Astrologie- intereseaza pe cineva????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

MirelaV - cum e? Ai facut lectura aprofundata?

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

quote:
Originally posted by Iubika

MirelaV - cum e? Ai facut lectura aprofundata?

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...

haha. imi aruncam si eu un ochi pe forum inainte sa ma apuc de lucru si vroiam sa iti trimit un mail. surprinzator..mi se potriveste mai mult de 85%. ideea e ca l-am citit si unei colege si la ea la fel...
sarumana...tinem legatura

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Eu nu pot sa zic ca mi se potriveste in totalitate. Sint unele lucruri total neadevarate. M-am amuzat pina acum. Nu am terminat inca, asa ca revin dupa ce citesc tot.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Cum se calculeaza ascendentul? Cat de mult ne influenteaza acesta?

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ascendentul ia in calcul ora nasterii.
are influenta in special dupa varsta de 30 de ani.
sunt site-uri pe net unde iti calculeaza ascendentul daca stii ora exacta cand te-ai nascut.

eu sunt pasionata de astrologie, dar mai mult de astronomie.
am inceput cu geografia si uite asa mi-am extins paleta.

ceva interesant:
http://www.eva.ro/horoscop/zodiac-casatorie.html

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

kiss

uite aici iti poti calcula ascendentul
http://www.zodii.ro/index.php?unde=ascendent
si aici poti sa vezi caracteristicile ascendentului din care faci parte:
http://www.acvaria.com/ascendent.htm

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Sincer eu nu cred in zodiac si astrologie. Cred ca e o alta modalitate pentru unii de a scoate bani de la oamenii impresionati de anume potriviri.

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Mirela, nu pot sa-ti dau reply pe PM.
Ai ascendentul la 15 grade in Fecioara, deci site-ul pe care l-au dat fetele are dreptate.
In casa I a cerului ai o frumoasa conjunctie intre Marte si Saturn. In general, persoanele care au pe Saturn in casa I sunt inclinate catre studiu, catre religie si filosofie, catre cunoasterea profunda a lumii. E posibil sa ai un mic defect de vorbire (sa te balbai putin sau, dimpotriva, sa vorbesti prea repede). Esti o persoana care nu lasa lucrurile neterminate, energica si hotarata, dar in acelasi timp, sensibila, ai rabdare si te poti concentra un timp indelungat.
Prietenii (in special fetele) iti vor fi de ajutor in cariera, care va fi una de succes, dar va lua avant dupa 30-35 de ani.
Sper sa am timp sa-ti scriu mai multe in viitor.

Lili, eu nu cred in Karma, vieti anterioare, etc. A fost o vreme cand credeam, dar mi-am dat seama ca gresesc. Acum cred doar in Dumnezeu. Cred ca exista o ordine universala din care facem parte cu totii.

Tu ai ascendentul la 6 grade in Capricorn, esti o persoana populara si daca nu ai deja, vei avea multi bani, pe care ii vei administra cu succes. Nu stiu daca e vorba de banii tai, insa, e posibil sa fie ai sotului sau sa lucrezi intr-o banca. Esti o femeie frumoasa si placuta, cu o inteligenta vie. Iti place sa spui povesti si, in general, sa inventezi. Te recuperezi repede de pe urma ranilor, atat fizice, cat si psihice. O sa ai probleme cu oasele la batranete. Cred ca si acum te deranjeaza, de fapt.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RaluD

Mirela, nu pot sa-ti dau reply pe PM.
Ai ascendentul la 15 grade in Fecioara, deci site-ul pe care l-au dat fetele are dreptate.
In casa I a cerului ai o frumoasa conjunctie intre Marte si Saturn. In general, persoanele care au pe Saturn in casa I sunt inclinate catre studiu, catre religie si filosofie, catre cunoasterea profunda a lumii. E posibil sa ai un mic defect de vorbire (sa te balbai putin sau, dimpotriva, sa vorbesti prea repede). Esti o persoana care nu lasa lucrurile neterminate, energica si hotarata, dar in acelasi timp, sensibila, ai rabdare si te poti concentra un timp indelungat.
Prietenii (in special fetele) iti vor fi de ajutor in cariera, care va fi una de succes, dar va lua avant dupa 30-35 de ani.
Sper sa am timp sa-ti scriu mai multe in viitor.

Lili, eu nu cred in Karma, vieti anterioare, etc. A fost o vreme cand credeam, dar mi-am dat seama ca gresesc. Acum cred doar in Dumnezeu. Cred ca exista o ordine universala din care facem parte cu totii.

Tu ai ascendentul la 6 grade in Capricorn, esti o persoana populara si daca nu ai deja, vei avea multi bani, pe care ii vei administra cu succes. Nu stiu daca e vorba de banii tai, insa, e posibil sa fie ai sotului sau sa lucrezi intr-o banca. Esti o femeie frumoasa si placuta, cu o inteligenta vie. Iti place sa spui povesti si, in general, sa inventezi. Te recuperezi repede de pe urma ranilor, atat fizice, cat si psihice. O sa ai probleme cu oasele la batranete. Cred ca si acum te deranjeaza, de fapt.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

RaluD poti sa`mi "citesti" si mie? :p
Trimit PM?

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

quote:
Originally posted by kisstherain999

kiss

Am incercat sa`mi calculez ascendentul si cand sa`i dau ok, zice ca luna introdusa nu e corecta. Are ceva impotriva lui 08??? Asta e discriminare!!!

uite aici iti poti calcula ascendentul
http://www.zodii.ro/index.php?unde=ascendent
si aici poti sa vezi caracteristicile ascendentului din care faci parte:
http://www.acvaria.com/ascendent.htm

pozici

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput