La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Buna iubitelor !
Am ajuns si eu la munca , dar plec iar. Zugravii n-au venit nici in week end, am fost la cele doua nunti ( au fost cele mai naspa nunti din viata mea ), sunt racita cobza,...dar a venit Daria acasa. Zambareata, vorbareata nevoie mare si plina de personalitate.
O zi buna si o saptamana excelenta !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cookie spune:
Si eu, si eu!
Ce fac fetele, dragutele?
Alina, ce face burtica? Bebe e OK? Cum stati cu santierul?
Laura, inteleg ca si tu ai probleme cu meseriasii...e foarte greu de gasit unii seriosi, intr-adevar.
Ieri n-am mai apucat sa intru, doar am citit seara dupa culcarea de bebe, am fost o harnicuta
si am cazut franta!
O zi buna!
alinam spune:
Cookie cu santierul stau ..... cam tot asa, am centrala in perete , e frumoasa pe post de bibelou, am tevile trase , aproape toate, acum asteptam aprobarile de la gaze .... nu ma mai incurca acum centrala, da nu gasesc restul de meseriasi ... am apelat la o firma pt gresie faianta si var , dar mai au lucrari si mai dureaza o luna , zau ca nu stiu ce sa mai fak, nu tu ziceai ca stii pe cineva cu firma??? de constructii parca ... nu fak si amenajari???
Burtica, din ce in ca mai naspa, mai nou mor de greata, orice as manca si nu prea mai mananc ...
Fanta spune:
galatence !
Vin si eu printre voi putin...daca ma primiti cu mai multe intrebari, din cate am vazut aproape toate aveti BB-ei iar eu nu ma pot inscrie pe lista voastra.
Am avut mai multe probleme ginecologice pe care le-am tratat : sinechii, polipi in uter, nodul fibromatos...si as fi vrut sa stiu (pentru inceput) daca este vreuna dintre voi care s-a confruntat cu asemenea probleme (nu pot ramane insarcinata)si la ce doctori ati mers ?
si va astept cu raspunsuri.
alinam spune:
neata! tot eu prima ......sa nu ratez apelul !!!
FANTA bine ai venit, problemele tale pe mine , personal ma depasesc, dar poate fetele au ceva sfaturi pt tine .
cookie spune:
Salutare!
Bravo Alinuta, imi place ca esti activa...te pregatesti intens pentru ce urmeaza...
Draguta mea, sper sa-ti rezolvi cu meseriasii, ca nu te poate ajuta cumnatu-meu acuma, e full de lucrari!
Noi, nimic nou...tot cheauni de somn...ne da copila desteptarea de cateva ori pe noapte
Trebuie sa iau niste masuri, ca nu se mai poate!M-am gandit ca poate nu-i mai ajunge lapticul de mami, asa ca fac marea incercare...biberonul!stiu ca am mari sanse sa dar in ritmul asta nu mai facem fata.
Fanta, bine ai venit printre noi!
Pe la ce medici te-ai tratat?
Da' fetele celelalte ce fac? Nu mai intra sa dea raportul?
Korinna, Liliac, Ele, Vilma, Lauraspeedy, pe unde sunteti?
LauraFlo spune:
Si eu si eu la apel !Mi-am baut si cafeaua deja !
Fanta, nasa mea avut ceva probleme de genul asta. Vineri a fost la Dr Botezatu si a fost super incantat de el, mai ales ca i-a spus ca s-au rezolvat problemele. Are cea mai buna aparatura din Galati am inteles.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004