La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 8
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Da, Cookie ! Am fost la doua nunti in aceeasi noapte. La prima am stat prea putin ca sa-mi dau seama cum ar fi fost toata noaptea ( dar a fost de o mie de ori mai bine decat la cealalta ), iar la adoua a fost sub orice critica: nu aveam masa, cand au adus masa nu aveam tacamuri,paharele aveau deja urme de ruj pe ele, eram sapte la acea masa, dar n-am avut la fel ordeful ( erau cred doar resturile celorlalti ), servirea si mancarea au fost execrabile ( nici n-am mancat ), toata lumea avea pe mese fructe si prajituri noi aveam niste cotoare de struguri si niste prune cu mucegai pe ele, " noroc " ca aveam masa langa usa si au luat baietii platoul cu prajituri cu care se intampina invitatii ca altfel nu mancam chiar nimic.
Muzica: doar populara si manele ( imi plac, dar la nivelul de una doua pe noapte ) intrerupte de o singura melodie Voltaj : Ca la douazeci de ani, si un episod gen cenaclul Flacara: Noi suntem romani , Pomul copt si omul bun si altele de genul.
A, si colac peste pupaza s-a strigat si darul.
In schimb aveau doamnele acelea niste costumatii.....Imi pare rau ca nu am avut pix si hartie sa le fur modelele.
Sambata avem iarasi doua nunti, dar de data aceasta vom alege doar una: la "La Maggia " si la "Andy's Club". Un coleg de-al lui Marius si un coleg de-al meu, inca nu ne-am hotarat unde mergem...Poate nu mergem la nici una !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Laura, sa stii ca am patit si noi o chestie asemanatoare...in doua randuri!!de la o nunta misto a trebuit sa mergem la o a doua... asa ca am luat hotararea de a pleca fara regrete inainte de a se termina nunta, cu plicul de rigoare(ca o iau razna la strigaturi!!!!)
LauraFlo spune:
Da, Cookie, am stat si am analizat apoi si mi-am dat seama ca m-am enervat degeaba. Nu era nunta mea, mirii nu aveau ( sau poate da ? ) cum sa acopere toata sala si toate problemele ( cu toate ca stiau ca venim sigur oare de ce nu aveam masa ?) . Ma rag noi ne-am dus ca sa -i ajutam si nu ca sa mancam , dar ar fi mers si putina distractie .
alinam spune:
Valeu, LAURICA, unde a fost nunta aia "mucegaita"???? ca sa stiu sa ma feresc....
Cookie, ieri am fost la Irina, i-am falut tort pt Bubu, adika a fakut irina mai mult, eu l-am finisat hehehe am si poze, ca deh am aparat mainou , da de toanta ce sunt nu l-am intrebat pe ion cum le descarc in calculator, daca ma dumiresc pun poza cu tortul sa va fak pofta .
mai dac e de nunti aveti, zau ca nu va invidierz, asa am avut eu in vara, mi se parea ca nu se mai termina heheheh .......
LauraFlo spune:
Alina, la Continental ( la subsol ) fuse nunta ! Mai da' ce gospodina esti !
Fanta spune:
LAURAFLO, tot la Botezatu ma tratez si eu (de 4 ani) si sunt foarte multumita de el dar saptamana trecuta m-a informat cineva gresit ca Dr.Botezatu ar fi facut infarct si ar fi inchis cabinetul (si eram speriata rau de tot caci nu stiam incotro s-o apuc) si abia ieri spre seara am aflat ca nu-i adevarat.
Dar mai exact ce probleme a avut nasa ta ?
Eu m-am operat de nodul fibromatos (miomectomie) anul trecut in luna iunie si abia din decembrie 2004 mi-a dat liber la "prestat", dar pana acum nu s-a intamplat nici o minune, sunt disperata caci deja am 34 de ani si nu am BB-el.
LauraFlo spune:
Fanta, nu stiu toate amanuntele. De la niste anticonceptionale i s-a declansat o lactatie falsa care a durat cred vreo 2-3 ani . A urmat diverse tratamente, dar i s-a spus ca, cu cat va dura mai mult aceasta lactatie cu atat sansele sa devina sterila vor creste. Tratamentul ei a fost mai mult de ordin endocrinologic ( sper sa nu gresesc ) si nu ginecologic. Acum la Dr Botezatu, si-a facut o "verificare " si se pare ca totul e bine.
alinam spune:
da mai LAURICA, sunt, am un chef nebun sa fak prajituri si torturi, da in molozul meu de acasa nu imi arde .....asa ca aviz amatoarelor vin cu burta mea cu tot si fak prajituri si torturi la domiciliul doritoarelor hehehe singura problema ar fi sa nu mi se rupa apa si sa va inund bucatariile ca in rest .........
Fanta alt doktor???? ai mai incercat??? orikum presteaza in continuare ca o sa apara si bebe, o sa vezi .....
Fanta spune:
Alti doctori am incercat inainte de a merge la Botezatu dar fara nici un folos pentru ca nici unul nu a putut sa-mi depisteze ceea ce aveam de fapt si de 4 ani merg doar la el. Am avut foarte multe probleme ginecologice (sper sa nu ai am) iar acum trebuie sa fac o HSG sa vedem ce s-a mai intamplat dupa operatie si cand ma gandesc cat "e de placuta"
aceasta investigatie imi vine sa o iau la fuga
.
Sincera sa fiu imi este f. frica sa "ma dau" pe mana altora si asta pentru ca am luat-o de la "o" cu Botezatu, el stie tot ce e la mine in burtica.
LauraFlo o asemenea problema am si eu, adica dupa un chiuretaj (primul si ultimul pana in prezent) imi curge ceva galbui din piept (doar daca strang), am facut tratament dar degeaba , aaaaaa mi-am mai adus aminte ca mai am si mastoza chistica. Uite ca nu s-au terminat problemele....asta e...
Va pup.