La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )

La noi la Galati sa veniti ! ( 8 ) | Autor: LauraFlo

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank"> cap 4 ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51655&whichpage=10" target="_blank"> cap 5 ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53389&whichpage=1" target="_blank">cap 6 ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54649&whichpage=1" target="_blank">cap 7

FETELE DIN GALATI SI BEBELUSII LOR
AlinaM DPN: 26.09.2005
Liliac de ANDRA MARIA (29.09.2003)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 ) si de MIHAI ( 25.09.1996 )
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 ) si de ALINA DIANA ( 8.04.2003 )
Vilma de ANCA (27.04.2001) si de TUDOR ( 11.12.2003)
Dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)
DanaBoeru : lucreaza la proiectul
Poze cu noi:aici

Poftiti va rog !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna dimineata fetelor!
Am revenit de la mare,unde a fost super.Apa foarte calda,soare din plin.Cel mik s-a simtit foarte bine.Cel mare mi-a facut febra in fiecare seara.Inclusiv aseara,acasa.Nu stiu de ce.Deseara ma duc la doc cu el.Cred ca are ceva in gat.M-am uitat si avea o amigdala rosie si inflamata.Dar..o sa vadem...
Vilma..inteleg ca i-ai gasit un job nou bonei mele??!!
In principiu...eu il dau pe Stefan la camin din toamna.Sa vedem cum s-o adapta.Daca cazul..si vrei rcomnadari..fara nici un fel de probleme..

Cam astea sunt noutatile..
O saptamana reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neataa!!!
Noi am avut pauza saptaman trecuta de postat mesaje. Au fost parintii la mine si nu am stat decat f putin la pc, dar de citit v-am citit.
Suntem bine cu totii, Denisei ii ies dintzii de sus de acuma, vad ca apar unul dupa altul. Seara face niste crize de plans de ni se rupe inima.Trebuie sa o luam cu jucariile sau altceva ca sa uite de durere.
Vineri i-am dus pe parinti acasa si noi ne-am plimbat in 3. Asa ca am facut urmatorul traseu: Roman-Piatra Neamt-Bicaz-Cheile Bicazului-Lacu Rosu-Brasov-Bran-Transfagarasan, asta e doar traseul din munti ca dupa am ajuns la Craiova dupa care ne-am intors.
Acuma daca ma lasa bebe pun si poze sa ne vedeti.
cam asta a fost we nostru si a fost suuuper.
Pupici.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Bravo, Ele!
Sa mai repetati experienta daca v-a placut asa de mult!
Si felicitari pentru dintisori!
la iepurica mica!

Alina...ai nevoie de rabdare multa si nervi de otel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Si noi ne laudam cu ceva nou:ne-a iesit prima maseluta.Nu ma asteptam sa-i iasa maseluta acum,abia ii ies dintii,are doar 6.Si se pare ca-i mai iese una cat de curand.Si s-a facut un pupacios...,cum il certam ca face vreo prostioara,vine fuga si ne pupa,sau ne transmite de unde este pupici(strange buzele).
Laura,maine faceti vaccinul? Pe mine m-a sunat asistenta sa ma duc maine la vaccin si-mi vine s-o strang de gat pentru ca saptamana trecuta am sunat-o si am intrebat-o de el si de D3,iar ea m-a asigurat ca nu va face nici un vaccin si ca pot sa incep sa-i dau calciu de pe intai.Acum nu mai pot sa-i dau calciu luna asta,iar doctorul ortoped asteapta rezultatele ultimei serii de calciu si D3.Ma duc oricum in septembrie la ortoped si dau comanda de ghete dar vroiam sa tratez aceasta problema mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Fetele, nu mai stabilim o intalnire pana naste Alina?Poate reusim sa ne intalnim mai multe.Stiu ca fiecare are programul ei, destul de incarcat, insa din cand in cand o intalneala nu strica.Si la cat de mare e Galati-ul asta e pacat sa nu ne vedem mai des acum cat inca mai este frumos afara ca pe urma incep ploile de toamna si o sa fie si mai greu.
Daca sunt amatoare...stabilim!
O zi buna si o saptamana plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eliza, eu sunt fara copil saptamana asta asa ca intalneala sa fie !
Hana, pe noi nu ne-a sunat nimeni pentru vaccin. Eu de abia i-am facut Priorixul. Cred ca nici nu s-a implinit o luna de la el. Felicitari pentru maselute ! Pupa-l pe vorbaret !
Va place listuta ? Este de actualitate ???

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Hana, nu e nici o problema daca amani vaccinul pe luna viitoare. Stiu ca noua ni s-a intamplat pentru ca era bebe un pic racit si l-am facut in luna urmatoare.Intreaba medicul de familie si hotarasti pe urma daca e mai bine sa continuu cu calciu acum ca ai inceput sau intrerupi si faceti vaccinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

DA!!!! eu sunt pt intalnire pana naste Alina , ca dupa .....saraca nu o sa mai poata o vreme, si Alina promite ca mai vine cu o mamica care are termen la 2 zile dupa ea ...da e noua pe forum si nu prea stie ce si cum, in schimb e si ea dornika de intalneli .

alina sapt. 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ce-ati spus, fetelor?
Intalnire?
Si eu, si eu!!!!

Laura, draguta lista.
Parca mai erau niste mamici mai noi, sa-si dea si ele datele bebicilor(unii nu mai sunt chiar asa bebici...)

Alina, la tine ce sa puna mai, Vlad sau Rares? Mai sunteti in dezbateri?

Revenind, unde si cand vreti sa ne gasim?
Tot cam asa ca ultima data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

propun eu o intalnire ca vad ca nu se incumeta nimeni

Bebe Vlad vrea de exemplu la Cafe Jurnal ....joi sa spunem .... ce parere aveti voi??? nu puteti sa refuzati poftele lui Vladut ca el e cel mai mic .
acceptam si alta zi, alt loc, numai sa veniti cu propuneri si de ora.
ok?

Mergi la inceput