Astrologie- intereseaza pe cineva????
Raspunsuri - Pagina 5
Iubika spune:
quote:
Originally posted by RaluD
Voiam sa va spun ca am primit mesajele voastre pe PM, dar nu am putut intra pe net.
Va raspund cat de repede pot.
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
RaluD, acuma nu ca vreau sa te bat la cap da`.... imi zici si mie cu ascendentul? Ca moooooor de curiozitate!
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
april spune:
quote:
Originally posted by Iubikaquote:
Originally posted by RaluD
Voiam sa va spun ca am primit mesajele voastre pe PM, dar nu am putut intra pe net.
Va raspund cat de repede pot.
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
RaluD, acuma nu ca vreau sa te bat la cap da`.... imi zici si mie cu ascendentul? Ca moooooor de curiozitate!
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
iubika, am dat eu mai sus o adresa de site (ai facut si tu q la ea pt kriss...) acolo iti poti calcula ascendentul, daca nu reusesti trimite-mi mie ora nasterii si data si locatia.
pt RaluD: si eu vreau ce ne-ai promis, stiu ca esti ocupata, te rugammmm
pozici
Iubika spune:
april nu e vb de asta. Intr`adevar mi`am calculat ascendentul si pe site`ul ala, dar adevarul e ca imi stiu ascendentul inca de cand eram foarte foarte dar FOARTE pasionata de astrologie: adica de pe la 12-13 ani.
Eu stiu ca`s Leoaica cu ascendent in Gemeni, dar vroiam sa vad ce are RaluD de zis despre asta, pt ca mi`au placut caracterizarile facute celorlalte fete.
bruxinha spune:
quote:
Originally posted by Iubika
april nu e vb de asta. Intr`adevar mi`am calculat ascendentul si pe site`ul ala, dar adevarul e ca imi stiu ascendentul inca de cand eram foarte foarte dar FOARTE pasionata de astrologie: adica de pe la 12-13 ani.
Eu stiu ca`s Leoaica cu ascendent in Gemeni, dar vroiam sa vad ce are RaluD de zis despre asta, pt ca mi`au placut caracterizarile facute celorlalte fete.
pai da, mai iubika draga, da'l ceri asa intr-un mod din care s-ar intelege ca chiar n-ai habar de el, si ai o nevoie presanta de a-l afla
si ma mai roade o curiozitate (da, stiu bancul cu Dabija ), daca tot ai vreme lunga de cand esti pasionata de astrologie, cum de n-ai reusit sa si inveti cate ceva? Adica n-ai depasit inca faza cititului de horoscoape scrise de altii?
Iubika spune:
quote:
Originally posted by bruxinha
pai da, mai iubika draga, da'l ceri asa intr-un mod din care s-ar intelege ca chiar n-ai habar de el, si ai o nevoie presanta de a-l afla
si ma mai roade o curiozitate (da, stiu bancul cu Dabija ), daca tot ai vreme lunga de cand esti pasionata de astrologie, cum de n-ai reusit sa si inveti cate ceva? Adica n-ai depasit inca faza cititului de horoscoape scrise de altii?
Una la mana: de lene! == cata sinceritate! ==
A doua: pana la urma studiul aprofundat al astrologiei presupune o groaza de calcule, ori pe mine ma plictiseste chestia asta & niciodata nu mi`au placut cifrele.
Si de ce sa`mi bat capul cand poa` sa o faca altii?
bruxinha spune:
quote:
Una la mana: de lene! == cata sinceritate! ==
Apreciem
quote:
A doua: pana la urma studiul aprofundat al astrologiei presupune o groaza de calcule, ori pe mine ma plictiseste chestia asta & niciodata nu mi`au placut cifrele.
Draga mea, si io am fost tufa de venetia la matematica o viata, da' din fericire niste baieti destepti au facut iei niste programe de astrologie care iti calculeaza singure ascendanti, mijloace de cer, pozitii planetare, stiu si efemeride, si te trezesti cu harta draguta taman pe monitorul tau personal, fara bataie de cap.
quote:
Si de ce sa`mi bat capul cand poa` sa o faca altii?
Un singur comentariu. Unii poa' s-o faca, da' tu stai la mila lor? Plus ca ie grele si pentru ei sa faca asa nenumarate analize, pe timpul si cheltuiala lor materiala si intelectuala, numa' pentru gloria vesnica si nemurirea numelui propriu.. ia pun'te in locul lor..
Iubika spune:
bruxinha, no comment.
deja o dam in diverse.
bruxinha spune:
quote:
bruxinha, no comment.
deja o dam in diverse.
io povesteam despre astrologie si despre cum se poate invata ea.
Daca pentru tine asta intra la "diverse" chiar ca no comment.
I'm out (ca tot ne englezim)
Iubika spune:
quote:
Originally posted by bruxinha
io povesteam despre astrologie si despre cum se poate invata ea.
Daca pentru tine asta intra la "diverse" chiar ca no comment.
I'm out (ca tot ne englezim)
atunci continua tu sa povestesti ca tare te pricepi!
pentru mine subiectul asta e inchis.
xenocid spune:
V'am prins vrajitoarelor!
Bruxinha sa inteleg ca tu reprezinti partea hardcore a Astrologiei care ii respinge pe amatori de'o fac dupa ureche.
Confirma'mi daca am intuit bine. As avea ceva intrebari _profesionale_
Alin
*segmentation fault*