La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 9
liliac1 spune:
Salutare fetelor!
Multumesc de intrebare, sunt pe aici, citesc din urma...
Numai ca noi am fost in concediu o perioada buna de timp (3 saptamani) si dupa 1 la mare 2 le-am acordat in exclusivitate copilului pe care l-am adus de la tara intre timp.
Ce sa va zic? Ca-i o alintata? Ca nu ma mai inteleg deloc cu ea? Ca-i la faza de NU pentru orice chestie? ca nu mai cere olita? etc...
Nu cred ca-i cazul sa va zapacesc
Am vrut si eu sa ajung la intalnirea voastra de joia trecuta numai ca sotul meu a fost plecat de acasa sa discute pentru un job si io am ramas cu copkila din dotare care mi-a dormit pana pe la 6 jumate. Si cum nu aveam net acasa si nici un numar de telefon ca sa pun o intrebare daca se mai tine ceva sau nu, si daca as ajunge pe la 7 jumate ar fi prea tarziu, am renuntzat la idee si m-am delectat cu pozele si povestile voastre.
Sunt mai multe de spus dar... e mai bine sa ma opresc aici cu povestile!
cookie Sa stii ca m-am gandit si eu de ceva vreme ca s-ar putea sa nu-i ajunga de-acum lapticul de la tine si ca ar fi necesar un supliment ceva, dar...tu stii mai bine ce-i trebuie si ce nu bebelinei.
alinam Draga mea, noi iti punem totul la dispozitie numai vino sa faci prajituri ca io nu ma pricep decat la mancat . Daca e sa se "inunde" nici o problema, ne-am facut izolatie sa nu-i deranjam pe altii... Eu credeam ca deja vedem pozici cu cavalerul! Poate o sa sarbatorim impreuna la sfarsitul lui septembrie!! Tu faci tortul, eu stau pe post de dadaca!!!!
Fanta ne bucuram ca esti printre noi, si poate ca o sa vina si bebelinul cat mai curand!!! Totul e sa nu incetezi sa speri!
Cat despre nunti, nu mai spuneti mai fetelor ca am obosit...Am avut si noi una duminica, iar luni la munca...Plus ca am avut si noi anul asta vreo 5. Si cica suntem la buget de austeritate ca s-au cam dus toate resursele!
va pupicesc si promit ca de-acum voi fi mai activa, ca doar am inceput serviciul si mai am si copil acasa!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
vilma spune:
Buna, fetelor, bine ai venit, Fanta!!
Vreti "raport" de la mine? Ma stresez cu inceperea gradinitei la Anca. Nu-mi prea vine sa scriu "din casa", ca nu e prea roz, s-ar putea sa intrerup mesajul ca sa fragezesc un fundulet de copil super alintat si miorlait.
Cand ne mai intalnim?
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
cookie spune:
'Neata, fetele!
La multi ani!cu sanatate pentru toate Mariile si Marianii din familiile voastre!
Liliac, la multi ani pentru puiutul tau! Sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Pe la noi..nimic nou. Insucces pe frontul "biberonul". Continuam ofensiva.
Azi ne-am propus sa tragem o fuga pana la tara, sper sa mai sada copila in scaunelul de masina, ca e cam mic si nu mai incape bine in el. Se cere schimbat, asta e!
Vilma, la ce gradinita o dai pe Anca?
Ai emotii?
alinam spune:
neata ! hop si eu la apel ...
Liliana hehehe pana la sfarsitul lui septembrie sigur sarbatorim , daca tu te oferi dadaca eu fak cate prajituri vrei ca la asta ma pricep, copil nu am tinut in brate pana acum ....
mai trebuie sa stau calma cu muncitorii ca ma apuca nascutul, au dat masca de la baie jos si au taiat teava de apa calda a blocului , in rest nu chiuveta, nu oglinda, doar o cada nefolositoare ...
liliac1 spune:
Fetele mele, buna dimineata, si La Multi Ani Mariilor si Marinilor din familiile voastre!!
Dar, azi este si ziua de nastere a Lilianei Stefan asa ca ii spun si ei "La Multi Ani!!" sa fie sanatoasa si sa aiba parte in viata doar de bucurii.
alinam Sunt de acord . Acum, ce sa zic? Mai bine sati fie tie bine, sa nasti usor si repede ca daca e necesar si nu esti disponibila, ne descurcam noi!! Totul e sa sarbatorim!!!
Va pupilesc!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
LauraFlo spune:
Ouau, aparu si Liliac in viata noastra ! Sa-ti traiasca copila ! Sa fie sanatoasa si sa asculte de mama !
Toate cele buna va urez si voua , celor ce purtati frumoasele nume derivate din Maria !
Chiar noi cand ne mai intalnim ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Liniste, liniste si iar liniste !!!!!!!???????!!!!!!!
ELIZA MIRON spune:
Salutare!
La multi ani Mariilor si Marianilor!
E ziua Andrei Ghiberdica? La multi ani! sa creasca mare si sanatoasa!
Am auzit ceva de-o intalneala??!!???Pe saptamana viitoare?? Pe joi... asa??? Poate nu naste Alina pana atunci si ne face niste "cookies"...ceva...
LauraFlo spune:
Ce bine zici tu Eliza draga ! Gand la gand cu bucurie ! Nu de alta, dar sa apuc si eu sa dau de baut ! ( schimb prefixul joi )
cookie spune:
Buna dimineata!(pentru cine a dormit bine, nu pentru mine......I'm zombie again...)
Fetelor, eu ma gandeam sa ne intalnim ceva de genul ultima joi din luna, sau in pe fiecare 10 ale lunii...ma rog, cum stabilim noi o data de "referinta" sa fie gaseala noastra lunara. Ce spuneti?
Bineinteles, daca o punem de intalnire saptamana viitoare !