Scandinavii stiu DC ... (74)
Raspunsuri - Pagina 2
lilanda spune:
Huh...am obosit Abia m-am strins de pe drumuri si ma pregatesc sufleteste pentru intilnirea de miine dimineata, cu tinereii... (mei nu ma mai invidiati fiindca pun pariu ca-s mai mult fete, iar aia baieti sau domni de-or fi, is sigur homo... c-asai in bransa ) Mama Rayu, scoala de moda e facultate de fapt, cu 3 ani de studii in Danemarca si inca doi, daca vrei, in Statele Unite (io, de ex. ii vreau si pe aia doi din State, numai ca daca nu intram in UE, nu-i pup; risc altfel sa pierd continuitatea de 7 ani in DK, pentru permisul permanent!!). Ca sa ma primeasca mi-au trebuit studii de ingleza (ca-n aceasta limba sint studiile) si matematica ("la nivel inalt" -zic ei, nivel mediu - zic io), plus niscai inclinatii artistice la datul cu pensula sau desenul tehnic!!!
Luai si oralu'...insa acu' am o intrebare tehnica; stie cineva cum si in ce fel se maninca fructele de cactus??? Ca fusei in Germanica, luai nisca smochine proaspete pentru o tarta (itsme stie de ce :-)) si mi se lipi de cos si-o caserola cu cactusi...acu ce sa fac cu ei???
Va pup pe toti gramada, frumosi si destepti...scandinavii stiu DC!!!
PS: liris felicitari pentru decizie ...(hah, tauras )
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
vikinga eu de cate ori sunt scandinava???? Ca am vazut foci nu o foca, in habitatul ei natural. E drept ca nu la Marea Nordului, dar tot foci au fost...si erau multe nene...uite dovada.
Ah ce bine e sa adoarma copilul devreme...m-am dat si eu mai mult pe net, ca sotiorul e la garda...
Acum merg la nani, pe maine...scandinavii stiu dece
PS Mi-am adus aminte ca n-am raspuns lilandei...intrebai la un moment dat daca erau veverite pe malul Atlanticului...da, erau... spre surprinderea noastra. Noi oprisem sa cautam focile, acolo nu erau, dar am dat peste veverite, care au sarit efectiv pe noi...aveam niste fistic si migdale cumparate pe drum-e o zona plina de culturi de fistic si migdale, iar magazinul de unde am cumparat era magazinul unde se oprise James Dean inainte sa aiba accidentul de masina, accident de la care se vor implini in septembrie 50 de ani. Magazinul asa se si numea: www.blackwellscorner.com/" target="_blank">James Dean's last stop. Iaca l-am gasit si pe net...ce n-au americanii astia?... gata paranteza
Si sarisera veveritele pe noi cand au vazut ca avem papa bun...dar nu mestecau, desfaceau fisticul de coaja si bagau fisticul asa intreg in falci...facusera niste falci! Si locuiau sub niste bolovani acolo pe plaja. Nu erau copaci in zona. Ne-au placut tare mult, erau prietenoase, cred ca traiau din mancarea turistilor
Mihaela si fetele mele
poze noi cu Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
Lauraa spune:
Nä seara si buna sa va fie inima...
Vikingo, m-am ratacit si io p-acilea si-am vazut ca te-ntereseaza Dominicana. Am scris eu pe-aici povestea mea, a fost extrem de superb la RIU Bambu de fapt in tot complexul RIU Punta Cana,daca mergi si nu ti-o place te las sa ma
,
Mama de Lara Celine
Lauraa spune:
Ah si daca tot is pe-aici,ce ziceti,sunt si io un pic scandinava ca m-am maritat in Danemarca ?
Mama de Lara Celine
vikinga spune:
Mai Lauraa daca ai vazut foca la daneji cind ai facut casatoria, cum sa nu! Eu is prima care-ti ureaza bun venit la scandinavi adik nu stai ca asta e primirea adevarata, pai nu asa, sunt io singura nemtzoaica pe aici:)) Laura tizo ai primit si tu invitatie la vot, ce facem votam o frau? Si multumesc de info, mai gata m-ati convins, las idea mea fixa cu bahamas pe dorinta sotzului rep dominicana! Si mie mi-a sarit in oki frumusetea hotelului bambu!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
arboria spune:
am vazut si io foci, ca am trecut pe deasupra Daneziei si a Groenlandei.
ce daca eram la doishpe mii de metri altitudine, io vad bine cu okilarii mei
o poza cu cupil si catel
Pegasis spune:
liris, . O sa fie bine, ai sa vezi... Iti doresc sarcina usoara!
rayu, don'soara ramine acasa, ca altfel n-am loc de-ntors de ea... Mai vreau si eu sa ma intilnesc cu lumile, sa shopuiesc, etc... Plus ca de luni se duce la gradinita si nu vrea sa lipseasca neam!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Rayuela spune:
neatza scandinavi!!
Liris,ce veste buna!!!Stii,ma gindeam ,cred ca orice femeie isi face probleme la inceputul sarcinii,tocmai pentru ca e ceva extraordinar,pentru ca vrei sa ai un copil sanatos,e normal,si eu stateam si boceam,valeu,si inca cit,griji cit casa,mai citeam si pe forum tot felu de povesti horror(´chiar ,un sfat prietenesc,mai bine nu citi,ca iti faci alte griji)!!Sint convinsa ca o sa fie bine,sarcina usoara,pune mina si maninca mult broccoli,pateu,tot ce contine fier,suc de portocale,etc.
Bine ai venit Laura!Se ingroasa rindul nemtoaicelor,gata,dam viza de rezidenta in Scandinavia si Laurei!
Arboritzo,scumpi amindoi ,si cupilu si catzelu!!Aia e cascioara voastra,cu piscina,alea alea?
Lilutza,am priceput,pai io-s paralela cu creionu si pensula,asa ca nici o snasa sa ajung vreo Coco Chanel!Da cind o sa fii celebra matale,sa nu ne uiti!
Acuma ma duc la pregatiri,Boubou merge la gradi dupa-amiaza o ora,sa ne rugamsa-mi fie cupilu cuminte si sa nu trozneasca prea multi cupii.
Pupaturi la grup!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
narancea spune:
aseara am toata noaptea hahahahaha
http://community.webshots.com/photo/439262416/439297453ZNYBRW