Scandinavii stiu DC... (77)
Raspunsuri - Pagina 4
lilanda spune:
Buna sara...vin si io din tirg, de la cina, de unde baui cu paharu'
ocebine, bun revenit in poienita (sper ca nu pe noi erai suparata!!)...cit despre tovarasele educatoare, io am avut cel putin vreo 7, ca nu-s cum se facea, da' fiecare, cind ne lua clasa, raminea insarcinata...tin minte doar cum o chema pe prima: Preda. Am fost din clasa a doua si pina intr-a saptea acolo, moment in care ne-am mutat familionul la Iasi si cind, in sfirsit, am mers si io ...la scoala. Norocul meu, ca alminteri, taxatoare la RATB ajungeam!!! Cit despre Londra si pe noi ne bate gindul sa mergem de Revelion. Unde stati???
arborici, pe unde-ai scotocit dupa versurile alea???? si chiar sa plingi la nunta ta...:-))
anni, tinem pumnii; la studio cu panorama sa ajungi!!!
vikinga, tu te pregatesti de surf ...cit despre buli, inutil sa comentez ca-s invidioasa...:-))
No, va las cuminti....ultimul sa stinga lumina
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
'na seara!
arborici, Casa de piatra! Sa fie mai bine decat prima'sh data!
annie, frumos la helvetzica unde esti tu...bafta la studio!
istme, ce mica-i lumea! Da' poezia aceea nu e comunista, ca doar "canta" frumusetrile patriei, nu?
noa va tzuc pentru we, poate maine o tulim putin prin vestul tarii, daca nu ploo prea tare...
Mihaela si fetele mele
Silvia la 2 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
nazdravanii
narancea spune:
Have a history teacher explain this----- if they can.
Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846.
John F. Kennedy was elected to Congress in 1946.
Abraham Lincoln was elected President in 1860.
John F. Kennedy was elected President in 1960.
Both were particularly concerned with civil rights.
Both wives lost their children while living in the White House.
Both Presidents were shot on a Friday.
Both Presidents were shot in the head.
Now it gets really weird.
Lincoln 's secretary was named Kennedy.
Kennedy's Secretary was named Lincoln .
Both were assassinated by Southerners.
Both were succeeded by Southerners named Johnson.
Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808.
Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was born in 1908.
John Wilkes Booth, who assassinated Lincoln , was born in 1839.
Lee Harvey Oswald, who assassinated Kennedy, was born in 1939.
Both assassins were known by their three names.
Both names are composed of fifteen letters.
Now hang on to your seat.
Lincoln was shot at the theater named 'Ford.'
Kennedy was shot in a car called ' Lincoln ' made by 'Ford.'
Lincoln was shot in a theater and his assassin ran and hid in a warehouse.
Kennedy was shot from a warehouse and his assassin ran and hid in a theater.
Booth and Oswald were assassinated before their trials.
And here's the kicker...
A week before Lincoln was shot, he was in Monroe , Maryland
A week before Kennedy was shot, he was with Marilyn Monroe.
Creepy huh?
de asta beau eu ! Lincoln si cu Kennedy ....
doruletz spune:
nseara lume
julia, casa de piatra!!!
Annnie, om ajunge si p'acolo intr-o zi ca de cand tot zicem. Mai ales ca cre' ca merge TGV-ul pana acolo.
Anamaria, bine ai revenit, chiar ne intrebam p'aci unde ai disparut. Zic si io ca Lilanda: sper ca nu pe noi erai suparata.
Aaaa, pai in mod normal as mai avea inca vreo luna de suportat dar io sper sa fie mai putin ca ma simt exact asa cum descrisasi tu! Azi sunt franta de oboseala, cred ca n-am dormit 2 ore azi noapte, nu gasesc nici o pozitie confortabila, aia de care spusasi tu cu posterioru' ar merge da cre'ca nu-i place lu' gepeta ca daca ma asez asa incepe sa-mi casapeasca toate organele interne de zici ca am o iapa in burta nu copchil!
Azi mai si umblai de capiata toata ziua, fusei intai la anestezist si iauzi-ia la el ce intrebare fratilor: cica daca vreau peridurala??? muhahaha, pai cum sa nu vreau vere, ce vorba e aia? adica sa stea el bine merci cu medicamentul in dulap si sa ma lase pe mine sa ma tavalesc de durere?!? Pai cum vine aia, asta e nebun?!? io una as face-o d'acuma sa stiu o treaba si sa fiu singura!!
Io stiam cantecelu' ala, imi amintesc de el, daca vreti vi-l si cant
PS Fusei la supermarche-ul mititel de langa mine d'aci si ce credeti ca gasii: cutii cu halva...made in Bulgaria; si la exportul de halva ne intrecura vecinii fratilor
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
ocebine spune:
Pai nu pe voi eram suparata...imi venise asa o stare generala de lehamite vizavi de ideea "cei de-afara" VS. "cei din RO"....da' voi ma trageti in poienita...
Lilanda noi vom sta la Renaissance Chancery ca e mai aproape...ma gindisem la alt Marriott dar mi s-a spus ca e cam departe de centru asa ca m-a reorientat. Noi mergem intre 24 si 28 Noiembrie. Eu n-am mai fost niciodata in Anglia dar mama a fost (le-am facut eu cadou parintilor mei o saptamina la Londra acum 2 ani de Craciun asa ca ea o sa fie "ghidul")
Doruletz...asa erau si ai mei...nelinistiti constant, cred ca aveam bataturi pe ficat de cite calciie luam...
Anestezia si eu am vrut-o de la usa spitalului...cel putin la a doua nastere am dat telefon de pe drum ca nici nu ma internez daca nu e individu' cu seringa la usa...
Hai ca va pup si weekend placut....noi mergem in seara asta cu copchii la "Corpse Bride" a lui Tim Burton...cred ca voi avea coshmaruri si vizitatori mici in miez de noapte in dormitor
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
miha_tori spune:
Bun gasit si bine v-am descoperit,
As vrea sa ma alatur si eu la clanul vostru, bineinteles cu bebitza mea; ea jumate norvegianca ]eu romanca de la mama din batatura:D.
Sunteti tare haiosi si buni de pus la sufletzel.
Mi-atzi facut un dor de casaaaaaa !!
Va pupam .
vikinga spune:
Anamaria ce bine ca ai revenit, chiar am intrebat pe aici de tine de citeva ori! Credeam ca esti in vacanta! dar uite ca abia de acum plecati. Londra!!! Super! Frumos hotel! Doruletz inca un pic si gata! Pai cind e dpn-ul? Ar trebui sa iasa pui de scorpion::) nu-i asa? Si eu si Aldo suntem scorpioni. Mai e putin si ne sarbatorim si noi. Ei si eu vroaim anestezie, insa nu a mai fost timp. Auzi la amicele mele nemtzoaice nebune mama, cica cum anestezie sa nu mai simti cind devii mama! Cea mai cea experienta din viatza! Nebuneeee. Narancea cind ai sa te faci si tu un gentleman mai... ca esti mai rau ca o soacra!Miine vine tata in vizita, ei atunci distractie ca el e mai rau ca naranacea, ehei si cum e si soacra cea spanish inca pe aici, deja ma gindesc la un loc unde sa-i inchid pe amindoi sa se certe singuri in caz de-s prea cu posteriorul in sus:) Lilanda, da am fost deja sa vizionam surferii, miine o sa se lasa si cu party ca prea am fost cuminte zilele asteaNoapte buna si un pupic Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
lilanda spune:
Buna Dimineata!!
Ce vreeeme...nici ciinele n-a vrut sa stea prea mult pe-afara; gata, am dat drumul la caldura ...vai de mama lor surferi!!! Cit despre tine, vikinga, nervi de otel beton iti urez (mai tine minte careva diagrama Fe-C??)
miha_tori, bun venit in poienita Acusica tre' s-apara si jupinu' narancea, sa te ia la niscai intrebari ca, cica tre' sa treci un test
Iar tu narancea, ferea de Marii si Marylene (uuups ) ca ccc ca Lincoln si cu Kennedy o s-ajungi!!!
ocebine, e frooomos hotelul (tre' sa consult pagina aia, c-am vazut oferte superrezonabile...acu' sper sa tina si dupa Craciun incolo!!!)
doruleantaza, hah, tu cind povestesti de epidurale si scatoalce de le iei de la fiica-ta, ma ia cu nod la stomac...io-ti urez sa fie fata de treaba!!!! :-))
mihaela, weekend placut...sper ca nu ploua atit de tare pe-acolo, asa cum aratara astia, aici, pe la meteo!!
Va pupez si un weekend minunat!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
neatza
si aci ploua si e urat, ce plictiseala fratilor....
Lilanda, demult nu ne mai povestisi ce face Ilie, n-a plecat dupa gagici? O sa ii arati si lui Viena sau il lasati acasa?
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
Adela99 spune:
'neatza!
Juliacasa de piatra! chiar nu ne pui poze? :-(
facui niste poze de toamna
va pup pe toti