Astrologie- intereseaza pe cineva????

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

doar o mentiune pentru cei interesati:

stiati ca astrologia, ca sursa de a-ti cunoaste viitorul este pacat?
....asa scrie in Biblie....
Printre voi cred ca sunt multi care se cred crestini si fara sa stie se "joaca" cu pacatul, azi un zodiac, maine o ghicitoare, poimaine o vrajitoare....e periculos "jocul" vostru considerand ca nu vine de la Dumnezeu ci de la Satana.
Astrologia si respectiv zodiacul ca sursa a cunoasterii Bibliei este cu totul altceva. Toate semnele zodiacului ne "vorbesc " de Isus Christos si de planul lui Dumnezeu pentru salvarea sufletelor noastre.Deasemenea numele zodiilor este corelat cu numele celor 12 triburi ale lui Israel; Si nu e o simpla coincidenta considerand ca din Israel a" venit " Isus Christos.
Ar fi mult mai interesant daca ati fi curiosi si sa cautati in zodiac mai mult decit ce se va intimpla miine, ci planul pentru o eternitate a lui Dumnezeu.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Bu hu hu !
A vazut cineva "Blair Witch Project" ? Vedeti ca e un thread despre filme ciudate pe forum.
Nu spun ca nu ai dreptate, Michelle, dar am impresia ca apartii unei secte si eu de astfel de oameni ma feresc.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Iubika, ma pregateam sa-ti raspund cand am citit postarile tale.
Te rog frumos sa nu te superi pe mine, dar Bruxinha are dreptate.

Eu am doua job-uri foarte solicitante si, in plus, am copil mic. Faptul ca ma pasioneaza astrologia si ca incerc, din cand in cand, sa ajut pe cate cineva nu indreptateste pe nimeni sa profite de mine.
Dar sunt convinsa ca nu aceasta a fost intentia ta.

Este adevarat, bunavointa e gratis, dar serviciile mele costa bani multi. Ma refer la job, nu la astrologie, pe care o practic doar ocazional si fara sa cer nimic in schimb.

Mi-au mai scris si alte fete pe PM. Crede-ma, nu am timpul fizic sa le raspund, desi mi-as dori.
Am trimis un raspuns, dupa care am aflat ca ora de nastere a persoanei respective era incorecta. De atunci, nu am mai avut timp sa-i scriu.

Aici nu e "clubul vrajitoarelor" (ca sa-l parafrazez pe Xeno). E doar o lista de discutie.

Mergi la inceput

Chiar asa, fetelor care aveti timp si disponibilitate pentru aprofundarea astrologiei, ce surse folositi?
Carti, enciclopedii, etc?
Multumesc!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RaluD

Bu hu hu !
A vazut cineva "Blair Witch Project" ? Vedeti ca e un thread despre filme ciudate pe forum.
Nu spun ca nu ai dreptate, Michelle, dar am impresia ca apartii unei secte si eu de astfel de oameni ma feresc.

de cei care fac parte din secte si eu ma feresc cat pot. biserica crestina calvary chapel nu este o secta....cine vrea se poate duce la site-ul oficial si se poate convinge. ceea ce eu am spus este din Biblie si din isoria Istoria. nu mi-as permite sa vorbesc aiurea, de la mine.
vroiam doar sa aduc la cunostinta celor care nu stiu (cum nici eu nu stiam de asta in urma cu citiva ani), ca folosirea horoscopului in a ne cunoaste viitorul este un pacat.
astrologia este foarte interesanta dar vedeti cum aplicati ce invatati.

cine vrea mai multe info sa se duca la site-ul www.khouse.org pune la search : horoscope...si aflati ceva mai mult decit va pot spune eu acum.
numai bine

michelle

Mergi la inceput

correctie pentru mesajul precedent....am vrut sa spun" istoria Istrael-ului"

pot sa mai adaug pentru cei care se ocupa de horoscop si astrologie un mesaj care l-am gasit pe internet :

Ten Questions for the Astrologers 3
1) What is the likelihood that 1/12th of the world's population is having the same kind of day today?
2) Why is the moment of birth, not conception, crucial for astrology? [Is that why identical twins always have the same personality?!]
3) If the mother's womb can keep out astrological influences until birth, can we do the same with a cubicle of steak?
4) If astrologers are as good as they claim, why aren't they richer? (Ex: stock market, etc. How many foresaw Black Monday, October 1987? None.)
5) Are all horoscopes done before the discovery of the three outermost planets incorrect (Uranus, 1781; Neptune, 1846; Pluto, 1930)?
6) Shouldn't we condemn astrology as a form of bigotry? (i.e., refusing to hire a Leo or date a Virgo, etc.)
7) Why do different schools of astrology disagree so strongly with each other? (...precession of the Earth's axis, how many planets and celestial objects to be included, allocation of personality traits, etc. No convergence of consensus.)
8) If the astrological influence is carried by any known force, why do the planets dominate? [The obstetrician who delivers the child turns out to have about six times the gravitational pull of Mars and about 2,000 billion times its tidal force (less mass, but a lot closer!)]
9) If astrological influence is carried by an unknown force, why is it independent of distance? [The importance of Mars in a horoscope is identical whether the planet is on the same side of the sun as the Earth or seven times farther away on the other side, etc.]
10) If astrological influences don't depend on distance, why is there no astrology of stars, galaxies, and quasars? [Doesn't the omission of Rigel, the Crab pulsar, and M31 render a horoscope incomplete?]

michelle

Mergi la inceput

1. Insignifianta. Horoscoapele din ziare sunt niste balarii.
2. Cine cunoaste exact momentul conceptiei? In afara de Dumnezeu. Care este acela? Intalnirea ovulului cu spermatozoidul, nidarea in uter, etc? S-a adoptat o solutie de compromis. Cand medicina va avansa, speram ca alta va fi situatia.
3. A? Cum adica? Cine pretinde o asemenea tampenie? Unde e emoticonul ala rosu care se tavaleste de ras?
4. De ce nu s-a dat inca milionul de dolari pentru dovedirea existentei ESP? Nu exista ESP? Ba eu va spun din experienta proprie (bu-hu-hu, nu ma refer la persoana mea) ca EXISTA.
5. Incomplete. Daca "incomplet" este sinonim cu "incorect", da, sunt incorecte.
6. In acest sens, da. Dar asta se aplica si pentru religie. Daca eu nu angajez un musulman doar din acest motiv, discriminez.
7. De ce nu exista o singura Biserica? Eu cred ca Ortodoxismul este adevarata religie, Michelle merge pe altceva, Ossama cred ca n-ar fi de acord cu noi...
8. Influentele astrologice nu sunt "purtate" de nimic. Nenea asta nu stie despre ce vorbeste. De fapt, nu vorbim de "magnetismul planetelor". Eu dau aici exemplul cu ceasul din gara si trenul, cred ca l-am mai scris. Faptul ca atunci cand ceasul din gara arata ora 9, pleaca rapidul de Constanta nu inseamna ca rapidul a plecat din cauza ca s-au miscat limbile ceasului. Inseamna ca intre cele doua exista o legatura (mersul trenurilor sau, in cazul nostru, planul divin). Totul in Univers se misca dupa cum vrea Dumnezeu, exista o ordine in haos, noi nu am gasit regulile ei, dar cu mintea noastra cea proasta, incercam. Occasionally, mai avem si cate un strop de noroc si mai gasim cate ceva.
10. Ba da. Acum 100 de ani, singura fizica acceptata si cunoscuta era cea newtoniana. Intre timp, s-a mai descoperit cate ceva. Apropo, a vazut cineva "What the *Bleep* Do We Know?" Ma intereseaza ce credeti despre el.
Prin extrapolare, sa spunem ca fizica newtoniana este o stiinta de kko, cu care nu merita sa ne batem capul, pentru ca sunt numai prostii depasite?
Apropo, arabii folosesc de muuulta vreme "stelele fixe" (daca nu ma insel, Rigel se afla printre ele) in astrograme. Din nou, nenea cu intrebarile sa se mai documenteze, frate. E superficial.

Dar iti multumesc, Michelle, pentru ca deschizi o disputa de idei. Cel putin nu ne ruginesc rotitele, frate. Topicul asta are sanse sa devina interesant.
Sau poate chiar sa ajunga la ZZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Raluca eu nu stiu sa vorbesc engleza asa frumos ca michelle-usa asa ca am sa folosesc romana :

1) Dat fiind ca Ganymede* este mai mare decat Pluto sau Mercur nu consideri ca se face o nedreptate prin ignorarea magnetismuli sau?

2) 2003 UB313 (nume provizoriu Xena) recent descoperit de astronomii de la Caltech aspira la statutul de a 10a planeta a sistemului solar avand masa mai mare decat Pluto si orbita dincolo de a acestuia. Ce crezi tu ca inseamna cand imi intra Xena in casa casatoriilor?

3) Vrei sa te joci cu mine? Alegem un eveniment din antichitate hai sa zicem ziua in care Akhenaton a zarit'o pe Nefertiti scaldandu'se in Nil si s'a indragostit, sau ziua in care a murit Vercingetorix iar tu stiind ce s'a intamplat imi vei spune pozitiile celor 9 planete.

4) Pentru calculul pozitiilor planetare folosesti efemeridele JPL DE405?

5) Eu sint peste cu ascendent in fecioara. Cat crezi ca'mi vine intretinerea in noiembrie?

Alin

===
* Ganymede al treilea satelit al lui Jupiter si iubit al lui Zeus. Toti satelitii lui Jupiter poarta numele iubirilor lui Zeus. Io, Callisto, Europa... Nu nu e nici o Hera dar in schimb e capra Amalthea

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Astrologia e o stiinta. Am cochetat si eu cu ea cand eram prin liceu, am calculat si harti, am pierdut nopti intregi citind romane despre astrologie. Pana cand mi-am deschis harta de ziua mea sa vad ce se intampla anul care vine... si am citit ca moare cineva din casa de sex masculin. Si radeam atunci cu gura pana la urechi, caci bunicul meu era bine, fara nici o problema. Si la o luna pana sa se implineasca anul, s-a dus. N-a fost singura "coincidenta". Dar a fost cea mai tulburatoare... Daca realmente citim chestii din astea, trebuie sa fim tari. Caci vestile in general sunt rele.
Deci, ai grija ce-ti doresti, caci se poate indeplini.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

1. Da, cred ca baiatului i se face o nedreptate. Probabil ca "magnetismul" sau era fantastic. Dupa cum am mai scris, eu nu sunt de acord cu discriminarea de nici un fel. Si ma refer inclusiv la discriminarea pastorilor in raport cu zeii.
2. Daca ti-a intrat Xena in casa casatoriilor, ai incurcat-o. Din ce am vazut si eu pe la TV, aia darama tot, nu mai ramane piatra pe piatra. Gabrielle, pe de alta parte, hmm...
3. Hai sa ne jucam altfel. Aleg un meci de fotbal caruia ii cunoastem scorul si locatia si tu imi spui cine a jucat cu cine. Nu-i asa ca nu dispui de suficiente date?
4. Fara sa pretind ca am cunostinte avansate de astronomie, da, cred ca pe acelea le folosesc. Au iesit in 1997, nu? Cartile mele au aparut dupa data cu pricina, deci probabil contin efemeridele actualizate. Desi e posibil sa fie vorba de DE406...
5. Grea intrebare. Mai ales ca "pestii" cu "fecioarele" nu prea au treaba... Daca stai la 4 camere, numarul de necunoscute creste si problema devine si mai dificila. Daca stai la casa, planetele spun ca intretinerea pe noiembrie va fi 0, insa vei avea de platit apa, lumina si gazele.

Mergi la inceput