In Italia

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Alooooooo frantzuzoaica lu' mama ... chiar ca e astenie de primavara la tine de visezi ghiocei... eu aici i-am vazut numai in enciclopedie ,in natura NU . Aici cresc numai brinduse ( cred ca asa se cheama alea frumoase movulii), violete si mai apoi margarete si cam asta a fost oferta de floricele ... toata vara e plin de nu-ma-uita si papadii ( piscialetto .. si la tine se zice la fel?). Iar acum au inceput ciclaminii aia salbatici mici si frumosi.
Mare nebunie e cu scoala asta ... Despre liceu insa eu stiu povestea unei fetite ( italience ... ) care a mers la inceput la un loiceu mai bun si au trebuit sa o schimbe la unul mai slab ca nu facea fata. Deci ma gindesc ca pe undeva chiar daca tu esti primul in clasa, cu calificative bune dar nivelul e prea scazut acolo, mai departe te autoelimini pt ca tu nu poti tine ritmul cu ceilalti mai bine pregatiti decit tine. Si cred ca e tare trist asa .

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, tu ai dreptate ca nu conteaza doar sa ai calificativ bun.
Dar sa-ti spun de o vecina de-a noastra, romanca si ea (era invatatoare in Ro, ma rog, nu conteaza) care a venit aici cand fetita era in clasa a doua. A dat un test la matematica (acum face a cincea) l-a facut perfect, dar a pus un t unde trebuiau 2, adica a gresit o doppie. I-au dat bine, adica i-au scazut 2 calificative (optim si distins sunt peste bine). Tu zici ca e normal?
Sigur, important e sa stie ea, dar eu zic ca e bine sa aiba si recunoasterea ca stie.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Nu au tinut cont ca fetita cu dublele are probleme ... au tratat-o ca pe ai lor probabil...ma gindesc ca dublele pt ei tb sa fie ceva elementar ... in situatia asta eu sunt repetenta la cl .2

Cristina

Mergi la inceput

Irina, ma termini cand povestesti cum e timpul la voi. Ghiocei, bronzat... asta viata. La noi ploi si ceata. Acum sa nu fiu nedreapta s-a mai indreptat vremea si aici dar nici o comparatie cu ce zici tu.
Ti-a placut filmul? L-am vazut si noi acum cativa ani, cand a aparut.
Prietena mea din State imi povestea ca la ei sunt scoli normale pentru cei care nu au pretentii si scoli pentru copii dotati (nu particulare, tot de stat). Oare exista si aici?
Voi aveti soti italieni, puteti sa-i intrebati?

Mergi la inceput

Eu nu cred ca au ei asa ceva ... Pai aici sunt toti draga "super dotati " hhaahhahahh deci nu ar putea sa ii departajeze.

O sa mai fac eu intrebari in seara asta daca ma nimeresc la masa linga "nepoata ", ca ea e studenta , mai tinerica si deci mai proaspata.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Nu cred ca exista scoli cum spui tu, am sa intreb si eu.

Esti la servici, Nicoleta? Filmul inca nu l-am terminat, imi place mult. Stiu ca a aparut cu cativa ani in urma, dar eu nu am mai fost la cinema de vreo 4-5 ani!!! Acum, recent, am reluat acesta activitate si asta datorita prietenei mele Marilena. Iar filmele mai vechi pe care nu le-am vazut (si-s muuulteeeee) le "descarc" si mi le vad acasa.

Cri, distractie frumoasa diseara si sa ne povestesti ce bunataturi ai mancat!

Va pup.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Da, Irina, sunt inca la servici, plec un pic mai tarziu azi.
Cristina, aveti diseara musafiri sau mergeti in vizita?

Ne muta si pe noi cineva, un moderator, la partea a doua? Sau trebuie s-o facem noi , cum se procedeaza?

Mergi la inceput

Iesim cu "neamu' " la masa. Bunataturi... nu e cine stie ce oferta, mereu acelasi lucru, tagliatelle cu ragł ca cica numai acolo sunt cele mai bune asa zicem socra-miu ( aiurea... mai bune le fac eu ...iar al meu sot e de acord cu mine hahah ... mi-au murit laudatorii!). Si ceva la felul 2 carne cu cartofi ( aia da sunt misto.. recunosc), eu pina acum am mai mincat acolo numai verdure grilliate si salata verde ca mergeam mereu vinerea. Iar prima oara am zis sa nu tin post ca .. baba calatoare n-are sarbatoare si am crezut ca mor toata noaptea ( de la friptura sau de la tagl.. sau pt ca am mincat asa cu sufletul indoit... nu se stie ... ). Mai rau ca e departe si o sa ajungem tirziu acasa iar al meu sarmanul se trezeste devreme sa mearga la servici. Dar isi scoate el pirleala sapt viitoare cind o sa stam ca 2 porumbei ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!

Eu azi sunt in prima zi de CM......Deci, nu a fost sa fie. Gata pentru 2 luni stau pe tusa.Azi am trimis scrisoarea de demisie. Mi-am cumparat cizmulite si-am mai colindat prin magazine. Acum ma doare burta. Aaa, si sunt anemica. Mi-am luat analizele. Si progesteronul in ziua a 21-a de CM era 19,40. Bun.

Maine sunt de dimineata si toata dupa-amiaza ma duc la un curs. Ajung acasa cred ca rupta in doua.

Va salut. O seara placuta.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Buna dimineata la toata lumea !
Fetelor sunt cheauna de somn, doamne grea e batrinetea asta .... eu eram petrecareata rau la tinerete, dansam, chefuiam toata noaptea si dimineata veneam acasa doar sa fac dus si sa ma schimb ca sa plec la servici si de acolo la scoala si nu simteam oboseala. Acum sunt varza rau, si nu am facut nimic deosebit decit sa "melitzez" toata seara de acum ma dor falcile de atita vorbarie hahaha. Acum am o durere de cap de zile mari si casc cu o gura mare - precum leul ala de la MetroGoldenMayer...
Nico N-am aflat nimic despre scoala dar mai "sapam". Al meu barbat cind a auzit ca Thea nu primeste note la scoala a facut ochii mari, si a zis ca lui ii puneau note si ca stia toata clasa ce note lua unu' si altu'. Adica cum era si la noi. Si normal ca se stia cine e primul din clasa si cine ultimul . Dar asta era acum 1000 de ani cind era el elev hahahh. Si in Ro acum e moda calificativelor care pe vremea noastra nu era. Deci s-au schimbat multe.
Danangie nu fii trista ca vine si bebe, si noi muncim de zor la acest proiect si fara nici un rezultat pina acum. Dar vine ea si vremea noastra !!!! In plus luna asta ai fost stresata cu serviciul, cu mutarea probabil... asa ca sansele au scazut ... eu nu sunt stresata si tot nu vine. Insa nu trebuie sa ne pierdem speranta. BAFTA !!! in continuare si la noul loc de munca si la bebitz. Si sa porti sanatoasa cizmulitele iar la anul sa ne scrii ca ai cumparat si o pereche de ghetute !
Irinusha ce mai faci? hai "chinuieste-ma " un pic povestind ceva despre marea cea minunata pe care o vezi de la geam. In dimineata asta ma simt tare masochista ... sa fie de la durerea de cap????
Va urez o zi buna si mai intru eu pe aici azi...

Cristina

Mergi la inceput