Astrologie- intereseaza pe cineva????

Astrologie- intereseaza pe cineva???? | Autor: jojonel

Link direct la acest mesaj

Am incercat sa pun un subiect in "generale",dar l-am gasit dupa 1 minut in cosu de gunoi,se pare ca daca deschizi un subiect,imediat moderatorii iti indica un alt link,cu "s-a mai discutat asta".
Poate ca nu inventam acum roata,doar disuctat.Evident ca subiectele se mai suprapun,poate aici gasesc pe cineva interesat....

Jojonel si bebe Freddy
http://community.webshots.com/user/gabi_richter

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Mie imi place astrologia.
Imi place sa citesc despre zodia mea si nu numai si tare ma bucur atunci cand se potrivesc descrierile!
Chiar am un zodiac super beton, de vreo 100 de pagini in Word, in care sunt descrise toate zodiile si in care ma regasesc complet. Am vazut ca si descrierea la zodia prietenului meu se potriveste k o manusa.
Daca vrei iti trimit.
Apropo, tu ce zodie esti?

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Si eu sint pasionata de zodiac, de astre in general.Eu sint Varsator. Citesc frecvent horoscopul si m-am documentat despre zodii. Ma intereseaza si pe mine zodiacul de 100 pag. Pot sa las o adresa de email?

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ti-am trimis si eu pm ptr zodiac.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

pentru Alecsia si cine va mai fi interesat: dati PM cu mailul si "cererea" si se rezolva

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

jojonel, pana unde merge interesul tau pentru astrologie? Mi-ar place sa discut cu cineva care a citit mai mult decat horoscoapele din ziare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Si mie imi place sa stiu mai multe despre mine prin prisma zodiei. Mi se pare ca anumite lucruri descrise de zodiac pt, zodia mea, gemeni, se potrivesc super bine.
Ibika, am trimis PM, as vrea si eu horoscopul tau.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Am trimis PM. Multumesc.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

pe mine m-ar interesa daca stie cineva sa calculeze ascendentul...
si am sa trimit si eu un PM pentru zodiac.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Herra, da-mi te rog un PM cu data, ora si locul nasterii tale.
Sau lui Bruxinha, inteleg ca si ea se pricepe.
Eu am cochetat vreo 10 ani cu chestiile astea, pana m-am plictisit. Se cam uita lumea stramb, ca zicea ca sunt vrajitoare. Bu-hu-hu. Acum nu prea mai am timp. Dar e ceva interesant.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

am citit si eu o gramada de chestii despre zodia mea si a celei mai bune prietene si ni se potrivesc perfect :)
herra, pt a-ti afla ascendentul poti sa cauti pe google ca sunt mai multe site-uri unde iti calculeaza, ai grija si incearca pe mai multe k mie p un site mi-a zis capricorn si pe alte 4 site-uri berbec, deci la unele sunt puse la vrajeala.(intri p google si scrii "calcul
ascendent" sau ceva de genul, sunt sigura ca o sa te decurci)

Mergi la inceput