Scandinavii stiu DC... (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

wow, Adelinskaia, ce culori!!! Pe la noi, inca-i verde insa in curind cred, va aparea si aramiul :-)) Frumoasa panorama ai!!!
doruletz, Ilie inca-i baiet cuminte, insa a-nceput sa napirleasca, semn ca acusi acusi ii miroase...Cit despre Viena, el o sa stea acasa, cu dog sitter (o colega de-a mea, care sper sa nu se razgindeasca, fiindca altfel trebuie sa-l duc la hotel si mis-ar rupe inima sa-l las in cusca!!!) Is zuzi, nu???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

adela, super, ce culori... Poate mai faci si altele din exact acelasi unghi (ca alea de pe balcon de exemplu) la intervale de cateva zile, asa am putea si noi sa urmarim in direct venirea toamnei scandinave.

Lilanda, ba nu, eu te inteleg cu hotelul de animale, doar o singura data l-am lasat pe Enescu la hotel de pisici si l-am recuperat cu rani la botic de cat se frecase saracu' cu botul de barele custii

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

mey cupchii si la noi e o vreme oribilicoasa...bre, macar daca ar ploua pe rupte, as sti o treaba, dar asa e o vreme bacoviana...plumb, plumb si iara plumb dar deh...astam estem holandika!

Arborel casa de piatra si multa fericire, io crez totusi ca ai plans de fericire

Vik deci sport, alea-alea...hai ca mai e putin si punem de petreceri in lant, la cati scorpioni se intrevad pe-aici

Doruletz hai ca mai ai putin sau te-a luat nerabdarea...asa e pe ultima suta de metri, dar las ca pe-urma ziceai ca era mai bine acu cu gepeta la purtator

la mine fii mea se aleraga cu bicibleta prin casa, aia mica de kinderasi si are aia un claxon de m-a terminat la neuroni, asa arat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

Mergi la inceput

na uitasem textu, in graba sa pun aia cu sticla hahaha

tu asta noua din norvegia, na bine ai venit, dar ca sa ne cunoastem mai bine, prezinta-te. cite kg ai in total, cite kg ai in plus, kg alea in plus unde le ai distribuite, citzi cm in talie si care sunt tehnicile tale de slabire ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Julia,casa de piatra!!

miha_tori si sabina, bine ati venit la scandinavi!!

Adela, faine peisaje dar prefer cand e totul verde.Mie nu-mi place toamna!!

Va pun si eu cateva poze cu peisaje de toamna, cu bolovanoiul din spatele blocului la care faceam alergie dar cu care m-am obisnuit si cu vederi din fata blocului, facute de pe geam!!Casa aia de caramida e chiar vizavi de mine si ma mai uit la aia in casa cateodata.Curioasa ca tot romanuEi sunt de vina ca nu-si pun perdele la geam

http://community.webshots.com/photo/464870825/464888799wAMkOO

pe toti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_tori spune:

Buna seara scandinavi,

Am liber de la sefa asa ca multumesc 'uratorilor' de bun venit si sa raspund lui narancea: spinoasa problema asta cu kg nu am tupeu sa le trag la 'raspundere' asa ca blugii imi sunt 'cantarul' celmai de pret. Si cand nu ma mai incap e graaaaav. Acum inca ma incap.
Cura de slabire e...zilnica. Deal-vale-deal-vale, cam asta e relieful si cum toata ziua imi plimb bebitza si fac..shopping... nu-mi fac griji. Norvegia e numai buna pentru pierdut kg, renuntare la tutun si beutura. (aviz amatorilor daca sunt )

Astept sa vaz...am trecut testu' ??

Mergi la inceput

eu unul as fi de acord, da sa vedem ce zice sfatul grasanelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

yyyellow!

bine ai venit, miha_tori. nu conteaza daca bei de-adevaratelea, aici se practica betia virtuala, asa ca fa bine si nu te dezlipi de sticla, de pahar, de orice recipient ti se pare potrivit sa fie umplut cu tzuica scandinava sau de alt fel
hai, noroc!

multumesc pentru urari celor carora nu le-am multumit pana acum

adela, idora, ce frumos vine toamna pe la voi!
p-aici, prin jurul meu cam tot asa e, dar fiind multe conifere, predomina verdele. rar vezi putin rosu-aramiu sau galben.

si ploooo! (norocu' meu ca imi place ploaia).
nu e d'aia bacoviana, e mai mult un spray aproape continuu, cu ceva reprize de soare.

azi am dus iar cupilu' la joaca, prin vecini
si diseara mergem la chef

...ceea ce va doresc si voo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Doruletzu, sa nu cumva sa vii in Elvetzia shi sa nu zici cin vii, ca vreau shi io sa te vaz! Aus, da tu Zürichu l-ai vazut, ca daca nu, tzi-l arat io!
Juli, vreau poze, sa shtii

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput