Aici, in Olanda (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

E ok, Lena, mersi mult. Sa-mi zici si cand aveti timp de o vizita, cu pitic, cu sot, cu catel , daca aveti chef

Ancuta 17+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

danyce maine seara ai un raspuns concret,sotul meu zice ca trecem pe acolo pe unde stai tu....deci e si mai simpla procedura,cat despre carnet....nu fii ingrijorata,ca numai la inceput e greu pana cand realizezi ca poti sa le faci pe toate,semnalizat schimbat viyeza...si asa mai departe,eu la inceput ma gandeam ca eu n-am sa pot niciodata face asa multe dintr-o data,dar se poate.Bafta multa.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Dantje, merci de incurajari. Iar daca veniti pe aici, sper ca puteti face si o pauza de cafea, nu numai sa ridicati lucrusoarele.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anky, mea culpa ca nu te-am sunat pana acum.Am avut o droaie de chestii de facut si imi aminteam numai seara tarziu. O sa incerc sa o fac azi si o sa vad cu ocazia asta daca ai plecat in Ro deja.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Goedemorgen dames ,
Iata ca zilele au trecut asa de repede astfel incat sau intamplat destule in in jurul nostru . Sa va iau pe rand :
- Anky inca o data vacanta placuta in Romania , si un drum bun duminica , sper ca Bianca si Cristi sa aiba oarecum o placere si sa nu fie prea agitati . La decolarea avionului si la aterizare ar fii bine daca le-ai da sa rontaie ceva lui Cristi o bucata de paine ca sa deschida gurita din cand in cand cica e bine pt. presiune .
- Danyce asa simt si eu in privinta conducerii , nu pot sa le fac pe toate deodata sper ca in timp sa pot .
- Lena eu zic sa nu astepti ca eu nu cred ca Romania va intra cat de curand in EU . mi-ar placea iti dai seama insa eu nu cred .
Nu mai stiu cui ce vroiam sa ii spun , in sf. oricum va doresc un weekend cat mai placut , si inca o data vacanta placuta Anky si la cine mai pleaca .
Va pupacim , papapa !
Gusta tu nu mai treci pe aici ? Alina Gabriela nici tu mai lasi loc de buna ziua , asta in mod pozitiv si glumet . Am auzit ca lucrezi la cineva unde am lucrat si eu bravo tie , mai ales ca e foarte greu sa gasesti ceva de fecut , eu una nu gasesc inca de lucru , sunt cam disperata . Ce sa ii fac asta e !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Ma bag si eu in discutii cu toate ca nu stau in Olanda.Am citit mesajul Lenei si vroiam sa-i spun ca mie mi-a echivalat carnetul de sofer .Imediat ce am ajuns in Belgia l-am schimbat ,l-am dat pe cel romanesc si dupa citeva saptamini l-am primit pe cel belgian.De ce nu te duci sa te interesezi la primarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Mieke multumim de mesaj insa aici se stie de fapt toata lumea stia ca asta e regula ca dupa 6 luni trebuie sa dai pt. carnetul de conducere insa doar teorie , nu si practica . Aici sunt alte legi . Nu este nimic de intrebat la primarie , de fapt se poate insa raspunsul e aceasi .
Ma bucur ca la tine a fost asa , super !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Am auzit eu ca sunt alte legi in Olanda dar nu credeam ca sunt asa de rigurosi.Atunci bafta pentru fetele care se pregatesc pentru conducere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Legile aici sunt altfel pt ca tocmai s-au schimbat recent, adica acum cateva luni.

Ancuta 17+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Legea privind carnetul de conducere nu e recenta;eu cand am venit aici(6 ani in urma)nu am avut drept sa conduc decat primele 6 luni si apoi urma sa dau examene pt un nou carnet de conducere olandez;ceea ce nu am facut inca.S-au schimbat de atunci ce-i drept legile cu privire la imigranti .
Anca

Mergi la inceput