fumatul si sarcina

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara !
Ingrid- minunea ar fi ca nu v-am parasit.... Nu puteam, incerc sa fumez cat mai putin, inca reusesc, nu pot sa ma las, sau nu vreau cum ar spune carcotasele.
Anita- aceiasi facilitate eu am si eu de la tigari, iesitul afara. 4 zile cat nu ma fumat nu am putut sa fac nimic. Aici nu prea se mai ia nimeni de noi ca am fost cam "artagoase" si se pare ca am ramas intre noi.
In fiecare seara ma culc cu gandul ca maine nu voi fuma, si tot asa. Sa nu credeti ca daca trec 4 zile fara tigara va fi mai usor...cum a spus Ingris prima tigara intra mai greu, celelalte aluneca.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaissa spune:

Buna, viitoarelor mamici! Sunt insarcinata in 21 saptamani si sunt fumatoare de 15 ani; de cand am aflat ca voi fi mama, am incercat din rasputeri sa renunt la acest viciu;Pe 15.11.2005 am fost la echograf pt.morfologia fetala... am plecat de acolo fericita(bebita este OK) dar si ffff.trista.. placenta este inserata jos..bebelina mea este in pericol!!! unul dintre motive? FUMATUL. Imi doresc sa am un copilas sanatos si frumos, asa ca...ADIO, TIGARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Anita, bine ai venit printre noi! Nu suntem carcotase si nici nu "aruncam cu rosii", doar incercam sa ne lasam de fumat pt binele bebeilor nostri. Iar daca nu putem, atunci macar sa le rarim.
Raalu, Ioana, Carmina, nu ramanem doar intre noi, uite ca se mai adauga (din pacate). De doua zile sunt racita si fumez mai putin, ca 3/zi. Dar tot fumez.... Nici macar boala nu ma opreste, asa ceva...
Toanca, draga mea, am o intrebare: se tot vb de greutatea mai mica a copilasului la nastere; la tine, la 32+ cat cantareste copilul? Asa de curiozitate, pt cei care afirma ca scade f. mult greutatea.
Va las acuma, fug in pat la caldurica. Va pe toate.
Ingrid S 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ingrid S, sincer nu stiu sa-ti raspund; nu am mai facut eco de la saptamana 26 cand bebe cantarea 1035 Kg, iar din spusele dr. era cu 4 zile mai dezvoltat decat varsta.
De unde rezulta faptul ca, fiind in "grafic", ba chiar un picut mai dezvoltat, nu a fost influentat de tigari.

Toanca si Matei Alexandru 32+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

am venit de la control si bebe e super bine si eu la fel!si sper sa ramana asa pana la sfarsit ca altfel nu pot sa renunt la tigari!hai ca deschid un nou subiect tot despre asta sa ne continuam discutia acolo!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Buna fetelor!Eu am aflat ca sunt insarcinata de 3 zile si sunt foarte fericita insa la fel de stresata ca nu voi reusi sa las tigarile!Are cineva care s-a lasat o reteta?Pana atunci nu pot decat sa sper ca o sa ma ajute greturile,care sper din tot sufletul sa apara!Altfel nu cred ca reusesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62591" target="_blank">pipa si sarcina 2:)))

Oana_B

Mergi la inceput