Miros urat- Cum sa-i spun (delicat)?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Hi-hi-Hi! E clar ca s-ar supara daca e abordata direct- sau cel putin s-ar jena si ar tine minte ceva vreme...Oricine se simte prost in situatii delicate! Eu cred ca mai buna e o poveste inventata de genul: <In armata umbla o ciperca, multi se imbolnavesc - pina si prietenul nasului e patit...E super naspa, oricit te speli nu scapi de miros. Si majoritatea militarilor se intorc acasa cu aroma.. Dar cica exista tratament...>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Clar e ca trebuie spus, cineva trebuie cumva sa-i spuna, iar asta nu e numai ca te deranjeaza pe tine, ci e-n binele ei sa i se spuna, ca si pe alta lume la fel deranjeaza si trebuie sa incerce sa faca ceva,sa nu ajunga nesuferita, s-o ocoleasca lumea din pricina asta.

Te inteleg ca am si eu un coleg cu EXACT problema asta,dar nu e vina lui ca n-ar fi ingrijit, ci asa functioneaza corpul lui . Mirosul specific al picioarelor e provocat de o bacterie,iar unele persoane se constituie un mediu mai propice dezvolarii nenorocirii decat majoritatea. Am citit mai de mult ca-n Australia se testa un produs de origine marina ce nimiceste respectiva bacterie si ca urma sa ajunga comerciabil in catva timp.

Am si eu o problema cu mirosurile dezagreabile si chiar am un coleg care cu sapunu nu prea-i prieten... ....vara cel putin e ceva cumplit in unele zile(i-a si iesit porecla de "Necrofagu" da nu de la mine ).
Recunosc ca n-am avut curaju sa-i zic nimic, da o colega mai cu tupeu i-a zis, el bineinteles ca in lipsa ei a injurat-o si-a a facut-o in fel si chip, da s-a spalat si de atunci poarta de grija ca nu l-am mai detectat, iar spray-ul care i l-a dat colega cadou l-a pastrat la servici si l-a folosit !!

Si ai dreptate: e si amuzant subiectul, e comico-tragic !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Poate si-a pierdut simtul olfactiv(desi putin probabil sa-l piarda in acelasi timp cu aparitia unei ciuperci)
Aveam o pritena ca nu putea simti decat mirosurile ff puternice
(gen lacul de parchet) si care era disperata ca miroase a transpiratie si nu isi da seama..tot timpul ne intreba pe noi fetele din jur daca miroase..si in plus se si jena cu problema asta,nu stiau decat ff putin din jur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Nu intotdeana mirosurile sunt provocate de nespalarare.Cateodata intervin probleme de ordin anatomic.
Cu grija si atentie se poate rezolva problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off, urasc situatiile de genul asta. Am avut si eu o colega cu aceeasi problema, eu nu am avut curajul sa ii spun, dar a facut-o o colega si s-a suparat pe noi toate. A plecat sa isi cumpere niste produse antiperspirante, dar pe drum s-a razgandit, a zis ca nu are rost sa arunce banii pe asa ceva...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Jocelyn, ia o figura ingrijorata si zi-i asa alarmist inca de cand intra in casa: draga mea, nu te descalta, ca tocmai am spart un borcan in sufragerie, am aspirat io, da' nu cred ca am strans toate cioburile si nu vreau sa-ti intre vreunul in talpa! si ca sa ai asigurata si vizita urmatoare, zi si tu ca de-acum incolo numai incaltati o sa stati in casa, ca nu se stie. ia-ti si tu niste botoshi in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Este destul de dificil,sunt unele persoane care sunt obisnuite cu mirosul si nu li se pare ca e in neregula.Colega mea mai mereu are un miros de transpiratie de ,dar ea nu-si da seama.Daca incep cu apropouri de genul-"Da ce-i cu mirosul asta de transpiratie aici?",ea raspunde ca nu simte nimic,si ca ea nu transpira.Ce sa mai fac in cazul acesta?.I-am dat cadou un antiperspirant si a spus ca l-a dat surorii ei ca ea nu foloseste,ca nu transpira...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

ehhe....eu am o alta problema cu mirosuri;le. mi se pare ca EMAN, si ajunsa la exasperare i am zis prietenei mele!.. Ea m a linistit si m a asigurat ca imi spunea daca era ceva in neregula, deci daca iti este prietena, spune i delicat ca .....miroase ciudat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anella spune:

Daca spui ca ti-e prietena,inseamna ca tii la ea si daca tii la ea inseamna ca n-ai dori s-o vezi pusa in posturi neplacute cum ar fi de exemplu sa fie vorbita pe la spate cum ca n-ar prea fi prietena cu sapunul,sa fie ocolita,ridiculizata,sa i se puna porecle.
E foarte simplu sa-i spui sincer si delicat in fata unui prieten:X ,nu te supara dar pana acum n-am simtit asta la tine si te stiu ca pe o tipa curata si preocupata de imaginea ei dar de un timp picioarele tale au un miros neplacut si ai grija sa nu fie vreo ciuperca ceva,eu as zice sa mergi la dermato ca n-a aparut asa fara motiv problema asta.Simplu si cinstit,fara multe ocolisuri.Asa merita prietenii.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Sincer, acum.
Cate dintre voi ar prefera ca prietena cea mai buna sa nu le spuna ca s-au patat pe fusta pentru ca s-a deplasat absorbantul sau ca miros a transpiratie si sa le lase sa se faca de ras ?
Eu una, chiar as ruga-o sa-mi atraga atentia daca vede ceva...
Daca nu-ti arata prietenii defectele sau problemele, cine sa ti le arate, dusmanii? Sa rada de tine tot cartierul?
Deci, spune-i si explica-i de ce i-ai spus. N-o sa-i convina, o sa-i fie rusine, dar daca e normala la cap o sa-ti multumeasca.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput