Aici, in Olanda (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Eeee eu am crezut ca am inceput cu dreptul si ca voi citi f. multe mesaje in fiecare seara dar se pare ca voi sunteti f. ocupate .
Danyce ce mai faci ? cum e Alma ? mai spune-mi te rog ce mai face chiardaca ti se par nimicuri , astfel pot sa imi imaginez cum va fii si face Mandy peste ceva timp .
Anky banuiesc ca esti deja in Ro. vacanta placuta si de abia astept sa aud cum a fost si cum ii se pare lui Bianca si cum s-a acomodat Cristi cu clima si toate cele .
Ancuta care legi s-au schimbat , ce mai e nou ?
Dantje e totul o.k. la tinme , nici tu nu ai mai dat vre-un semn , mie mie dor de voi pai chiar asa am ramas singurica .
Noi am fost weekend-ul asta la delfini si a fost super , recomand o zi de duminica acolo e relaxant si super fain pt. copii .
Gata ,ma duc ca nu mai stiu ce vreoiam sa zic . Papapa !
a da Gusta mama pe unde esti , nu am nr. tau de tel. ca te-as suna .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Alina, noi facem bine. Multumesc de intrebare. Iti recomand sa te bucuri de liniste pana mai poti ca imediat o sa alergi toata ziua cum fac eu acum. Ce face Alma? Pai numai traznai face. Ii place nespus de mult pamantul si scurma efectiv in ghivecele cu flori (azi le-am mutat sa nu mai ajunga la ele), lasand o adevarata catastrofa in urma ei. Saptamana trecuta m-am trezit cu geanta plina de pamant la supermarket si am gasit-o in gradina la vecini, scurmand pe-acolo (a trecut prin tufisuri in 4 labe si eu tot asa am incaput sa merg sa o aduc inapoi). Deschide sertare si scoate tot ce e acolo, insira Cd-uri peste tot. Eu nu ma apuc sa mut toate lucrurile prin alte locuri sa nici nu stiu pe unde sa le mai gasesc, mai bine incerc sa o invat ce are voie si ce nu are voie sa faca, chiar daca asta inseamna mai multa alergatura din partea mea.In rest, se ridica in picioare si in cada tot asa sta sa o spalam cu dusul ca altfel nu mai are chef si mai interesante sunt flacoanele de sampon decat jucariile.Merge tinuta de manute, dar inca ii e frica sa se duca singurica. Deocamdata se intoarce si face un pas, doi de la masuta la canapea si inapoi.Vorbeste toata ziua si uneori am impresia ca intelege ce ii spun si ma distrez ca se potrivesc raspunsurile.De exemplu : "Is dat lekker?" si ea raspunde "Ja" sau "Wie ben jij?" si ea raspunde "Boef" (asa o porecleste bunicul ei)
Dar Mandy ce face?

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

Salutare,

Numele meu e Dana,si momentan nu locuiesc in Olanda dar ma pregatesc.Sotul meu este olandez,venim amandoi din ex-casatorii si avem(el)doi baieti care sunt in Olanda,(eu)o fetita aici cu noi,si(impreuna)o superba bebelusa mixta cum ii zic eu.
Am fost de foarte multe ori in Olanda.E superb.Dar sunt intr-o situatie disperata momentan.Si am nevoie de sfaturi de la persoane care stiu cum e gandirea lor.
Astept un raspuns de la persoanele care cred ca stau bine(tare)cu rabdarea.
Va multumesc si sper ca-mi voi gasi si eu prieteni printre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Wow wow wow Danyce nu ai idee cat de mult m-a bucur cand citesc ce face Alma , parca o vad pe Mandy facand la fel . E supe m-am distrat de minune , ce fetita frumoasa si curoasa ai ce mai parca o vad in fata ochilor mei , mi-ar placea tare mult sa o cunosc si desigursi pe tine .
Mandy nu face nimic deosebit , nu sta in fundulet singura , nu mananca bine , vrea mult in brate , nu are nici un dinte si are aproape 8 luni . Si cam atat .
Dana bine ai venit printre noi , pacat ca nu ai un Pm ca vorbind acolo e mult mai usor . Eu imi fac timp pt. tine caci stiu cum e sa incepi viata aici si sa nu ai pe nimeni . Si fetele te vor ajuta daca ai ceva intrebari concrete . Unde vei locui in Olanda , asa ca sa vad daca vei fii aproape de mine .
va pupam pe toate si mai revenim , papapa !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

Doamne...Alina am vazut filmuletul cu "puful" tau...E superb..sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea..Si toate pozele cu bebei sunt...teribile...O poveste plina cu printi si printese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Lena, am primit pachetelul. mersi muuuult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Buna fetelor!

am si eu o intrebare. cunoasteti vreun traducator de romana autorizat, in Haga, ptr un permis de rezidenta (e vorba de sotul meu)?

Multumim frumos!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Liris, Hans A. Hoogendoorn, Anslostraat 52.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Alina, si Alma are doar 2 dintisori, iar primul i-a iesit abia la 9 lunisoare. Nu e nici o problema daca ii ies dintisorii mai tarziu. Pana la 2 ani este timp destul sa-i iasa toti
Si Mandy e o scumpa mica. O sa vezi ca in lunile urmatoare progreseaza de pe o zi pe alta, nu o sa-ti vina sa crezi ce repede se dezvolta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multam mult danyce!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput