Astrologie- intereseaza pe cineva????

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by RaluD

1. Da, cred ca baiatului i se face o nedreptate. Probabil ca "magnetismul" sau era fantastic. Dupa cum am mai scris, eu nu sunt de acord cu discriminarea de nici un fel. Si ma refer inclusiv la discriminarea pastorilor in raport cu zeii.
2. Daca ti-a intrat Xena in casa casatoriilor, ai incurcat-o. Din ce am vazut si eu pe la TV, aia darama tot, nu mai ramane piatra pe piatra. Gabrielle, pe de alta parte, hmm...
3. Hai sa ne jucam altfel. Aleg un meci de fotbal caruia ii cunoastem scorul si locatia si tu imi spui cine a jucat cu cine. Nu-i asa ca nu dispui de suficiente date?
4. Fara sa pretind ca am cunostinte avansate de astronomie, da, cred ca pe acelea le folosesc. Au iesit in 1997, nu? Cartile mele au aparut dupa data cu pricina, deci probabil contin efemeridele actualizate. Desi e posibil sa fie vorba de DE406...
5. Grea intrebare. Mai ales ca "pestii" cu "fecioarele" nu prea au treaba... Daca stai la 4 camere, numarul de necunoscute creste si problema devine si mai dificila. Daca stai la casa, planetele spun ca intretinerea pe noiembrie va fi 0, insa vei avea de platit apa, lumina si gazele.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Sa nu iasa cu scantei, plz!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

gata, toata lumea a abandonat subiectul?!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Da de unde? Si eu tot urmaresc, dar vad ca fetele sunt ocupate in perioada asta...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mai primiti un astrolog amator in grup?

Am inceput sa studiez cam cu 10 ani in urma, in adolescenta si la fel ca si alte fete de aici, am lasat-o mai moale preponderent de lene. Nu mai fac decat sa dau sfaturi celor apropiati atunci cand imi cer ajutorul. Si cam atat.

Eu sunt Balanta cu Ascendent Capricorn.

Un sfat practic de care m-am ciocnit in ultima vreme (un prieten a avut o interventie chirurgicala stomatologica): daca trebuie sa va programati vreo interventie chirurgicala, nu o faceti pe luna plina sau luna in crestere. In cazul unor chisturi, acestea au tendinta de a se vindeca mai greu, iar in toate cazurile ranile se vor vindeca mai greu.

Alt sfat: pentru astrograme online folositi astro.com, sunt elvetieni si foarte precisi

Iar pentru amatori/amatoare: puteti invata multe pe grupul yahoo "acubens". E in limba romana si intruneste majoritatea dintre astrologii care au ceva de zis in Romania (putini de altfel ... si arareori cate unul demn de bagat in seama).

Si sper ca veti reveni la acest subiect, sa mai am cu cine sta de vorba.

POZE

Mergi la inceput

Am incercat sa readuc in atentie subiectul, dar vad ca trece toata lumea pe langa el.
Daca totusi mai apare cineva pe aici, eu am chef de discutii pe teme astro.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

gabirus - super site`ul astro.com

Mergi la inceput

Da, e util mai ales pentru incepatori.
Daca e cazul tau, te vei delecta la Free Horoscpes cu chestiile alea Astro Click Portrait etc.
Interpretarile sunt de calitate.
Singura chestie care lipseste este capacitatea de sinteza si interpretare a unui astrolog.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

quote:
Originally posted by gabirus

Am incercat sa readuc in atentie subiectul, dar vad ca trece toata lumea pe langa el.

Eu mai sunt interesata, dar cum de obicei nu "calc" pe la sectiunea asta, abia acum v-am descoperit .
Eu sunt inca la stadiul de citit ce mai gasesc pe net in general. Nici nu stiu daca sunt convinsa (a se citi am puterea ) ca vreau sa stiu totul ce se va intampla. Ma refer aici la o experienta asemanatoare celei prin care a trecut lgireada.
Un site pe care il mai urmaresc din cand in cand cu previziune pentru luna in curs este: http://www.astrologyzone.com/. La mine unele chestii se intampla, altele nu .

Mie mi se pare un instrument excelent pentru cunoasterea proprie - ma refer la astrologie in general. Horoscoapele din ziare, site-uri, etc...care zic ca fac o previziune zilnica, pentru toata lumea din zodia respectiva, nici nu le citesc pentru ca, cum zicea cineva mai inainte, nu putem fi in lumea asta numai 12 tipologii de persoane.

Numai bine, , AlinaN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by gabirus

Gabirus de ce nu'ti termini tu cuvintele? A? Daca eu as fi spus ca am chef de discutii pe teme sex, cine ar crede ca e de fapt o invitatie la un seminar despre constructia si operarea sextantului.

Sau, doamne fereste, cum ar fi sa discutam despre irefutabilitatea futililtatii futurologiei. A?

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

buna fetelor,
am trimis la generale si cineva m-a indrumat aici
ideea e ca mi-am facut asrograma la http://www.astroforum.ro/astrograma_gratuita.html dar nu stiu s-o citesc?
ma poate ajuta si pe mine cineva? imi sunt tare curioasa/
si am fazut ca pe ac forum sunt fete care se pricep
va mutumesc anticipat

Mergi la inceput