Scandinavii stiu DC ... (74)
N-am rezistat tentatiei sa deschid noul capitol cu numele schimbat... Daca-i bai spuneti-mi si-l schimb la loc...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036&whichpage=1" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881&whichpage=1" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978&whichpage=1" target="_blank">Regatul danez (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia..noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus...in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73)
Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man
...si www.geezer.com/images/item/27994_img.jpg" target="_blank"> mascota!
Carmen
ocebine spune:
M-ai batut in poienita Rayu'!!!
Azi zi grea la servici...rapoarte, sfirsit de luna, oameni crizati care au stat linistiti pina acu' o saptamina....
Pupici in fuga, poate mai intru mai tirziu.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
mihaela_s spune:
Carmen !
rayu, pupici "surioarei" in rochita
lilanda, offff tocmai aici e buba, ca Silvia parca e salbatica...nu ii plac copiii, e la varsta cand simtul proprietatii e elementul forte si urla cand se apropie un copil de ea, crezand ca vin vandalii . De aici morcovu'. Va tzin eu la curent saptamana viitoare cand are loc marea intalnire cu copiii.
ocebine spor la treburi!
narancik esti ingropat intre rusnaci-ucrainieni? Sau inca nu venira?
liris esti bine?
merg la blimbare, ca iar e o zi de vara la noi si tare mi-e ca nu vor mai fi multe...
Mihaela si fetele mele
poze noi cu Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
narancea spune:
ba da mihaitza hahahaha miine in zori pleaca, mai am noaptea asta, e cea mai grea ultima noapte, nu or sa doarma de loc ca au tren la 4 dimineatza spre copenhaga si se cer distratzi acu ca au terminat treaba mai am un pic si scap, e prea mult chiar si pt mine, si am atita treaba duminica tre sa plec la arabi si n-am avut timp sa ma pregatesc de loc, miine am sa fiu mort parca vad ca abia o sa ma tizn pe picere
about cea mai cea de la noi ............. eu din inima as vota pe ......................... mama rayu hahahahahahaha !!!!
locu doi lu braileanca, dar saraca nu mai e printre noi de mult, poate revine acu ca a nascut, e si aia o frumoasa
vikinga locu 3 !
acu sa vezi posete ..............
annie_xtreme spune:
Buna ziua,
Vikinga - super tare, aprobam pozitiv.
Speram ca Liris e bine.
Speram de asemenea ca experientele proaspetelor studente la grupa mica nu vor fi tocmai dezastruoase. Io una am fost capusha sociala de mica, m-au dus ai mei la gradi in vizita si m-au scos cu fortza, ca io nu mai voiam sa plec. Asta pana am aflat ca e obligatoriu sa mananci . Educatoarea mea - o super femeie avea o fetitza in grupa cu mine si nah,copila avea un statut privilegiat. In sensu ca maica sa ii aducea supliment la masa de genu borsh la borcan, sarmale la borcan, borsh amestecat cu sarmale la borcan. Cum eu eram febletea ei, m-a intrebat o data "Vrei si tu? Nu ti-e pofta?". Iar eu, copil genial, i-am replicat "Nu, mi-e greatza!". Maica-mea rade si acum.
In alta ordine de idei, avem viza, avem valoare asha ca, Pegasis, cand o sa am noul nr. de telefon ti-l dau pe PM si luam legatura cand ajungi pe meleaguri elvetiene.
Restul field-people (clearing people?) va pupez cu reshpect, si ma duc la packing (Rayu, da i cu hei rupu si gandurile pozitve de expert in packing).
liris spune:
Annie, Miha multumesc de intrebare.
dupa dicutii cu farmacista, un tel la o doamna care-i profesor la fac. de "farmacie" in Buc, dupa ce am citit si rascitit, se pare ca totusi medicamentul asta se prescrie si-n Olanda, si-n Romania. acum sper sa fi luat decizia buna, dar am decis sa nu mai merg marti la clinica. daca merge totul bine, as cam fi mamica pe la 1mai anul care vine. Doamne ajuta!
in rest ... imi place noul nume. foarte inspirat.
dar la lista respectiva, la un moment dat ar trebui sa ne bagam si noi cei care intram pe aici , destul de des, asa un fel de "invited guests", sau "uninvited" , sau "guest star".
io pina luni nu o sa intru prea des pe aici ca am o predare.
va doresc un sfert de zi, ramas, foarte bun!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
liris spune:
voiam sa zic "discutii", dar sunt peltica azi
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Adela99 spune:
greu mai tine omu' pasu cu voi :-)
eu respir, deci exist ...
v-am citit, am vazut poze, sunt la curent ... cu stirile, ca altfel sunt in priza
liris sarcina usoara!
lilutz, itsme, bafta!
pupici la toti copiii frumosi ... si la miss scandinavia!
doruletz, esti fantastica!
mihaela_s spune:
liris ce mult ma bucur! Sa ai o sarcina usoara si cat mai putin stresanta!
narancik, bafta multa cu rusnacii. Unde pleci la arabi? Pe unde ai mai fost sau in locuri noi?
adela Te asteptam cat de repede printre noi. imi lipsesc stirile de dimineata
anny'strema multa multa bafta, te asteptam de la Helvetia sa ne dai vesti!
Merg sa-mi culc copiluta ca azi n-a avut somn la pranz si urechile mele stiu DC!
Mai trec p'aci!
Mihaela si fetele mele
poze noi cu Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
vikinga spune:
Mai am vazut o foca azi, sunt animale super haioase! Nu-mi venea sa cred cind i-am vazut capushorul in apa cu niste oki curiosi la noi! Era la vreo 3 m de barca. Asa ca ce mai dom'le sunt scandinava scandinava! Punem asa criteriul de a fi scandinav: care a vazut o foca, in mediul natural bineinteles nu la zoo!Si sa mai aduc aici dovezi de ce scandinava sunt: insula sylt a fost acum hat hat timp adjudecata si de nemtzi si de daneji, cica cearta mare pe ei si pin la urma au hotarit sa intrebe bastinasii unde vor sa fie. Asa ca ei au ales sa faca parte din germania. Oricum inca se mai vorbeste limba specifica insulei, e pastrata de cei nascuti aici, am invatat si eu sa zic buna ziua si vreau o bere pe friesisch. Care zic ei ca cica nu e dialect nemtesc e pur si simplu limba lor, ok vorbita acum numai asa intre cei nascuti aici la un ceiutz si prajiturica:)Si am vazut o reproducere a hartii vikingilor, ei bine Sylt era un port important al lor!Plus ca in februarie are loc o mare petrecere, specifica insulei, nu am auzit sa fie in restul germaniei si e cu totul aparte! Cind se fac in 4 locuri focuri imense, cica pt alungarea iernii, legenda veche pierduta in povestile bunicilor, insa petrecerea e tinuta cu sfintenie! Focul intii cu vinutzul fiert, apoi o mincare specifica de a lor, buna rau..oricum e ceva de porc, cu sunca si cirnati afumati si cu multa multa bere. Eu am ramas cu okii cit cepele cind am fost prima data, sa vad cum mergea lumea inrolata de la locurile de parcare spre plaja unde erau focurile astea, toti cu faclii in mina si bineinteles cu termosuri sau chiar butoiase speciale cu vin fiert! Mai nu-i vinul asa bun ca la noi dar oricum e rosu si e fierbinte si merge al naibii de bine la frigul din febr.Si am uitat sa va spun...am primit acum vreo sapt, invitatie la vot! La asta german! Votul din sept pt cancelarul Germaniei! Prima oara am asa onoare! Avem de ales intre cei de centru stinga SPD cu Gerald Shroder sau cei de drepta CDU cu doamna Angela Merkel! Na tre sa aleg intre un domn si o doamna..! Voi ce ati alege?Liris ma bucur ca ai ales sa pastrezi copilul! o sa fie totul bine! Sa dormi mult si sa maninci bine si cit mai natural! Totul o sa fie bine! Te asigur ca eu am avut motive de ingrijorare la inceputul sarcinei mele muuuult mai mari...nici nu mai vreau sa-mi amintesc. Dar te asigur ca mari de tot, brrrr! Si uite ca totul a fost bine! daca vrei iti pot scrie pe PM sa vezi ce s-a mai intimplat pe la altii.Adelush..!Rayu, Claudelu gata gata nu ma mai bag aici in casnicie, stiam ca sunteti cuscre pe viata, da' na ne-am incercat si noi norocul ca asa fac baietii. Ei da' uite asa a venit in poienitza fuga fugutza Claudelu, sa mai repetam figura ca sa te tinem mai aproape:))va pup, pe miine la cafea!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."