Miros urat- Cum sa-i spun (delicat)?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Eliza, esti mortala, m-am amuzat

cristiama, da macar tu ti-ai dat seama si te-ai tratat. da vad ca ea nici nu-si da seama si ma mir f tare.

o sa-i spun eu cumva cu prima ocazie, off, ca doar alte chestii le pot spune usor, nu-ti sta bine cu aia sau cealalta, sau nu sunt de acord cu ce-ai facut pt ca... dar chestia asta cu igiena personala mi se pare cea mai delicata.

"Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Mi-au placut solutiile voastre.
Daca totusi nici un apropo nu merge, eu sunt de parere ca trebuie sa incerci sa ii spui, intre patru ochi, ca esti ingrijorata pentru ea, ca nu vrei sa ti-o ia in nume de rau, dar ca ai simtit ceva si poate te va intelege.
Acum doi ani, in Romania la locul de munca, aveam un tip care ne facea sa pastram distanta automat. Credeam ca o sa-mi cada nasul daca ma apropii de el. Aceeasi camasa timp de o saptamana (sau doua, cine stie?
In cele din urma, seful (american) nu a mai suportat. Ne-a chemat pe rand in biroul lui, a identificat vinovatul (lucram mai multi indivizi in aceeasi incapere) si, intr-o reuniune generala, l-a anuntat ca daca nu face dus inainte sa vina la birou mai bine sa nu vina deloc. Nu ne-a venit sa credem. Unii dintre noi s-au imbujorat pentru el, dar toti am rasuflat usurati. Tipul nu a mai mirosit nici macar accidental.

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adilushu1 spune:

Ii spui pur si simplu (intre 4 ochi). Eu asa am facut cu un coleg de serviciu si a functionat (nu eram prieteni), chiar mi-a multumit.

Si btw, asa as vrea si sa fiu tratat: tovarashu, cam puti, du-te si te spala . Ce atatea menajamente... Hopefully sper sa nu fie cazul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Parerea mea e ca nu exista o modalitate "delicata" de a spune cuiva asa ceva; cred ca singura optiune e sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui ceva de genul: "te rog din suflet sa nu te superi ptr. ce-ti spun, dar avand in vedere faptul ca-mi esti prietena, trebuie sa-ti spun; cred ca ai p problema, picioarele tale au un miros mai... deosebit (sau puternic) si cred ca ar fi cazul sa vezi un dermatolog." Mai bine sa-i spuna un prieten decat altcineva. Parerea mea. Sotul meu si cu mine am vb. odata (stiu ca suna putin aiurea) ca daca vreunul din noi miroase vreodata, celalalt sa-i spuna. Daca intr-o zi miros si nu-mi dau seama, prefer sa mi-o spuna sotul meu sau o prietena, decat sa-i vad pe ceilalti intorcand nasul de cate ori trec pe langa ei.

http://community.webshots.com/user/nadia1412

Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Fetita sotului meu are 14 ani si acum vreun an am luat-o de la maica-sa (era saptamana noastra) si am plecat direct in vizita la soacra-mea si i-am simtit mirosul de picioare; cand am ajuns acasa i-am spus de cum am intrat pe usa: "du-te si fa un dus!" la care mi-a spus ca mai tarziu; i-am spus: atunci macar du-te si spala-te pe picioare, dupa care toti trei am facut uitata povestea, ca sa nu se simta ea prost; I-am spus pentru binele ei, dar in plus de asta, sotul meu mi-a "atras" atentia ca fie-sii ii miros picioarele; el ca barbat, nu-i putea spune, asa ca i-am spus eu.

http://community.webshots.com/user/nadia1412

Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Eu nu as spune nimic, ci i-as face cadou un spray de la Scholl...

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daca-i prietena de multi ani, metoda directa este cea mai buna. O va aprecia.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

pai data viitoare cand vine si se descalta, incepi sa-ti mirosi picioarele tale si spui "mai, ce naiba, imi miros picioarele??!! Scuza-ma un minut, ma duc sa ma spal". Si te duci si te speli. Poate se prinde

Cred ca asta e metoda cea mai buna Sau sa-i spui direct, dar numai daca e vorba despre o prietena foarte buna.
Mi se pare jignitor sa-i oferi un spray de la Scholl ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu n-as putea sa-i spun nimic, mi-ar fi ingrozitor de penibil- mi-ar fi rusine de rusinea ei. Mai degraba n-as mai invita-o pe la mine, ne-am intalni pe teren neutru - in aer liber, la o terasa. Oricat de delicat i-as spune-o, tot cred ca s-ar simti prost. Si pe mine ma mira foarte tare cum de nu-si da singura seama, ca doar nu si-a pierdut simtul olfactiv!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Eu nu m-as supara daca mi-ar spune cineva ca imi miros picioarele... sau altceva. De obicei ma simt si ma spal imediat - i se poate intampla oricui dupa o zi calduroasa, papuci de cauciuc/plastic, etc.
Insa stiu ca sunt persoane care se supara daca le spui, asa ca eu personal, prefer sa ma abtin si pastrez distanta decat sa ma pun rau cu omul. Daca ti-e prietena f. buna, ar trebui sa stii daca s-ar supara sau nu. Tu esti sigura care poti decide asta. SI cum sa-i spui? Direct si intre 4 ochi! explica-i ca si tie ti se intampla sa nu simti... cateodata, ca e ceva normal, sa nu se supere si ca e mai bine sa o atentionezi tu decat altcineva.
Bafta!
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput