Aici, in Olanda (12)
Raspunsuri - Pagina 2
ancuta06 spune:
E ok, Lena, mersi mult. Sa-mi zici si cand aveti timp de o vizita, cu pitic, cu sot, cu catel , daca aveti chef
Ancuta 17+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
Dantje spune:
danyce maine seara ai un raspuns concret,sotul meu zice ca trecem pe acolo pe unde stai tu....deci e si mai simpla procedura,cat despre carnet....nu fii ingrijorata,ca numai la inceput e greu pana cand realizezi ca poti sa le faci pe toate,semnalizat schimbat viyeza...si asa mai departe,eu la inceput ma gandeam ca eu n-am sa pot niciodata face asa multe dintr-o data,dar se poate.Bafta multa.
Dantje & Martijn
danyce spune:
Dantje, merci de incurajari. Iar daca veniti pe aici, sper ca puteti face si o pauza de cafea, nu numai sa ridicati lucrusoarele.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danyce spune:
Anky, mea culpa ca nu te-am sunat pana acum.Am avut o droaie de chestii de facut si imi aminteam numai seara tarziu. O sa incerc sa o fac azi si o sa vad cu ocazia asta daca ai plecat in Ro deja.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Alina Maria spune:
Goedemorgen dames ,
Iata ca zilele au trecut asa de repede astfel incat sau intamplat destule in in jurul nostru . Sa va iau pe rand :
- Anky inca o data vacanta placuta in Romania , si un drum bun duminica , sper ca Bianca si Cristi sa aiba oarecum o placere si sa nu fie prea agitati . La decolarea avionului si la aterizare ar fii bine daca le-ai da sa rontaie ceva lui Cristi o bucata de paine ca sa deschida gurita din cand in cand cica e bine pt. presiune .
- Danyce asa simt si eu in privinta conducerii , nu pot sa le fac pe toate deodata sper ca in timp sa pot .
- Lena eu zic sa nu astepti ca eu nu cred ca Romania va intra cat de curand in EU . mi-ar placea iti dai seama insa eu nu cred .
Nu mai stiu cui ce vroiam sa ii spun , in sf. oricum va doresc un weekend cat mai placut , si inca o data vacanta placuta Anky si la cine mai pleaca .
Va pupacim , papapa !
Gusta tu nu mai treci pe aici ? Alina Gabriela nici tu mai lasi loc de buna ziua , asta in mod pozitiv si glumet . Am auzit ca lucrezi la cineva unde am lucrat si eu bravo tie , mai ales ca e foarte greu sa gasesti ceva de fecut , eu una nu gasesc inca de lucru , sunt cam disperata . Ce sa ii fac asta e !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
mieke spune:
Ma bag si eu in discutii cu toate ca nu stau in Olanda.Am citit mesajul Lenei si vroiam sa-i spun ca mie mi-a echivalat carnetul de sofer .Imediat ce am ajuns in Belgia l-am schimbat ,l-am dat pe cel romanesc si dupa citeva saptamini l-am primit pe cel belgian.De ce nu te duci sa te interesezi la primarie?
Alina Maria spune:
Mieke multumim de mesaj insa aici se stie de fapt toata lumea stia ca asta e regula ca dupa 6 luni trebuie sa dai pt. carnetul de conducere insa doar teorie , nu si practica . Aici sunt alte legi . Nu este nimic de intrebat la primarie , de fapt se poate insa raspunsul e aceasi .
Ma bucur ca la tine a fost asa , super !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
mieke spune:
Am auzit eu ca sunt alte legi in Olanda dar nu credeam ca sunt asa de rigurosi.Atunci bafta pentru fetele care se pregatesc pentru conducere
ancuta06 spune:
Legile aici sunt altfel pt ca tocmai s-au schimbat recent, adica acum cateva luni.
Ancuta 17+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
Ancade spune:
Legea privind carnetul de conducere nu e recenta;eu cand am venit aici(6 ani in urma)nu am avut drept sa conduc decat primele 6 luni si apoi urma sa dau examene pt un nou carnet de conducere olandez;ceea ce nu am facut inca.S-au schimbat de atunci ce-i drept legile cu privire la imigranti .
Anca