Scandinavii stiu DC... (77)
Raspunsuri - Pagina 6
ile77 spune:
Salutari Miha Tori
Ca bine ai zis-o pe aia cu "blugii si cintaru`".
Asa faceam si eu pe vremuri cind inca ma mai incapeau blugii...hehe,ce vremuri.
Acum cu 6kg in plus ,nu pot decit sa-mi cint de 3 ori pe zi:
I am too sexy for my shirt
Too sexy for my jeans
Too sexy for....
No coment
(si nici macar asta nu pot sa fac)
mihaela_s spune:
'neatza! Aprind becu' sa stitzi!
Ieri am fost in excursie, la Timisoara. N-am prea avut timp sa colindam, dar a fost frumos. Contrar a ceea ce spuneau meteorologii de la noi, cum ca "va ploua pe arii extinse in partea de vest a tarii", nici macar n-a picurat, a fost doar innorat. Iar acum e soare, azi va fi vreme frumoasa. Ceea ce va doresc si voua!
Adela si Idora, frumoase pozele de toamna. Eu din balcon vad doar blocuri si uzine...ce oras frumos...
Daca am face un concurs de "vederi din balcon" eu as fi pe ultimul loc, cu siguranta!
miha_tori , bine ai venit...daca ai trecut de "paznicul" grasanelor atunci te primim in klub!
dorulets, iti doresc sa treci repede peste momentele "grele", shuturi la rinichi si ficat am primit si eu, ma mir cum de au ramas in buna stare de functionare...ai sa uiti repede perioada asta, vei vedea.
Huh, eu nu stiu ce sa zic despre epidurala, n-am avut parte de asa ceva, in "satucurile" in care am nascut eu, au facut astia ochii cat cepele cand au auzit ce "pretentii" aveam . Insa daca ai de ales, iti recomand sa nu refuzi oferta...
Tzucaturi la totzi! Si vreme frumoasa!
Mihaela si fetele mele
Silvia la 2 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
nazdravanii
miha_tori spune:
arboria, tzuica scandinava cum e ? e mai buna decat palinca noastra?
eu... din asta servesc si numai cu
hai si weekend fain
p.s.la noi e soaaaaaaareeeeeee !!!
Adela99 spune:
'neatza!
tuturor!
doruletz si io am nascut fara (epidurala) ca pana se duse si veni asistenta cu seringa, al meu se lansase deja ... si se lansa asa de bine ca am nascut in 15 min si m-au cusut 45! acu' is ca noua :-)
mai facui niste poze prin ceatza si la propriu si la figurat :-)
mihaela_s spune:
istme, apropo de poezia invatata de profa ta de dans, aseara pe masina le povesteam Dianei si sotului intamplarea si unde n-o aud pe Diana recitand poezia...eu incepusem doar cu "tara mea are, campii cu flori...bla bla"...o invatase in cl.I. Iar sotul meu mi-a cantat cantecelul, il tine minte de pe vremea cand era scolar(si n-a fost decat comandant de grupa ). asa ceva...eu de ce n-am invatat-o???
Mihaela si fetele mele
Silvia la 2 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
nazdravanii
annie_xtreme spune:
Mna seara,
Breh Narancea, tu sparii tuate fetili . Welcome, miha
Pot sa va spun ca we asta am vazut cat de urat poate fi in Elvetzia cand ploua -si asta sigur ii blestemu lu NN. Asa ca Iren, sorry again...i sux. Vremea sux de fapt.
Nah. maine cik intru in ...problema asha ca..dak cititi in ziar de vre o explozie, de la mine este.
Va mpupez,
A.
buli spune:
nu stau mult ca-s racita
am venit numa sa va spun s-aveti o saptamina pur si simplu minunata
lilanda spune:
Buna sara si de la moi!!! :-))
Azi, aici, in Danemarca, vremea a fost absolut superba asa ca ne-am preumblat din vizeta in vizeta ...d-am uitat sa-mi agata camera de manseta (chiar bre Adeluci, ai pus fotografu' pe pilot automat in spatele Printului )...asa ca n-a poze!!
Idora, ai dreptate: ii deprimant rau bolovanu' ala din spatele casei Macar vecinii is interesanti??
mihaela, hai sa te-ntreb aci, ca ccc m-am pus pe construit trasee de Viena...centrul orasului (ringul) il poti strabate la pas, ori e musai sa iei un mijloc de transport ceva ( ma gindesc la un autobuz din ala sightseeing)??? (Timisoara e un oras frumos...cel putin asa se vede din pozele tale...)
miha_tori, clubul grasanelor vrea si poze...am zis (no, ca vaz ca narancea a uitat sa-ntrebe si asta de la sticla i se trage...deh fara manere, monsheru')
annie, bafta miine la studio...sa ne tii la corent, da ????
buli, sanatate...merge-o tuica fiarta
Restu'?
Va-m-pumpez ...si o saptamina numa' buna
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
arboria spune:
rar mai dati p'aici! (si acum zic de mara, lena, carmen)...
irimellu e la brasil
alba e cine stie pe unde...
itsmeutza iar o fi intr-o pasa de-aia
de narancea nu mai zic nimic, e absent pur si simplu nemotivat
doruletzu arata parisul provincialilor
tata lu toma nu ne viziteaza in week-end
rayu are probleme
buli e racita
adela e ocupata
liris e la constanta
mihaela, daca nu e la serviciu, e in excursie...
vikinga, plecata
sabina e la munte
iar annie merge un km in sus si in jos si umbla cu eprubeta cu TNT
pai numa' cu lil' si cu idora nu se poate face poienitza, scandinavilor
deci prezentza e cu absentze
sa aveti o saptamana merveioasa !