Scandinavii stiu DC ... (74)
Raspunsuri - Pagina 3
Irimell spune:
Poienitza gataaaa, miine decolez. Mai am noaptea asta alba de mesterit la bagaje si alte acareturi si gata...Sper sa ajungem cu bine, pentru ca am vazut citeva furtuni pe drum, dar sper sa ne ocoleasca la aterizari...
Doruletz, miine iti fac cu mina din Paris...Nu stiu daca ies din aeroport sau nu, ca 'vertebratul' meu e imprevizibil. Doctorul imi spusese sa ma ridic din 30 in 30 de minute si sa merg prin avion. Iti dai seama ca daca adorm, numai de umblat nu-mi arde. Si nu o sa imi pun ceasul desteptator sa ma scoale...Dar trec prin Paris si pe 15 septembrie si pe 17 octombrie, asa ca sint sanse sa dau cu nasul prin centru. Iti trimit un PM si poate ne vedem pe fuga, ce zici?
Poienari, va pup pe fiecare in parte si sa nu ma uitati. Vin eu in vizita cind o sa pot si promit ca vin si cu poze.
Sanatate si de toate!!!
flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
narancea spune:
decolare fericita ciresel si sa fi bine in romania, manica cit potzi sa mai pui un pic pe tine ! mmmmmmmmmmmm niste sarmale cu mamaliga si ciorba tzaraneasca cu smintina si ardei iute , uha da da da
Irimell spune:
NN, cu sarmalele m-ai lovit...ufff...tocmai ce-am slabit la greu, daca maninc asa acasa s-a dus dieta. Dar o tzuiculitza tot beau!
Acum plec la www.tropicalisland.de/RIO_Rio_de_Janeiro_Corcovado_panorama_2_2_b.jpg" target="_blank">Rio, apoi www.cba.uri.edu/Faculty/jarrett/Iguacu/Iguacu16.jpg" target="_blank">Iguacu falls si pe 15 septembrie ajung in Bucuresti...Asa ca am scapat temporar de tentatii culinare...sper eu...
flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
mihaela_s spune:
irimell, drum bun si vacanta placuta! WOW Iguacu falls...sa faci poze muuulte, da? Si la Rio!
narancik, da ce fain "seminar" a fost azi noapte...
rayu, cum fu azi cu boubou?
Carmen, vacanta placuta in Elvetia!
Mai viu pe seara!
Mihaela si fetele mele
poze noi cu Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
lilanda spune:
Ia si eu pe fuga sa va tzuc ccc ca acusi o tai spre seral precum bouboulina, pe urma la cina, iar miine-n zori plec in weekend cu colegele...(sintem numai fete, in schimb profu e beton )
Irimell, sa ai o vacanta superba, sa nu te-ngrasi, iar veretebratu' sa te lase-n pace!!!
mama Rayu io vreau menejement de moda (cel putin in asta vreau sa ma specializez) asa ca celebra n-o sa fiu, insa te anunt cind s-aduce ceva bun in Scandinavia ...cre' ca totusi tre' sa ne rugam pentru asta
auleooo narancea, ce noapte ai avut cu rusii tai!!! :-)) Nu te invidiez deloc (acu' doi ani cind ma-ntorceam de la Copenhaga, in avion am avut doi Aliosi in spate, imbracati business, cu sticloantele de alcool zdranganind in bagajul de mina; ei duhneau a beutura si tutiun, basca vorbeau atit de tare, incit le-a recomandat stewardul, politicos, sa taca!!! asa ca am idee de cum ai petrecut!!! ...ori ma-nsel???)
arborcio e o dulcica ccc cupila ta!!! Iar de Misu, pot sa bat pariu ca-i zurbagiu...
ahh...mihalea, nu ti-ai facut un carnetel, gen jurnal de calatorie??? Am vazut la o prietena si mi s-a parut o idee buna rau de tot...numai ca eu imi amintesc de ea, cind incep sa uit impresiile!!!
gata...tre' sa plec, va pup in grup, pe toti (PS: io n-am vazut nici o foca vie!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
aaa,pai daca tot e vorba de foci,sa va zic,io am mers cu caiacu,prin apele de linga Lysekilcind eram mai tinara,si rasareau pe linga lopeti,sint tare dragalase,parca-s desene animate!
narancika,ala e seminar bre?Pe ce luati notite,pe etichetele de la bere?
Irimellu,drum bun si distractie placuta,tu sa nu ne uiti!
Mihaela,Boubou a fost civilizata,mai mult pe fond de oboseala,asa ca io zic sa ne rugam in continuare,ca abia de luni o sa incep sa o las singurica,sa vedeti atunci tipete si plinsete,atit Boubou cit si io
Lilutza,pai sa ne povestesti si noo despre mode,una alta,ca parca traim in copac,fir-ar!
Haida ca va pup,mi-am gasit prin biblioteca mea amarita o carte pe care nu o citisem inca,A lu Cezar Petrescu,Calea Victoriei!
Of,sint topita dupa perioada interbelica,dece domle atunci erau si romanashii civilizati?Decedecedece???
tema pentru poienitza de reflectare!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
ocebine spune:
Da' vaz ca toata lumea-in vinzoleala pe aici.
Narancea cu Aliosa (vrei reteta pentru jet-lag?), Carmen la plimbareli, Lilanda la camp cu pustoicele, Arboria a ajuns PA, Irimell aduna si ea frequent flyer miles....
Ce fac? Fluier singurica in poienita? Si pe deasupra nu am vazut foci decit la zoo
Vikingo, arati traznet...si m-ai dat gata cu bellydancingul. Si mie imi place tare mult (am avut o dansatoare la ziua mea de 30 de ani si se misca tanti aia....mama-mama). De cind ma chinui si io sa-mi gasesc timp, dar nu prinde....
Liris, felicitari pentru bebe, sa fiti amindoi/amindoua sanatosi. Sarcina usoara (fara gretzuri)...
Rayu, deci Boubou e luata, zici? Si eu care ma insinuam pe aici (ca doara am doi baieti) Alex e suparat ca l-a lasat girlfrienda pentru Jesse McCartney (cred ca asa se scrie)...asta dupa ce i-a luat un pisoi mare de la www.buildabear.com/default.aspx" target="_blank">Build-A-Bear...mama, ce hotzie ca la drumu' mare la magazinul asta...iesi de acolo lefter si cu un munte de hainute si brizbrizuri pentru noul "prieten".
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
doruletz spune:
nseara
in sfarsit mai trecui si io pe aci, mi-e din ce in ce mai greu sa stau 8 ore la servici in faa calculatorului si cand vin acasa ma prabusesc intr-un fotoliu si nu ma mai misc d'acolo...
si io vazui foci la Skansen in Stockholm asa ca trecui testu'
irimell, plecasi deja?wow, ce te mai invidiez, Rio si Iguacu... sper sa ajung si io intr-o zi. hehe, varu' narancea te imbie cu sarmaua si zaibaru' ... ce sarma frate, sa vezi ca nici vertebratu nu te mai supara cand o sa-l dregi cu feijoada si caipirinha!
Rayu... Calea Victoriei e una din preferatele mele, si io o am aici si o tot recitesc din cand in cand. La fel si Orasul Patriarhal. Si mie imi place atmosfera din anii 30, ce vremuri monser..
Lilanda, distractie placuta in weekend (si pune aci poze cu profu' daca se puoate )
Julia frumos fetiz si frumos catel si frumoasa piscinutza... Mai povesteste-ne cum e cu acomodarea p'acolo.
Adelucci, bine ca mai dadusi un semn de viata. cand te intorci printre noi ca altadata? printisoru' e bine?
Vikinga, wow
Rayuela spune:
buna dimineata !!
Iar sint prima im poienitza!
pentru cei care se plictisesc la cafeluta de dimineata,recomand un subiect de pe forum care mie imi merge la corazon,am scris si io una alta acolo,au scris si alte fete,niste povesti superbe!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56554" target="_blank">la cafelutza,Povestile batrinilor
Ar fi grozav sa scrieti si voi,daca aveti bunici sau bunicutze haioase!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou