In Italia
Mai sunt pe forum fete care stau in Italia?
Haideti sa punem si noi de-o sporovaiala!
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Raspunsuri
crini spune:
Pune-mi si mie, te rog, adresa de la subiectul ala ca eu am cautat dar n-am gasit.
crini spune:
Pai bine, dar acolo vad ca sunt 3 mesaje in 6 luni si ultimul e din august. Eu ma gandeam la ceva mai vivace.
Stau la Milano. Cum e Novara?
pyssy spune:
Pai cam aia e activitatea acolo mereu ...
In Novara .. ploua cu soare ,dar merge.. Banuiesc ca la tine la fel :)
iriale spune:
Buna Crini....poate ca subiectul tau are mai mult noroc decat celalalt, si mie mi-ar fi placut sa avem un "forum" al nostru, al fetelor care locuiesc in Italia, dar se pare ca e cam dificil. In mod sigur iti va raspunde si Cristina, o prietena din Bologna. Ah, uitam... eu locuiesc in Messina, unde in acest moment ploua cu galeata. Pe curand.
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
crista-s spune:
Buna fetele!!!!
Ce bine ca am inceput si noi sa ne mai "inmultim" pe aici .
Eu stau pe linga Bologna si aici ploua de ieri... A venit deja toamna!
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crini spune:
Ce ma bucur ca ati raspuns!
Da si la noi ploua, de duminica. Mai ploua, mai sta, dar in general ploua si s-a facut frig. Noi am dat deja drumul la caldura in casa ca puiutul mic incepuse sa tuseasca si avea mucisori. Acum parca e mai bine.
Iriale, unde e Messina? Scuza-mi ignoranta!
Suntem putine, dar puternice!
iriale spune:
Crini, Messina se afla in Sicilia, este primul oras in care se ajunge dupa ce traversezi lo Stretto. Azi este chiar cald, iar eu cu umbrela mea cea imensa (cu broscute testoase desenate frumos pe ea) sunt chiar aiurea (am crezut ca va ploua mult, cum s-a intamplat ieri, numai ca am luat plasa).
Stiam eu ca raspunde si Cri Cri din Bologna, pe care o salut si o rog sa ma ierte, dar am avut tare multa treaba zilele astea la birou.
Crini, avem aceeasi varsta noi doua. De cat timp stai in Italia?
O zi buna tuturor.
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
pyssy spune:
quote:
Originally posted by iriale
Crini, Messina se afla in Sicilia, este primul oras in care se ajunge dupa ce traversezi lo Stretto. Azi este chiar cald, iar eu cu umbrela mea cea imensa (cu broscute testoase desenate frumos pe ea) sunt chiar aiurea (am crezut ca va ploua mult, cum s-a intamplat ieri, numai ca am luat plasa).
Stiam eu ca raspunde si Cri Cri din Bologna, pe care o salut si o rog sa ma ierte, dar am avut tare multa treaba zilele astea la birou.
Crini, avem aceeasi varsta noi doua. De cat timp stai in Italia?
O zi buna tuturor.
IriAle
Norocoaso.. te invidiez, la tine e cald si la mine e un frig de nici sa te mai nu-ti vine .. de fapt e mai cald afara decat in casa .. Dar nici afara nu-mi place , ca ploua .. marunt si des:(
Nu ma mai joc cu voi ... , si-mi iau si jucariile si plec acas la mama ...