Scandinavii stiu DC ... (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cum sa fie moshulica?...like allways...nici prea-prea nici foarte-foarte...

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

bre,da ati dat toti bir cu fugitii..oare numa la mine ploua afara,de nu am ce sa fac decit sa "atirn" pe forum?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

naseara!

haideti dragutzilor la apel, sa mai schimb si eu doua vorbe cu voi ca tare mi-e dor...
imi pare rau ca nu va pot scrie la fiecare da' tare mult am citit si nu stiu cu care dintre voi sau cu ce anume sa incep. vad ca multe s-au schimbat pe aici, inclusiv numele subiectului , unii si-au schimbat steguletu', unii vor deveni parinti (felicitari liris!!!), unii pleaca in vacanta, unii sunt ocupati ca mine...

eu m-am tuns intre timp, o sa pun ceva poze..., tudor e un vorbaret si un cuceritor...

astept sa veniti la o poveste...
pupici grasi pentru toti!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

si stitzi de ce ?

de...... treci codrii de arama.....

maro calimaro, mai ai si tupeu aaaaaaaaa ????? dispari si cind in sfirsit itzi aduci aminte sa vi, vi plina de figuri !

rayu tu vorbesti ? pai tu unde fusesi ? alta tupeista si asta.....

da ma mihaitza, cum ziceam, na hai da botu-ncoa ca tu nu esti figuranta ca suratele .....

Mergi la inceput

aici chiar ca m-au prins nasol :

http://community.webshots.com/photo/439262416/440052129Izlqhj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

tupeu zici??? unde???
cand te-am vazut in poza aia, cu cortina portocalie in spate, echipat asa original, am zis ca e o scena din filmele lu' david linch...
nu-i asa fetele???

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ye-ye narancik, vorba lu' asta mica a mea...sa nu te gandesti la prostii ca te bat

mara, bine te-am reauzit . Asa zici de Tudorel? Tare ar fi fain sa ne vedem ca si Silvia e tare guresa, nu-i tace gurita o clipita...s-ar intelege oare?

rayu ai ghicit! La noi e soare...daca si maine e frumos iar ne inia o pauzam oasele la Felix...

Dar eu azi am lipsit mai mult din alte motive...am luat un pat suprapus in camera fetelor, asa ca am desfiintat patul de bb al Silviei, gata, e copil mare! sper doar sa nu cada din pat ca e asa micutza in patul ala mare...

lilutzo cum fu la excursione? Tot beton a ramas profu?

va tzuc si zomn usor! si un we!

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna seara poienari! Narancea numai o tzira de tzinei piciorele altfel as fi jurat ca e poza de inspiratie basic instinct Da' cu cine stateai dom'le asa prin camera, hm? Pai nevestiq ce ziceLa mine azi a mers forumul greu tare de tot, abia ce am intrat si eu pe aici direct in poza sexoasa a lui narancea:))Ocebine e super atmosfera la cursurile de dans, plus ca mai facem cind si cind spectacole si mai ales ce e cel mai mare fun e cind se organizeaza petrecerile scolii de dans. Daaaa..e super party! De ex la scoala de dans unde merg pe linga belly dance, mai e si jazz dance(cu dans modern, step si ce o mai fi) si balet si latino. Ei bine la sectia belly sunt 3 grupe, eu si amicele mele suntem bagate la "adolescente", ca am venit mai tirzior, dar sa vezi la grupa "mare", sunt si femei de 40-50-60 de ani care vin asa sa aiba ceva fun si sa se mentina in forma! e o doamna care are 67 de ani si sa o vezi si ea ce dulcica e! Eu asa am cunoscut scoala asta de dans, am fost la un party de al lor, erau vreo 300-400 de femei acolo, numai femei! numai dj-ul era barbat. Specificul la acel party a fost oriental, asa ca fiecare trebuia sa aiba macar un accesoriu pe gen. Au dansat fetele citeva melodii si apoi intre aparitiile show, toata gasca de femei pe un imens ring. Sa le vezi pe nemtzoiace ce coada facusera la bar, veneau de acolo cocoshate cu tavi pline cu sticle de vin, sampanie...ehei party maaare! Pe o insula cu aproape 20.000 locuitori sa dispara de acasa peste 300 de femei a fost eveniment:)) Toti barbatii baby sitteri:) Si ce dansuri s-au incins!! Si am zis ca tre sa ma bag si eu ca e de mine. Initial credeam ca belly dance nu e mare lucru, naaah citeva bitieli din popou si gata, dar e treaba complicata mey:) habar nu aveam ca exista atitia muschi, din care noi trebuie sa ne contorsionam sa facem o groaza de miscari! ies lesinata dupa ora de dans, pe bune:) Si cind facem showuri cu lume, intram intotdeauna in final, scoatem cele mai lungi si apasate aplauze! Se ridica lumea in picioare! Adevarul e ca avem noroc de o super profa, a fost dansatoare renumita, groaza de aparitii tv, s-a retras ea asa dupa bunul plac la multa liniste pe insula.Woow ce mult am scris de al meu dansLilllll' vrem poze cu proful! Onoarea noastra sa avem viitor designer printre noi!Merg sa mai cutreier forumul ma intorc sa va zic noapte buna:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

vikisoara hahhahahaha chiar ca mi-ai facut pofta sa vin pe sylt neatza matusicilor. ce facem azi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

p'aici e miezul noptii, lumile se pregatesc pentru nunta de maine si pentru petrecerea de poimaine

se fac sarmaleeee, ciorbita de burtaaaa si se bea vinisor rosu intre timp

itsme-ule, tin pumnii, mami, cred ca ai azi examenul ala, asa-i?

da' de ce e asa pustiu pe aici?

Mergi la inceput