Aici, in Olanda (12)

Aici, in Olanda (12) | Autor: ancuta06

Link direct la acest mesaj

Poftiti fetelor! Spor la scris.

Ancuta 16+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , sper ca acest nou capitol sa aduca la fel de multe mesaje ca cel anterior . Astazi am inceput ziua si saptamana cam cu stangul caci Mandy m-a trezit devreme si nu m-a lasat nici macar in pat asa sa stam de vorba a trebuit sa coboram jos .
Nu stiu cine intreba de carnet , insa eu nu il am , am luat doar examenul teoretic . Am facut 6 ore de conducere si mi se pare f. greu sper sa fie bine pana la urma urmei .
Multumesc fetelor care au avut timpsa imi raspunda la intrebari , sunteti de mare ajutor .
Anky hai la apel , cum mai merge treaba ? sper ca totul e bine cu tine , noi suntem f.f.f. ocupati , Mandy imi a tot timpul astfel incat nu mai timp mai de nimic .
Acum ma duc sa beau ceva si poate o sa revin .
Va pupam , papapa !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 6 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Alina, si Alma ma trezeste mereu devreme, mai ales de cand a mai crescut si s-a facut neastamparata. Ea acum patruleaza in 4 labute peste tot si nu mai e nimic safe in jurul ei pt ca imprastie toate revistele, Cdurile din dulapuri, se baga ea prin dulapuri pe la haine sau in camara, scoate pamantul si muschii de la plante, etc.
Anky, ne-am simtit tare bine ieri la voi si aveti parte si de toata aprecierea socrellei. Ai doi puisori tare scumpi pe care sper sa ii revad mai des.Mi-a placut tare mult cum s-au jucat fetitele noastre. Te sun peste saptamana.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Danyce,si noi ne-am simtit bine,Alma e o dulcica si ai o socrella simpatica.Sa mai veniti pe aici si cu Fons,macar discuta si sotii nostrii de afacerile lor.
Alina,noi sintem bine,astazi am fost la vecina toata ziua,Bianca s-a jucat cu fetita vecinei si s-au balacit impreuna,au si mincat impreuna,de abia am adus-o acasa pentru ca nu a vrut sa vina.
In rest,mergem pe 11 septembrie in Ro.,abia astept,mi-e tare dor de familie, de Cluj,de prieteni.
Hai ca merg acum la sala,te sun miine

Numai bine

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Ancuta ti-am dat PM

cum fetelor, trebuie sa-l dau de la inceput, ce tampenie ...ca doar conduc de ani buni de zile...ete, scartz!

las ca tot sunt ecologista, trec la bicicleta n-ati vazut ce se schimba clima asta cu poluarea.

saracele fete din state cu uraganele alea, si bietii oameni din toata europa centrala si de est cu inundatii, si portughezii si spaniolii cu incendii...gata, v-am facut putin educatie civica

acu serios, am venit in romanika sa ma mai destind si io un pic si am facut otita.

va las si mai revin la sobect,
lena+freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara ,
Danyce dar tu macar te-ai obisnuit cu faptul ca ea se trezeste devreme , ca eu una sunt ion fiecare dimineata franta . Poate si fiindca trebuie sa ii dau sa pape la 23:00 si ma culc pe la 24:00 in fiecare seara , nu stiu ce sa zic .Trebuie sa fie tare fain sa o vezi cum se duce peste tot , super se abia astept si eu sa o vad pe Mandy mai mare .
Anky dupa cum se vede niciuna din noi nu a avut timp sa sune , am sa incerc maine pe cand o dormi Mandy , poate intre 9-10 sau 14:00-15:00 . Daca nu e bine caci sunt ore ocupate pt. tine vedem noi maine . Te-as suna si acum insa e cam tarziu , pt. mine nu ca sunt singura acasa sotul vine la 22:00 .
Lena iti inteleg dezamagirea in privinta carnetului de conducere insa eu cred ca tui trebuie sa dai doar teorie si nu e asa de greu .Imi pare rau ca ai facut otita , sper sa iti treaca repede .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 6 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Ancuta cand e gata lantisorul strigi in gura mare ca sa te aud,si vedem noi cum facem.

pupici,
Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Dantje, e gata sambata asta care vine. Si imediat ti-l trimit tie.

Ancuta 16+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Ok Ancuta..
Danyce cum stiu ceva concret iti dau de stire,desi nu stiu cum fac m-am bazat pe un tirist sa trimit patul,si carutul pt Bella si altele...dar vad ca nu vine ,desi mi-a spus de o luna ca vine.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Dantje, inca nu stii nimik?
Eu m-am apucat de scoala de soferi sambata trecuta si am fost azi si la teorie, la curs. Mare branza nu am facut eu inca la prima ora, pt ca a trebuit doar sa invart de volan, sa ma mentin pe partea mea de drum si sa semnalizez.Sper din suflet sa decurga totul OK si sa nu trebuiasca sa iau ore de condus o vesnicie pana sa-mi iau permisul.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Fetelor eu sunt curioasa, daca e o tara apartinand UE echivaleaza carnetul direct...ca atunci astept pana in 2007 cand primesc ro in UE si gata.

In rest Ancutza, nu te-am uitat sambata ii iau ("caroli" e ok?) si duminica sunt thuis in nederland.

Va pup,
Lena+Freya

Mergi la inceput