaza, dintre cele de pe forum. Scopul nostru e sa fim ca ele cat mai repede.
Pupici pe toate mamicile
Ioana
15 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Ingrid S spune:
Neatza buna, gravidutzelor!
E ora 10, si am fumat o tigara. Dpa prima tigara, mereu ma simt cam aiurea, ca mi-e greu cu respiratul (asta si pt ca am papat si probabil pana se digera...). Urmatoarele vin mai usor..
Cosmmy, bine te-am gasit pe forum! In cate saptamani esti si cate tigari fumezi de regula? Sper ca esti una care fumeaza putin.
Inaioana, dar tu cate mai fumezi? Ca n-ai mai dat detalii...
Raalu, pai se poate draga? Mai multe decat inainte? Ai grija ce faci.
July, eu tot asa spun: 6 si incerc sa scad. Azi mi-am propus mai putine. Sa te vad pe tine...
Carmina, si de la tine asteptam o m inune...
Va
pe toate!
Ingrid S 27+
COSMMYR spune:
VA MULTUMESC PT PRIMIREA CALDUROARA! AM 7 SAPT SI SUNT FOARTE BUCUROASA.AM IMPRESIA CA NIMENI NU ESTE MAI FERICIT DECAT MINE PE LUMEA ASTA MAI ALES CA IN AUGUST AM FACUT UC CHIURETAJ PT CA AM AVUT O SARCINA OPRITA DIN EVOLUTIE.NU FUMEZ F PUTIN APROAPE 10 /ZI DAR ESTE MAI PUTIN DECAT PANA SA AFLU CA SUNT INSARCINATA.
dilaural spune:
Fetelor... eu va inteleg... asta nu inseamna ca va si aprob!
Mama mea a fumat pe parcursul celor trei sarcini (sor-mea eu si frati-miu). Toti trei suntem sanatosi tun si mari pe deasupra! N-am avut niciunul probleme de sanatate si am fost copii de peste 3,7 kg. la nastere!
Acum asta nu inseamna ca este o regula...
Eu am fumat incepand de la 14 ani... :) ouch! nu dati!
Si am avut perioade in liceu si in studentie cand rupeam pachetul pe zi!
Acum vreo 2 ani, brusc si dintr-o data, am inceput sa le raresc si dupa cateva saptamani pot sa spun ca le-am lasat de tot. Nu stiu ce a fost si ce s-a intamplat! Nu mi-a interzis doctorul sau iubitul, nu mi-a fost rau... nimic! Absolut nici o forta exterioara! Si nici nu-mi propusesem sa ma las pt ca intotdeauna mi-a placut sa fumez!
Pur si simplu am ajuns in timp la concluzia ca organismul ajunsese la saturatie si nu le-a mai vrut!
Nu mi-a fost nici greu si nici nu tanjesc dupa tigari!
Inainte sa raman insarcinata mai aprindeam una asa la o petrecere sau la o iesire undeva unde erau fumatori... dar mai mult de una nu intra!
Bafta multa celor care vor sa se lase sau macar s-o mai rareasca...ati face un bine enorm si voua dar mai ales bebeilor vostri!
Scuze daca mesajul meu este foarte "comunist" dar este exact adevarul adevarat!
Dilaural
anita2303 spune:
Buna fetelor, nici nu stiti cat ma bucur ca v-am descoperit , sunt o graviduta(30 saptamani) fumatoare care nu s-a putut lasa de fumat .
Fumam mult mai mult inainte ,acum am ajuns la 7 tigari pe zi .Sotul meu nefumator inrait nici nu a vrut sa auda de tigari dupa ce am ramas gravida , asa ca eu fumez pe ascuns 
in fiecare zi imi fac procese de constiinta dar nu ma pot lasa + ca mi-ar fi greu cu iesitul afara
ma bucur ca aici se poate discuta deschis si ca nimeni nu arunca cu rosii in tine , am avut experienta asta pe un alt forum de imi era frica sa mai deschid subiectul
va pup si sper sa le mai raresc ![]()
raalucutza spune:
inaioana si ingrid ma bucur ca am colege intelegatoare ca voi!dar parca puteam sa fim colege la alimentatie sanatoasa nu fumatul si sarcina!pt restul stiu ca putem!haideti impreuna sa nu mai fumam,............sau sa le reducem drastic!stiti care e chestia!ca mie mi bine...greturi nu am avut!nu am nici acum!de mancat pot manca orice!de baut la fel!imi pica bine orice fac si prin urmare fumez cu spor si drag!rusine sa imi fie!
raluca
toanca spune:
anita2303 nu esti singura graviduta fumatoare (dupa cum ai putut deja observa).
Da nu prea inteleg eu cum reusesti sa te ascunzi de sotul tau....
Nu te simte ca mirosi a tigare?
In definitiv si la urma urmei, cine si de ce sa arunce cu rosii in noi?
Suntem majora, vaccinate....si nu cred ca priveste pe cineva ce facem noi ca sa arunce cu rosii...., nu?
Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
raalucutza spune:
anita nu imi vine sa cred ca sotul tau nefumator nu te simte!poate te ascunzi f bine si nici nu se gandeste ca ai putea fuma!bine ai venit printre noi !de fapt nu e bine dar asta este!fiecare are o buba a lui!m-am interesat apropo si nu se gasesc tigari fara nicotina aici!dar in romania sunt@!tigari medicinale!poate va interesati si voi!
raluca
inaioana spune:
Raalucutza, unde naiba sunt tigarile alea medicinale, soro, ca m-am interesat de mi-a venit rau. Ai vreun link, ceva?
Anita, bine ai venit. Inteleg ca nu fumezi mult! iti urez sarcina usoara, bb perfect si cat mai putine tigari!
Toanca, eu am o prietena care s-a ferit de sotz ca sa fumeze in timpul sarcinii, asa ca se poate. E adevarat ca el este navigator si e mai mult plecat, dar oricum..cat a fost acasa , a reusit! Deci se poate!
Ioana
15 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
anita2303 spune:
pai sa va povestesc fetelor![]()
fumez decat la servici pana pe la 4 , mestec guma iar cand ajung acasa mai mananc ceva..... el ajunge pe la 7
greu este in week-end cand sta numai cu mine , ma duc la o vecina sa beau cafeaua sau mai pleaca el la fotbal si atunci tot cu pachetu' de guma ma innarmez
ideea e ca el chiar are incredere
in mine ca nu mai fumez si nici nu vine sa ma miroasa tot timpul
doamne sper sa nu ma prinda vreodata sau sa afle cumva , as intra in pamant