Scandinavii stiu DC... (77)

Scandinavii stiu DC... (77) | Autor: arboria

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978" target="_blank">Regatul danez (2)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia..noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus...in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">(74); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57854" target="_blank">(76);

Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man

...si www.geezer.com/images/item/27994_img.jpg" target="_blank"> mascota!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Primaaaa ...ca tot imi place cifra 7
bagai io un ochi si mai devreme pe-aici, da' nu prea avui ce sa comentez, ca nu-s nici fromoasa, nici slaba si nici blonda...si nici crevetii albi nu-mi plac!!!
liris, cit despre model, pun pariu ca ccc cuvintu' asta a fost inventat pentru designeri, nu pentru tine!!! (chiar m-am enervat la scoala sa constat ca, in marimile nordice, talia mea intra la o marime si fundu' la alta...evident mai mare )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mai incepem capitol nou fara rayou...! Mama Rayou unde esti, tot coplesita de probleme..? Da un semn de viatza! Zi-ne si noua ce e cu tine ca suntem toti ingrijoratzi!Te asteptam cu dragDa cum am zis, azi am fost sa fac ceva sport si sauna, daca tot e Aldo la frau si inca mai am pina ce incep scoala, sa fac si eu ceva. Nah sa vedem ce rezultate o sa am.Mai Narancea vrei concurs? Ca tot ne zici ca suntem toata grase, hai draga nu ne critica, incurajeza-ne acolo si tu! Pai barbatzii de aici de la subiect nu fac decit sa ne cinsteasca tovaraseste cu tzuica&bere&co si apoi mai ales NN da cu epitete in noi. Ba grase, ba alea alea.Si chiar asa dupa doua luni de sala te juri aici ca at cind intri la sub ne saluti cu frumoaselor si slabutzelor si zinelor...etcVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'seara buna!
iaca am aparut si eu...sa va cetesc inainte de culcare...

annie, fain de tot (dupa cum povestesti) in "suisa". Eu vreau poooozeeee! Mai ales cu lacul si cu ratustele pofticioase.

sabina, sa-ti traiasca Sofia. Eu ca n-am baieti sa ti-o peteasca!

narancik, tu ca n-ai fetiz-ul tau, sange din sangele tau...sau "fetitze" din alea colorate????? Hmmmm? e o intrebare la care nu esti obligat sa raspunzi...intelege fiecare ce vrea, ok?

lilinda, gata cu decupajul?

Hai sa aveti o seara si apoi o noapte!

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

nazdravanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
bre, vazurati caracatita uriasa de o fotografiara japonezii la 900m adancime? Uite-o www.newscientist.com/article.ns?id=dn8064" target="_blank">acilea! hehe, exact animalu' din Jules Verne care a atacat Nautilusul, mai tineti minte? ce ti-e bre si cu 'premonitiile' astea...

tata_lu_toma, gata, esti compromis defintiv, d'acu' o sa umble lumea cu usturoiul in buzunare cand intra pe forum

liris, io ma duc la piscina normala, ma duceam si inainte de 2-3 ori pe saptamana in pauza de la pranz si am continuat sa ma duc si dupa ce am ramas . E tare bine, pt. ca in apa nu mai simti kg in plus, mai mult, se zice inotul ajuta la reglarea respiratiei ceea ce o sa ajute la nastere (cica!)

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la miezu nopii va urez noapte buna!
noi am sarbatorit azi, ca e ziua lu sotioru(a trecut de un minut).

noapte buna dragilor!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

da...si mie imi suna innotul destul de "bun" ptr sarcina...asa un feeling... dar mi-e teama sa nu ma imbolnavesc (eu am ceva la cap... cre' ca se cheama impohondrire:))...) dc nu schimba astia apa cind si cum trebuie. si cum se stie ca olandejii sunt zgirciti (stiti cum spala ei farfuriile? da nu va zic ca va fac greata si la gravide si la negravide)... si io am pielea sensibila ...

trandafiras, si eu cred ca am deja talii diferite. blugii mei "relaxati" ma incap cu greu, iar de blugii skinny nu am tupeu sa ma aproprii ... si sunt de abia la inceput...asa ca ma apuc de sport , usor si consecvent.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

breeeeee, va lasa lumea copii cumintzi si gata va gaseste derbedei...nu stiu cine pusa poza aia cu animalul ala de zeci de metri, crez ca doruleatza ca ccc ce sa fac si ea, decat sa se minuneze de toate alea cand este ... da ma benoclai la ea, wow...cooool...igzact asa imi inchipuiam io ca trebe sa fie p-acolo prin adancurile alea "fioroase".

lirisul pai zi mie asa in privat ca vreau sa stiu cum schimba astia apa p-acilea nu de alta dar s-ar putea sa-mi schimb gandul al bun de a invata sa inot, crez ca sunt singura afoana p-acilea

anitza si io tot peizana sunt aci la holandika, dar zau de nu as schimba ratele d-acilea cu alea din elvetika ca macar alea sunt de la munte ...hai lasa zi mersi ca din cauza de pante si scari multe iti faci o conditie fizica beton...nu ca ai avea nevoie?!

la concursuri de savarine nu ma bag ca sunt anti-talent in bucatarie.

Vik hai ca vroiam sa-ti zic de mult...si io la fel ma chinui cu alde husbandul meu...cica in fiecare zi zice ca o sa vorbeasca numa in olandeaza si nema...o da iar pe engleza iti dai seama ce ma zburlesc pe el...io inteleg sa zic 80% cand vorbeste cineva, de citit inteleg aproape tot, dar vorbitul frate ma omoara...ca daca germana ti se pare grea, sa vezi ce-mi doream eu sa fi fost al meu neamt, ca am facut germana vreo 2 ani si macar am pronuntie...olandeza e ca si cum cineva se chinuie sa scuipe ce are in gatlej, ma scuzati de asa scarbosenie, dar zau de nu e asa ...deci numa melodioasa nu e! si nu va laudati cu limbile alea, care are multe litere intr-un cuvant de nu se mai termina si oalndeza e la fel...ca doar: suedeza, norvegiana, daneza, olandeza sunt limbi germanice.

hai ca daca mai uitai pe careva, sa ma trageti de urechi,
lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

noooo, cum e la bazine nu stiu , eu stiu cum spala farfuriile traditional si fac doar o extrapolare ptr cazul bazinelor.
scriu si aici ... numai sa promiteti ca nu mincati nimic in timp ce cetiti povestioara.

sting acum?
hasta manana!!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Nu Liris nu stinge luminaaaa, pai cum asa tre sa-mi pup cuscra. Lena bine ai revenit! Cum a fost vacanta? Si da mai, bataie de cap cu sotzii astia, io cred ca li se pare mai exotic sa ne vb limbi straineGata va pup, pe miineVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata neata.

dezastru mare la mine-acasa,asa ca dupa au fost vreo 10 adulti si 3 copchii, va dati seama.

asa ca m-apuc de trebi.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput