Miros urat- Cum sa-i spun (delicat)?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Mai, la o problema aparuta recent, dupa parerea mea exista trei posibilitati:
1.sau nu simte mirosul - eventualitate in care iti va fi recunoscatoare daca ii spui si nu o lasi sa se faca de minune;
2.sau simte, dar spera ca altii nu simt - eventualitate in care ar fi tare rau sa vii cu a propos-uri, e mult mai bine sa ii spui direct;
3.sau simte si nu ii pasa, eventualitate in care degeaba vii cu a propos-uri ca la persoanele mai nesimtite nu tin.

Deci, in oricare din cazuri, eu zic ca cel mai bine e sa o iei deoparte si sa ii spui direct, exact cum ti-a mai scris cineva, ca tu o stii de tipa ingrijita si ca ai observat aceasta problema, sa o intrebi ce se intampla si sa te oferi sa o ajuti - sfaturi, dermatolog, etc. Nu-i usor, dar daca e fata desteapta va intelege ca e mult mai bine ca i-ai spus tu, decat daca de acum inainte se face gaura in jurul ei pe unde mai sunt oameni.

_
In God we trust, all others bring data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Este destul de delicata problema, dar usor de rezolvat. Dupa cum toti ti-au spus, cea mai buna modalitate este sa-i spui, ca si prietena ai sa gasesti un mod bun in care sa-i spui.

Ca si solutie as recomanda "Fresh Step" de la Scholl. Cunosc pe cineva care a folosit si este fff multumit. Si aceasta persoana a aflat de problema de la lume..., dupa aceea a inceput sa simta si el mirosul. Este f posibil ca prietena ta sa nu simta, presupun ca e ceva asemanator cu ceea ce ni se intampla noua cand ne obisnuim cu un parfum.

Acest spray se da in papuci, bacterile stau de obicei acolo.

2 dermatologi au recomandat acest spray.

Succes!

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Eu una as aprecia mai mult sa mi se spuna in fata intre 4 ochi decat sa mi se bata apropouri.
Apropourile ti le fac strainii dar prietenii buni au datoria sa-ti ti-o spuna direct, adica sa fie sinceri cu tine.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Da, pana la urma ii voi spune direct, intre 4 ochi, cu proxima ocazie si chiar daca nu ii va cadea asa bine la inceput, important e sa incerce sa rezolve problema fiindca sunt convinsa ca si altii au "simtit" dar nu i-au spus.
Multumesc pentru opiniile voastre :).

"Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu as face in felul urmator:
as spune "ce Dumnezeu pute in halul asta in birou? aveti vreo mancare stricata sau ce pute asa? si apoi m-as face ca miros in stanga si in dreapta pana m-as apropia cu nasul de ea si as spune ca pute pe aici (adica pe langa ea). ar trebui sa se simta, daca are cat de cat bun simt.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Vine o baba la doctor:
- domle dr, nush ce se intampla cu mine. Dau vanturi care nu fac zgomot si nici nu put. Cred ca e ceva in neregula, vreau sa ma vindecati.
- Luati medicamentul asta timp de o saptamana si veniti iar la control.
Peste o saptamana, dupa tratament, vine iar baba la dr:
- dle dr., acuma vanturile mele se aud, dar nu au miros. De ce?
- Bun, am rezolvat cu urechile, acuma sa va vindec nasul…

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ramonika, tare bancul...
Eu i-as spune in fata...
Si as sta cu toate geamurile deschise, larg, iar in priza as pune deodorante de camera, cand vine tipa...
I-as face cadou un spray racoritor de picioare...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Daca iti e cu adevarat prietena va accepta sa-i spui direct,fara sa se supere.Daca as fii in locul ei as precia mai mult o prietena care-mi spune decat una care face "frumos"

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ammuntean spune:

Singura solutie este sa-i spui direct, intre 4 ochi, alegandu-ti cu grija cuvintele. Daca e deschisa la cap, nu se va supara. In fond este spre binele ei. Spray-urile se la Scholl sunt intr-adevar f. eficiente. Sa ne spui si noua cum a reactionat.

Mergi la inceput